Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(Stratonikeja @ 2006 11 16, 22:59)
Jurate M- uzjauciu. Bet tu tikiuosi nesnaudi. Zinok, jei tiek pridirbo, dar ir daugiau pridirbs. Siulau surinkti irodymus, kuriais remdamasi skyrybu metu teisme irodysi kad skyrybos ivyko del jo kaltes ir del jo amoralaus elgesio. Tai leis kovoti del moralines zalos atlyginimo. Siulau rinkti islaidu,skirtu vaiko islaikymui  kvitus ir prisiteisti vaika, bei jo islaikyma is vyro (nes toks viena diena gali uzgiedoti, kad ir vaika augino ir vienas islaike). Siulau rimtai pakovoti del bendro turto dalybu ir t.t. As visad maniau kad skirtis audringai negarbinga, bet siuo atveju... O mergina tikriausiai kazkur dirba, ar ne? Siulau pasitarus su draugemis koki skandaliuka, ar aktyvia kampanija darbovieteje pravesti. Na apsviesti kolektyva, darbdavi ir t.t. apie damos morales normas. Visgi geriausia drauge gi...

Oi jojoj, net plaukai piestu pasistojo nuo tokių paratimų mastau.gif

Va šito tai tikrai nereikėtų daryti. Nu išdavė, įskaidino - tai ką, dabar reikia pradėti šventąjį karą g.gif Manai palengvės? Labiausiai dėl tokio elgesio nukentės vaikas.

O aš maniau, kad pakankamai trenkta esu g.gif Žiūriu yra trenktesnių ir gerokai labiau. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Inana @ 2006 11 17, 10:09)
O aš maniau, kad pakankamai trenkta esu  g.gif  Žiūriu yra trenktesnių ir gerokai labiau.  irnesakyk.gif

vienas dalykas yra kitai patarinėti, o visai kitas - pačiam daryti. Tamsta pakankamai esate.... kad ir padaryti įvairių dalykėliu smile.gif Čia nepiktai, vos ne komplimentas smile.gif
Atsakyti
Na, eiti į darbovietę daryti skandalo - tai jau ne schmoll.gif . Bendradarbiams tik papildoma atrakcija, ir įrodymas, kokia žmona bjauri, kvaila ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(IrenaR @ 2006 11 17, 10:18)
Na, eiti į darbovietę daryti skandalo - tai jau ne  schmoll.gif . Bendradarbiams tik papildoma atrakcija, ir įrodymas, kokia žmona bjauri, kvaila ir t.t.

O kur galima daryti skandalą? Ar žmona bus mažiau kvaila ir bjauri jei aplinkiniai to nežinos? Gal ne čia problema?
Atsakyti
Šiap prie viso to, kad jie du už nugaros romaną suko, tai nežinau kam, bet ta mergina apie mane aplinkiniam visokių nesamonių pripaistė, sugebėjo kaip kuriem patiklesniem įteigti, kad esu tokia, kokia nesu....smulkmenos klaikios, nenoriu nei gilintis....iš tų aplinkinių ir jos ex'vyras buvo, tai jis dabar pats sako, na nežinau kaip tai jai pavyko, bet net aš buvau savo nuomonę apie tave pakeitęs į blogą pusę.....o dabar gi pabendraujam du abu likimo draugai smile.gif tai jam vėl atgal viskas į savo vietas susideliojo

Šiaip jau keršyti nėra reikalo, aš kai sužinojau net balso nepakėliau - prasmės nėra. Po visos informacijos suvirškinimo padariau tokias išvadas: su vyru palaikysiu gerus santykius, visgi turime bendrą vaiką, jam tik du metukai ir nusimato dar ne vieni metai, kai jam reikės abiejų mūsų dėmesio, taigi nutraukti bendravimo nėra galimybiu, o bendrauti ir pyktis - kas iš to
Ta mergina nuo šiol man tuščia vieta
Jo giminės ir mūsų draugai žino visą situaciją ir jį ir ją laiko niekšais, visiem atsivėrė akys, tai manau mano dabartinė užduotis yra atsigauti, atsistoti ant kojų ir iškėlus galva žigiuoti gyvenimu tolyn nesidairant atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 11 17, 12:23)
O kur galima daryti skandalą? Ar žmona bus mažiau kvaila ir bjauri jei aplinkiniai to nežinos? Gal ne čia problema?

Iš viso daryti skandalų neverta, kaip , beje, Jurate_M, būdama protinga ir save gerbianti moteris, ir pasielgė.
Atsakyti
QUOTE(Jurate_M @ 2006 11 17, 12:15)
tai nežinau kam, bet ta mergina apie mane aplinkiniam visokių nesamonių pripaistė,

Šiaip jau keršyti nėra reikalo - prasmės nėra.

