Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės mažiukams

savaitgali nupirkau lietuviskas pedkelnes saviskiui , betots vegatekas , vadinasi, tik va pastebejau,kad jos pamazintos, maniskis 103 ugio, o pedkelnes 110-116 kaip tik
tai ziuresiu, kaip ju kokybe bus, tokia pati kaip skinijos ar geresnes
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 02 04, 14:20)
savaitgali nupirkau lietuviskas pedkelnes saviskiui , betots vegatekas , vadinasi, tik va pastebejau,kad jos pamazintos, maniskis 103 ugio, o pedkelnes 110-116 kaip tik
tai ziuresiu, kaip ju kokybe bus, tokia pati kaip skinijos ar geresnes

man tai skinijos pedkelnes labai lievos susibumbulioja islenda siuliukai prie paveiksliuku nu as ju daugiau nebeperku labai nusiviliau doh.gif jau next,adams geresnes labai patiko h&m super kokibe tik aisku berniukam ten beveik nebuna pedkelniu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutifruti: 04 vasario 2008 - 13:38
QUOTE(tutifruti @ 2008 02 04, 15:38)
man tai skinijos pedkelnes labai lievos susibumbulioja islenda siuliukai prie paveiksliuku nu as ju daugiau nebeperku labai nusiviliau doh.gif jau next,adams geresnes labai patiko h&m super kokibe tik aisku berniukam ten beveik nebuna pedkelniu verysad.gif

tai jau taip, internet pardese berniukams nera pedkelniu
o skinijos is tiesu labai prastos
anksciau kol buvo maziukas kristupas visai kaip ir nieko dar buvo, bet dabar schmoll.gif schmoll.gif nebepatinka,tai tenka ieskot kitokiu
dar labai man patinka rewon pedkelnes thumbup.gif ir grazios ir po kol kas neteko nusivilt kokybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 02 04, 14:48)
dar labai man patinka rewon pedkelnes thumbup.gif ir grazios ir po kol kas neteko nusivilt kokybe 4u.gif

Ir man labai Rewon patinka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kur butu galima rasti pedkelniu su paminkstintais keliukais?Girdejau,kad yra tokiu blush2.gif Mazoji ropinet pradeda,tai keliukai kencia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 02 09, 21:56)
Kur butu galima rasti pedkelniu su paminkstintais keliukais?Girdejau,kad yra tokiu blush2.gif Mazoji ropinet pradeda,tai keliukai kencia ax.gif

as maximoj jas esu pirkus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 02 09, 20:56)

Skinijos yra pėdkelnių su paminkštintais keliukais mirksiukas.gif

user posted image

SKINIJA Pėdkelnės vaikams su pastorintais padukais, keliukais ir pieštu meškučiu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 02 09, 22:01)
Skinijos yra pėdkelnių su paminkštintais keliukais  mirksiukas.gif

user posted image

SKINIJA Pėdkelnės vaikams su pastorintais padukais, keliukais ir pieštu meškučiu  4u.gif

thumbup.gif tokiu galima rast ir zaliu ir raudonu ir dar keletos spalvu, vi boruzem ir tt.t.
thumbup.gif thumbup.gif man jos patinka, tik gaila,kad jos tik iki 104 verysad.gif
Atsakyti
Taip, jų yra skirtingų piešinėlių. Maniškiai su bite turėjo smile.gif

O kitų firmų ir nesu mačiusi su paminkštintais keliukais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 09 vasario 2008 - 20:07
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 02 09, 22:07)
Taip, jų yra skirtingų piešinėlių. Maniškiai su bite turėjo smile.gif

O kitų firmų ir nesu mačiusi su paminkštintais keliukais  g.gif

nea, ir as nesu macius kitu firmu pedkelniu,kad butu keliukai ir pedutes pastorintos
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 02 09, 20:09)
nea, ir as nesu macius kitu firmu  pedkelniu,kad butu keliukai ir pedutes pastorintos

Buna vokiskos, ties keliukais frote, o padukai su ABS (su apsaugelemis, kad neslystu)
Atsakyti
QUOTE(Justinele @ 2008 01 04, 23:12)
LT esu pirkus skinijos ir mariquitos. Mariquitos gal daugiau patiko sakyciau. wink.gif
Turim va tokias user posted image

O sias esu gavus pries pora sav is PL Bonprix'o.  thumbup.gif Ir spalvos ir kokybe.  thumbup.gif
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Dar zadu sakytis is PL va tokias is mariquitos, nes kiek teko matyti pas mus LT,  ant tokiu spalvu neuztaikiau. schmoll.gif 
user posted image
user posted image
Gal kas tokias jau turite?Atsiliepkite  kur pirkote? mastau.gif
Papildyta:

zinau is kur galima butu tokias parsisiusti jeigu sudomins bigsmile.gif
user posted image
kaip tik renkamas uzsakymas.  4u.gif

mes ir tokiu graziu petkelniu noretumem o is kur jas ir per ka glima uzsisakyti?
Atsakyti