Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės mažiukams

QUOTE(Eglute @ 2008 01 05, 17:27)
tikrai labai grazios wub.gif
jei galima noreciau nuoroda tu su meskuciais blush2.gif

Eglute, jei sau užsisakinėsi ir aš norėčiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif (jei galima)
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 10, 10:05)
Justinele, o is bonprix pedkelnes ne pamazintos? 4u.gif

na gal biskiuka ir pamazinti g.gif
na mes dabar virs 75 cm ugio esam, t
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 10, 15:36)
Dabar dukrai nupirkau VAIKŲ MIESTE lenkiškas pėdkelnes. Labai man gražios, tik kaina didoka - 17 lt...

kokios firmos tos pedkelnes?mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Justinele @ 2008 01 15, 00:57)
kokios firmos tos pedkelnes?mastau.gif

Vienos REWONKI, o kitos - KOLORINO ar kažkaip panašiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZANUSSI @ 2008 01 11, 12:32)
Eglute, jei sau užsisakinėsi ir aš norėčiau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  (jei galima)

tai manau kad galima per MAMYCY uzsisakyt ji is vokieciu parduotuviu uzsakineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2008 01 15, 13:11)
tai manau kad galima per MAMYCY uzsisakyt ji is vokieciu parduotuviu uzsakineja g.gif

Galima galima pas Mamicy 4u.gif

Dar myma is uk uzsakineja. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes mes ir noretumem geru petkelniu ugiui 98cm 4u.gif tokiu kurios neapsibumbuluoja .buvau skinijos pirkusi nu man patiko iki siol neapsibumbulavo neblogos ax.gif ,tik va noretumem kokiu su paveiksliukais grazesniu o ne vienspalviu gal zinote kur tokiu nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristulka25: 17 sausio 2008 - 18:23
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 01 17, 18:22)
sveikos mamytes mes ir noretumem geru petkelniu ugiui 98cm  4u.gif  tokiu kurios neapsibumbuluoja .buvau skinijos pirkusi nu man patiko iki siol neapsibumbulavo neblogos  ax.gif ,tik va noretumem kokiu su paveiksliukais grazesniu o ne vienspalviu gal zinote kur tokiu nusipirkti  bigsmile.gif

Galit CIA
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 01 17, 19:22)
sveikos mamytes mes ir noretumem geru petkelniu ugiui 98cm  4u.gif  tokiu kurios neapsibumbuluoja .buvau skinijos pirkusi nu man patiko iki siol neapsibumbulavo neblogos  ax.gif ,tik va noretumem kokiu su paveiksliukais grazesniu o ne vienspalviu gal zinote kur tokiu nusipirkti  bigsmile.gif

Skinijos pėdkelnių būna ir su visokiais gražiais paveikslėliais thumbup.gif
Atsakyti
kaip tik planuojam pirkti pedkelnes mazajai, pasiskaiciau frm pasinaudosiu jusu patarimais, aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kam pedkelnyciu Siltu frotiniu ir plonu smile.gif 4u.gif
http://www.skelbiu.lt/3217820.html
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 01 19, 19:58)
gal kam pedkelnyciu  Siltu frotiniu ir plonu smile.gif 4u.gif
http://www.skelbiu.lt/3217820.html

Grazios pedkelnes.. 4u.gif ..Tik musu dydziu nera, verysad.gif reikia dar ilgai augti iki jusu pateikiamu. 4u.gif
Atsakyti
Nutariau parduoti pedkelnytes 4u.gif
Pedkelnes is bonprix. bigsmile.gif Ipakavime buvo 2 poros. Melynas pasiliekom sau, baltas uzleistumem kokiai princesei. wub.gif 4u.gif
Per AZ bus greiciau. mirksiukas.gif
musu va tokios
user posted image

sitos ruosiasi i skelbimo lenta pardavimui. smile.gif Ismiera 80/86. Ar atitinka, nieko negaliu pasakyti. Mums dar per dideles. Net nuotraukoje matosi. biggrin.gif Dar vis nesiojam 74 cm . biggrin.gif
user posted image
user posted image

P.S. Galiu siusti i kt miestus. 4u.gif
Atsakyti