Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(Darijana:) @ 2006 11 13, 22:31)
noriu pasakyti jei jis pasake kad nori men.pabuti vienas tai reiskia jis nori skirtis.Tik neisdrysta tau to pasakyti,nes man buvo ta pati situacija verysad.gif Pamaciau kad mano vyras labai pasikeite ir klausiau kas jam atsitiko?Tai jis sako nezinau noriu ar nenoriu su tavim gyvent,kad nori pagyvent atskirai 2 men.Mes tuo metu gyvenom uzsienyje,tai jis pasiule man skristi namo kuriam laikui.Supratau is karto kad cia kazkas ne tas...Klausinejau pristojus kas jam yra.Is pradziu nieko nesake o po kiek laiko prisipazino kad turi kita... schmoll.gif Buvau pribloksta kad po 5m.bendro gyvenimo taip greit,per 1diena viskas pasibaige.Buvau gilioj depresijoj,bet atradau savy jegu ji palikt.Jau greit menuo kaip as Lietuvoj.Taigi netikekit apie vyru svaiciojimus pabut atskirai,jie tuo metu tikrai yra ne vieni...

O as pritariu Darijanai, nes jeigu vyras pareiskia, jog nori pagyventi atskirai, tai pries tai jis tikrai bus apsvarstes skyrybu galimybe. Skirtumas tik tas, kad vienas po tokio isejimo grizta, o kitas galutinai apsisprendzia ir santuoka isyra. Ir paprastai ta atskiro gyvenimo laikotarpi jis nebuna vienas (labai reta isimtis, kad bus vienas).
Atsakyti
QUOTE(Darijana:) @ 2006 11 13, 22:31)
noriu pasakyti jei jis pasake kad nori men.pabuti vienas tai reiskia jis nori skirtis.

Tai kur jie ten vieni buna? Negyvenamoj saloj?
Ten pat, su tais paciais zmonem, tik be savo moters....As irgi tada suprasciau, kad esu jam nebereikalinga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2006 11 14, 11:53)
O as pritariu Darijanai, nes jeigu vyras pareiskia, jog nori pagyventi atskirai, tai pries tai jis tikrai bus apsvarstes skyrybu galimybe. Skirtumas tik tas, kad vienas po tokio isejimo grizta, o kitas galutinai apsisprendzia ir santuoka isyra. Ir paprastai ta atskiro gyvenimo laikotarpi jis nebuna vienas (labai reta isimtis, kad bus vienas).

Pritariu, kad jei vyrui kilo mintis pagyventi atskirai - tai kažkas ne taip. Manau, reikia jiems suteikti tokia galimybę. Gaila, kad ne visi įvardija priežastį, dėl kurios kyla tokia mintis. Labiausiai nekenčiu nežinomybės. Geriau jau viską išsiaiškinti, išsakyti, kas neramina, o paskui jau spręsti - išeiti ar ne. O čia gaunasi atvirkštinis variantas. Maniškis gastroliavo gal 2 savaites, o paskui, tarp tų gastrolių matyt, pajuto, kad mane myli. Skamba, kaip anekdotas, nes norėjo pagyventi atskirai būtent dėl abėjonių ar myli mane.
Atsakyti
QUOTE(Inana @ 2006 11 14, 12:18)
Pritariu, kad jei vyrui kilo mintis pagyventi atskirai - tai kažkas ne taip. Manau, reikia jiems suteikti tokia galimybę. Gaila, kad ne visi įvardija priežastį, dėl kurios kyla tokia mintis. Labiausiai nekenčiu nežinomybės. Geriau jau viską išsiaiškinti, išsakyti, kas neramina, o paskui jau spręsti - išeiti ar ne. O čia gaunasi atvirkštinis variantas. Maniškis gastroliavo gal 2 savaites, o paskui, tarp tų gastrolių matyt, pajuto, kad mane myli. Skamba, kaip anekdotas, nes norėjo pagyventi atskirai būtent dėl abėjonių ar myli mane.

Gauna kaip ir uzsitikrinima oficialiai susitikineti su kitom, juk tuo metu gyvena ne su zmona, o tikrinasi savo jausmus. Gali viesai vaikscioti , rodytis kartu, nebelieka to adrenalino kai slepiesi, nebelieka ir idomumo, tas pats tik su kita (gal dar blogiau), tada grizta namo. Idomiausia, kad vyrai paprastai neatleidzia moterims tokiu pamastymo menesiu, o moterys atleidzia.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2006 11 14, 12:34)
Idomiausia, kad vyrai paprastai neatleidzia moterims tokiu pamastymo menesiu, o moterys atleidzia.

Va čia tiesa.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inana @ 2006 11 14, 12:37)
Nekalbėk taip kategoriškai - situacijos juk skirtingos būna. Tu parašei iš savo patirties. Mano patirtis kitokia:
Prieš gerą mėnesį rašiau, kad nusprendžiau skirtis. Mano vyras taip pat prašė 1 mėn. pagyventi atskirai. Aišku, į tai buvo įsivėlusios ir merginos.
Dabar mes vis dar kartu. Atleidau jam, tiksliau - daviau dar vieną šansą. Nepraėjus nei tam mėnesiui, jis atėjo pas mane atgailaudamas.
Nesakau, kad ir jums taip nutiks, kaip man, bet būkit budrios. Ir nereikia visuomet galvoti vien tik apie blogiausią.

