Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės mažiukams

QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 05 17, 12:48)
Labukas, mamkos
As tai labai patenkinta Childrenplace pedkelnem smile.gif
o Vln Traku gt, tai yra labai faina parde, kur graziais pedkelnem prekiauja po 15 lt, super tiesiog smile.gif

gal galima butu tikslesni adresiuka sios parduotuves ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2008 09 22, 19:29)
Mes vegateksa perkame. Kazkiek pasiburbuliuoja, bet reikalo negadina. Manau, kad yra normalu, kad kazkiek pasiburbuluoja, juk medvilne.

Šiuo metu Vegateksos pėtkelnių ir aš pripirkus. Kol as esu patenkinta kaip už tokią kainą. Nors ir pasiiburbuliuoje, bet ne taip purvinai. Skinijos man nepatiko, kiek turėjo, labai greit susinešiojo. O kokybiškiausios, iš mano bandytų, tai iš parduotuvės Nelik basas thumbup.gif
Atsakyti
Mes perkame iš H&M Disney firma, tikrai jokiu bumbuliuku nesusidaro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2008 09 23, 16:02)
O gal kas matėte pirkti vilnonių pėdkelnių 74-80 dydzio? Kaune  4u.gif

Mane irgi tokios domintu. Tik niekas ziuriu neatsiliepia, kur but galima tokiu isigyti g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 13, 09:41)
Mane irgi tokios domintu. Tik niekas ziuriu neatsiliepia, kur but galima tokiu isigyti  g.gif  verysad.gif

Taigi jus kaunietes pas jus skinijos fabrikas stovi , dar vienas aleksote , isvis galima papigiai rasti tokio dydzio
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 10 14, 09:21)
Taigi jus kaunietes pas jus skinijos fabrikas stovi , dar vienas aleksote , isvis galima papigiai rasti tokio dydzio

Teiravausi Skinijoj, tai pas juos tik pusvilnones yra, 100 % vilnos negamina.
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 14, 11:00)
Teiravausi Skinijoj, tai pas juos tik pusvilnones yra, 100 % vilnos negamina.

100 % tai kažin ar yra g.gif pėdkelnių su vilna, jei neklystu 50 %, o gal ir daugiau yra parduotuvėje priešais šilainių maximą Ekologija ir mada vaikams, tik kaina didoka ~50lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 10 14, 15:31)
100 % tai kažin ar yra  g.gif pėdkelnių su vilna, jei neklystu 50 %, o gal ir daugiau yra parduotuvėje priešais šilainių maximą Ekologija ir mada vaikams, tik kaina didoka ~50lt  4u.gif

Taip, as buvau toj parduotuvej silainiuose, tai tikrai ten brangu 4u.gif
Todel ir pagalvojau, gal kur nors kitur galima rasti pigesni varianta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 14, 15:19)
Taip, as buvau toj parduotuvej silainiuose, tai tikrai ten brangu  4u.gif
Todel ir pagalvojau, gal kur nors kitur galima rasti pigesni varianta  ax.gif

100 % nebus , skinijoje esu pirkus su 70 %
Atsakyti
Siaip perkam Skinijos pedklenes, esam bande Mariquitos, bet stebuklingu pedkelniu nera, visos pasiburbuluoja, tik tos geresnes veliau 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau VEGATEKSO.Pakolkas patenkinta.Ir nebrangios,pigesnės už SKINIJOS rolleyes.gif
Atsakyti
Perkame Vegatekso ir Skinijos, bet po kelių skalbimų visos pasibumbuliuoja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipeda: 26 spalio 2008 - 11:30