QUOTE(Darijana:) @ 2006 11 13, 22:31)
noriu pasakyti jei jis pasake kad nori men.pabuti vienas tai reiskia jis nori skirtis.Tik neisdrysta tau to pasakyti,nes man buvo ta pati situacija
Pamaciau kad mano vyras labai pasikeite ir klausiau kas jam atsitiko?Tai jis sako nezinau noriu ar nenoriu su tavim gyvent,kad nori pagyvent atskirai 2 men.Mes tuo metu gyvenom uzsienyje,tai jis pasiule man skristi namo kuriam laikui.Supratau is karto kad cia kazkas ne tas...Klausinejau pristojus kas jam yra.Is pradziu nieko nesake o po kiek laiko prisipazino kad turi kita...
Buvau pribloksta kad po 5m.bendro gyvenimo taip greit,per 1diena viskas pasibaige.Buvau gilioj depresijoj,bet atradau savy jegu ji palikt.Jau greit menuo kaip as Lietuvoj.Taigi netikekit apie vyru svaiciojimus pabut atskirai,jie tuo metu tikrai yra ne vieni...

O as pritariu Darijanai, nes jeigu vyras pareiskia, jog nori pagyventi atskirai, tai pries tai jis tikrai bus apsvarstes skyrybu galimybe. Skirtumas tik tas, kad vienas po tokio isejimo grizta, o kitas galutinai apsisprendzia ir santuoka isyra. Ir paprastai ta atskiro gyvenimo laikotarpi jis nebuna vienas (labai reta isimtis, kad bus vienas).