Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(Lane @ 2008 02 15, 17:08)
Nea, čia tėvai doh.gif

Yra nepilnamečių vaikų?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 15, 17:09)
Yra nepilnamečių vaikų?

Yra smile.gif Geriau, kad nebūtų, tada nusispjaučiau ir gyvenčiau ramiai savo gyvenimą doh.gif Ne šiaip nepilnamečių, bet mažamečių blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 15 vasario 2008 - 17:10
QUOTE(Lane @ 2008 02 15, 17:09)
Yra smile.gif Geriau, kad nebūtų, tada nusispjaučiau ir gyvenčiau ramiai savo gyvenimą doh.gif Ne šiaip nepilnamečių, bet mažamečių blink.gif

Geros skyrybos - tai gyvenimo būdas. Ilgam veiklos užtenka didelei grupei žmonių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 15 vasario 2008 - 17:24
QUOTE(Lane @ 2008 02 15, 16:44)
Kiek maždaug kainuoja skyrybos, jei niekas gražiuoju nebus, turto, vaikų dalybos? g.gif

mano skirybu procesas gan aiskus advokatams ir gan labai parasta bula tai ji kainuotu apie 800lt taciau kadangi mano advokate valstybes apmokama tai man nieko nekainuoja!
Atsakyti
mano skyrybos jau i pabaiga. kadangi pasiraseme tarpusavio sutarti, viskas vyksta laaabaaai greitai. taigi, greitai mano saulele susisuko, gales tuoktis su savo meiluze. esu pikta.
grazioju nesusitarus, skyrybos kainuos 3% turto vertes. vaiku dalybos - atvirai sakant, ir nezinau. pas mus sutartyje surasytos konkrecios datos, sventes, net valandos surasytos, kad jis paima, parveza vaikus. t apatare maho advokate, kad butu ramu ir nereiketu kiekviena karta aiskintis, gadinti nervu. negaliu jam atleisti.
siaip, labai slykstu buvo skaityti, nagrineti ta sutarti, sunkiai pasirasiau. viduje - juoda juoda. bet pasirinkimo neturejau.
uzjauciu.
Atsakyti
QUOTE(vaikai3 @ 2008 02 29, 09:13)
mano skyrybos jau i pabaiga. kadangi pasiraseme tarpusavio sutarti, viskas vyksta laaabaaai greitai. taigi, greitai mano saulele susisuko, gales tuoktis su savo meiluze. esu pikta.
grazioju nesusitarus, skyrybos kainuos 3% turto vertes. vaiku dalybos - atvirai sakant, ir nezinau. pas mus sutartyje surasytos konkrecios datos, sventes, net valandos surasytos, kad jis paima, parveza vaikus. t apatare maho advokate, kad butu ramu ir nereiketu kiekviena karta aiskintis, gadinti nervu. negaliu jam atleisti.
siaip, labai slykstu buvo skaityti, nagrineti ta sutarti, sunkiai pasirasiau. viduje - juoda juoda. bet pasirinkimo neturejau.
uzjauciu.

skirybu procesas nemanau kad kam nors kelia geru emociju .
tokiam reiklalui daug valios ir ryzto bei drasos reikia 4u.gif
man teismas kovo 13 tikiuosi jau si karta mus isskirs
Atsakyti
Man nereikejo net tesime dalyvauti, nes yra tarpusavio susitarimas. Dabar belieka, ka dpraeis 30 dienu po teismo, ir viskas, pasiimi dokumentus. Dzin, kad trys vaikai, dzin, kad jie mazameciai, dzin, kad skyrybu priezastis - kita moteris.
Kazi, ar as kada tam zmogui istengsiu atlesit... Suprantu,kad mane paciatai sekina, bet nieko negaliu padaryti. nekenciu juodai...
sad.gif

QUOTE(wwwvilma @ 2008 02 29, 11:31)
skirybu procesas nemanau kad kam nors kelia geru emociju .
tokiam reiklalui daug valios ir ryzto bei drasos reikia  4u.gif
man teismas kovo 13 tikiuosi jau si karta mus isskirs

Atsakyti
Kai paskaitai foruma cia daugumos vyrai patys graziausi, nuostabiausi, meiliausi, rupestingiausi, nei vienas i kitas moteris net neziuri, zodiu idealai... Kaip cia dabar gaunasi, kad yra tiek besisikirianciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadas_Blinda: 29 vasario 2008 - 16:05
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 02 29, 16:05)
Kai paskaitai foruma cia daugumos vyrai patys graziausi, nuostabiausi, meiliausi, rupestingiausi, nei vienas i kitas moteris net neziuri, zodiu idealai... Kaip cia dabar gaunasi, kad yra tiek besisikirianciu?

vat yra tokiu kaip mes
Atsakyti
skyremes, nes paprasciausiai viena diena supratau, kad nebemyliu savo vyro, kad man dzin, ar jis grizta ar ne...atrodo ir demesi rode, ir viskas buvo duota, bet viduj buvo tuscia tuscia...plius, seksas buvo visiskai niekam tikes... tai va, as pirma ir pareiskiau, kad noriu atskirai pagyventi...dar bandem kazka sulipdyti, seksologai, psichologai...bet jau niekas nepadejo. Tada ex vyras susirado advokata, graziai viska susirasem, ir issiskyrem tarpusavio susitarimu. Atrodo skyremes ir graziuoju, bet nervu ex'iukas dar patampe kaip reikalas... doh.gif Jau metai kaip vel -aite bigsmile.gif bigsmile.gif
Stiprybes visiems besiskiriantiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAUPA @ 2008 02 29, 21:02)
skyremes, nes paprasciausiai viena diena supratau, kad  nebemyliu savo vyro, kad man dzin, ar jis grizta ar ne...atrodo ir demesi rode, ir viskas buvo duota, bet viduj buvo tuscia tuscia...plius, seksas buvo visiskai niekam tikes... tai va, as pirma ir pareiskiau, kad noriu atskirai pagyventi...dar bandem kazka sulipdyti, seksologai, psichologai...bet jau niekas nepadejo. Tada ex vyras susirado advokata, graziai viska susirasem, ir issiskyrem tarpusavio susitarimu. Atrodo skyremes ir graziuoju, bet nervu ex'iukas dar patampe kaip reikalas...  doh.gif Jau metai kaip vel -aite  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Stiprybes visiems besiskiriantiems  4u.gif

mano labai panasi situacija taciau dar dideli poveiki vaiko lytis padare ...
skirimes ir abieju susitarimu taciau bankas toki s... mala del paskolos
Atsakyti
Achtung achtung 4u.gif vaikai3, tau negalima siųsti AŽ, nes perpildyta pašto dėžė! Ištrink nereikalingas žinutes.
Atsakyti