išvadas: su vyru palaikysiu gerus santykius, visgi turime bendrą vaiką

Pripaiste tam, kad save reabilituotu savo pacios akyse. Sunkiausia save pati itikinti, kad nesi toks, koks esi is tiesu schmoll.gif
Kerstui prasmes nera, banaliai skamba, bet gyvenime viskas susidelioja - ataus aistros, nebebus kovos lauko ir priesininko - idomu, ka jie vienas kitame pamatys?
Tik kaip palaikyt su buvusiu gerus santykius, kad ir del vaiko - neisivaizduoju g.gif As bevelyciau vyro nebematyti niekada. O susitikimams tevui su vaiku kazka galvociau , bet tikrai ne savo namuose...
Atsakyti
nu jo ax.gif
gal būti, kad jiems buvo gera, kol ragavo uždraustą vaisių
o kai susies savo gyvenimus, tai ir tos meilės gali nebelikti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 17, 14:48)
nu jo ax.gif
gal būti, kad jiems buvo gera, kol ragavo uždraustą vaisių
o kai susies savo gyvenimus, tai ir tos meilės gali nebelikti unsure.gif

va va, saldu, kai turi ribotą laiką, jį išnaudoti reik maksimaliai, o dar baimės jausmas adrenalino prideda bigsmile.gif

Dėl susitikimų su vaiku, tai gali ir pas mane matytis, gali ir su nakvyne išsivežti. Reikalas tas, kad vyras vaiką kaip ir myli, o va vaikas tai ypatingai ilgisi tėvo, dėl to dažniausia ir skauda širdį verysad.gif pvz ryte pabunda ir sako:"Kur, kur tete?" arba atsistoja nuo puoduko ir sako:" Tete valio" nu ir nors nusišauk, kad viskas taip susiklostė doh.gif
Atsakyti
Dekoju uz nuomone, kad esu trenkta, tik pridurciau dar kad esu realiste ir nuosirdi. Nors manau, kad skyrybose dazniausiai trecias zmogus yra nekaltas (jis gi neturi isipareigojimu pries paliktaji sutuoktini), Jurates atvejis - kitoks. Jos gi buvo drauges...Ji lankydavosi jos seimoje, jos pasakojimu apie santuokines problemas klausesi, sypsojosi, vaikuti glostinedavo... O tuo paciu ir ta duobele kase...Neveltui vienas didziausiu nusikaltimu yra tevynes isdavyste ir snipinejimas..Cia, aisku, tik seimos mastelis, bet ar galima sakyti tik...
Pabaigai istorija (is tolimu pazystamu): Buvo 3 drauges, is ju dvi-seserys. Istekejusios. Viena is draugiu - nevykusiai, viena is seseru uz vyro, kuris pradejo neblogai uzdirbti ir pan. Visos drauges zinojo paslapti: kita sesuo is seseru su vyru augina ne to vyro vaika. Vyrui tai zinoma nebuvo. Taigi, seseru drauge susidejo su prasigyvenusiu vyru: jo ekszmonai , vienai is seseru, visais skyrybu klausimais buvo pasakyta: jei kelsi balsa ir reiksi nuomone ar reikalavimus, tavo sesers vyras suzinos auginas ne savo vaika. Reziume: kaip jaustis ekszmonai, kuri del sesers paslapties buvo priversta atsisakyti teisiu i bendra turta ir kitu pan. dalyku. Kaip jaustis santazuojamai ekszmonai, kurios geriausia drauge gyvena dabar jau eksvyrui priklausanciame prabangiame buste ( kuris turejo buti kaip ir ju bendras), su jos myletu vyru, ir bendrauja su jos vaiku, kaip mylinti ir dora teta. Taigi...gal kokia moteris laikanti save aukstos morales ir ypac subtilia butybe lei savo eksvyreliui sukti lizdeli su jos drauge, o pati kantria tems sao kryzeli :viena ramiai augins savo vaikeli, pakels padvigubejusiu rupesciu nasta ir dziaugsis vyro laime...As ne tik apie savo savigarba ir morale pagalvociau..o ir apie ateiti, kuria is tavo vaiko pavoge tavo drauge...
Atsakyti
o mano tolimoj giminėj sesuo nuvyliojo vyrą nuo tikrosios sesers doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stratonikeja @ 2006 11 17, 17:05)
Dekoju uz nuomone, kad esu trenkta, tik pridurciau dar kad esu realiste ir nuosirdi.

Kiekvienas elgiasi kaip ismano, arba kaip tokiu atveju nervukai "sugroja". Kas keptuve per galva, kas nualpsta taip tos keptuves ir nepasiekes. Tai cia kai tik suzinai apie naujai "atrastaja", paskui gal jau galima blaiviai mastyti... g.gif Reiketu, bent jau.
Kazkur jau minejau, kai pas mus i svecius atejo draugelis su meiluze. KA jis tuo norejo pademonstruoti? Zmona pazistu, visi bendraujam...
Ramiu balsu pasakiau, kad jo meiluzes musu namuose nepageidaujamos, nes as esu jo zmonos drauge. Prie meiluzes pasakiau. Taciau i ja net nepaziurejau. Atgal apsirenge ir isejo.
Ka as zinau.... ka jis ten tai mergai buvo priskiedes: nevedes, issiskyres, koks? Kas man rupi? Iseje turejo proga issiaiskinti.

Tarp kitko, po gero menesio ta grazuolina sutikau atsitiktinai gatveje. Zinot ka ta persona man pasake? Kad as labai izeidziau JOS drauga doh.gif Ir isvartyk tu man taip viska... g.gif
Nu nifiga sebe - atsigrudo i mano namus nekviesti , nelaukiami , nepageidaujami - tai ka as turejau ? Roziu ziedpaliais kelia iki fotelio nubarstyt? O sakot, kad meiluzes nekaltos, kalti tik vyrai. Oho kokiu agresyviu buna....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 17 lapkričio 2006 - 21:30