As nekalbu taip kategoriskai,bet sakau is savo patirties.Tai mano vyras irgi gailetis pradejo,jam dabar tusti namai ir labai truksta musu.Kai buvom nereikejo o dabar truksta.Jis mane taip isdave ir dar svetimoj saly,neturejau net kam pasiguost ar pasisneket.Nors as dar vis ji myliu,bet gyvent jau kartu nebenoriu ir turbut nebegaleciau...Jokio pasitikejimo nebera ir gryst i ta pati skausma jau nebegaliu schmoll.gif Nors...Zinoma pirma karta dar atleist gali,jei tikrai gailisi.Paskui jei neatleisi gal ir gailesies ,kad neatleidai o gal butu buve viskas gerai...O jei atleisi ir vel tave iskaudins,tada jausies isduota dvigubai verysad.gif As manau,bent jau dabar gyvensiu viena su sunum,reikia kad tas skausmas praeitu,o daugiau gyvenimas parodys...Gal kada ir sugebesiu atleist,bet pamirst jau niekada...
Atsakyti
QUOTE(Inana @ 2006 11 14, 11:18)
Maniškis gastroliavo gal 2 savaites, o paskui, tarp tų gastrolių matyt, pajuto, kad mane myli. Skamba, kaip anekdotas, nes norėjo pagyventi atskirai būtent dėl abėjonių ar myli mane.

Gal ir taip, o gal ir kitaip. Gal gastroles pasibaige ne jo iniciatyva? unsure.gif Tai ir pardzimbeno namo panarines galva. Nepyk, bet netikiu tuo "suprato, kad myli" - kai myli - tiesiog myli, ir nereikia galvos lauzyt - tai myliu as cia, ar nemyliu? O jeigu jau isdristi skaudint zmogu nenoredamas su juo buti - manau, kad tai griuvimo pradzia. O kaip viskas vyksta toliau - priklauso tik nuo aplinkybiu.
Atsakyti
Ir aš iš savo patirties galiu pasakyti, kad kai vyras pareiškia norą pagyventi atskirai, tai jis tuo metu būna ne vienas verysad.gif

Teisybę sužinojau tik prieš mėnesį, kad tuomet, kai mūsų sūneliui buvo 2 mėnesiai ir jis pasakė, kad nesuvokia savo jausmų, kad nori pabūti vienas, kad nežino ko nori ir paliko mane su 2 mėnesių kūdikiu vieną - jis tuo metu jau beveik metai kaip turėjo meilužę, kuri beje buvo mano draugė, jo geriausio draugo žmona. Ji su savo vyru pas mus lankėsi beveik kiekvieną savaitgalį kai aš buvau nieščia, kai pagimdžiau.....buvo ale mano gera draugė....šitokioj situacijoj sugebėjo man į akis žiūrėti net gerus du metus...girdėti iš manęs kaip sielvartauju dėl nežinomybės, dėl to, kad nesuprantu kas mūsų šeimoje vyksta, o ji viską žinojo ir buvo to priežastis.....va kokių žmonių buna
Atsakyti
QUOTE(Jurate_M @ 2006 11 15, 16:54)
va kokių žmonių buna

Tikiuosi jie dabar laimingai gyvena drauge?
Atsakyti

Ji su savo vyru pas mus lankėsi beveik kiekvieną savaitgalį kai aš buvau nieščia, kai pagimdžiau.....buvo ale mano gera draugė....šitokioj situacijoj sugebėjo man į akis žiūrėti net gerus du metus...girdėti iš manęs kaip sielvartauju dėl nežinomybės, dėl to, kad nesuprantu kas mūsų šeimoje vyksta, o ji viską žinojo ir buvo to priežastis.....va kokių žmonių buna [/quote]
Na nieko, lazda turi du galus -tokia moteriške kai gaus gyvenime per makaule tada tik susimąstys kodėl čia jai taip nutiko................. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Apie diedą tai iš vis patyliu....., na bet gerai kad nors dabar išaiškejo viskas o, ne po 10 metų...........
Atsakyti
Na kai paaiškėjo, tai bent nežinios neliko ir pradėjau miegoti naktimis smile.gif
O va prieš mėnesiuka išdryso prisipažinti, tuo tarpu jau sausio mėnesį bus trys metai kaip viskas tarp jų prasidėjo, tai galėjo ir anksčiau prisipažinti, t.y. nesuprantu kam tiek laiko slapstytis, meluoti ir kitiem gyvenimą gadinti blink.gif
Dar aiškumo dėlei - iki jos įsikišimo su vyru bedroj sumoj su draugystės metais buvome kartu 9 metus, tiek pat buvome draugai su ja ir jos vyru
Tai jie dabar jau nebesislapstydami kartu mėnesiuką ir yra
Atsakyti
QUOTE(Jurate_M @ 2006 11 15, 17:17)
Na kai paaiškėjo, tai bent nežinios neliko ir pradėjau miegoti naktimis smile.gif
O va prieš mėnesiuka išdryso prisipažinti, tuo tarpu jau sausio mėnesį bus trys metai kaip viskas tarp jų prasidėjo, tai galėjo ir anksčiau prisipažinti, t.y. nesuprantu kam tiek laiko slapstytis, meluoti ir kitiem gyvenimą gadinti blink.gif 
Dar aiškumo dėlei - iki jos įsikišimo su vyru bedroj sumoj su draugystės metais buvome kartu 9 metus, tiek pat buvome draugai su ja ir jos vyru
Tai jie dabar jau nebesislapstydami kartu mėnesiuką ir yra

O tu nieko neįtarei? Nejautei..?
Nu kažkokia klaiki situacija, peiliu į nugarą, niekšiškumo viršūnė. blink.gif
Atsakyti