Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės mažiukams

QUOTE(multti @ 2008 09 17, 16:02)
Beje, pas vieną vaiką poliklinikoj mačiau frotines šiltas pėdkelnes, bet jų išorė tokia kaip būna frotinių kojinių vidus  g.gif  gal kas žino kur tokių galima nusipirkt?  4u.gif

Esu pirkus Maximoje, taip pat yra Bimbo ir Kaprizų Skrynioje (Wojcek prekiauja) bet ten kainos nemažos
Atsakyti
perku nuo kudikystes savo dukrytem( vienai 5metai, kitai 3metai) C&A firmos pedkelnes, sudetis 70% medvilne, 25% polisteris, 5% elastanas, niekad nesusibumbulavo.
Atsakyti
mes tai tik skinija perkam thumbup.gif
Atsakyti
Kol kas dauguma pėdkelnių vegateksos, lyg ir neblogos, dar patiko rewon firma thumbup.gif
Atsakyti
Mes vegateksa perkame. Kazkiek pasiburbuliuoja, bet reikalo negadina. Manau, kad yra normalu, kad kazkiek pasiburbuluoja, juk medvilne.
Atsakyti
O gal kas matėte pirkti vilnonių pėdkelnių 74-80 dydzio? Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 09 18, 09:08)
Esu pirkus Maximoje, taip pat yra Bimbo ir Kaprizų Skrynioje (Wojcek prekiauja) bet ten kainos nemažos

Ačiū, bandysiu ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2008 09 18, 16:49)
mes tai tik skinija perkam thumbup.gif

100% sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi Skinijos patinka-perku prekybos centruose ir kaina prieinama, ir kokybe tenkina.Dar jeigu kur gausite nusipirkti estiškų pėdkelnyčių-tikrai rekomenduoju-mama parvežė mažiui iš Estijos-tai tikrai geros, ypač tos kur iš karto su kojinyte ir neslystančiu paduku.
Atsakyti
Mes irgi labiausei megstam skinijos pedkelnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2008 09 17, 17:02)

Beje, pas vieną vaiką poliklinikoj mačiau frotines šiltas pėdkelnes, bet jų išorė tokia kaip būna frotinių kojinių vidus  g.gif  gal kas žino kur tokių galima nusipirkt?  4u.gif

aš tokias perku Vaikutyje , dar gariūnuose būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2008 10 03, 14:02)
aš tokias perku Vaikutyje , dar gariūnuose būna 4u.gif

o mes tokias perkame Mada vaikams parduotuvėse thumbup.gif
Atsakyti