Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

reikia patarimo, gyvenu su suzadetiniu ir dar viena drauge, kuri pastoviai kisasi i musu santykius, visada kai susipykstame ji zdiaugiasi, ja pazystu 10 metu, ji jauciasi uz mane virsesne, o as turiu vaikina, o ji ne. ji nejausdama skiria mus, gelia dar labiua kai mes susipykstam, net pasake, kad as palikciau tuos namus, atseit visiems bus geriau, as iseisiu, bet maniskis pasilieka gyventi su ja, ji man gyvenima gadina sad.gif verkiu kasdiena, o ji dziaugiasi...nz ar taip elgiasi drauge tikra, ar nederetu paguosti tokiu atveju, o ne kirsyti dar stipriau musu. nz kas atsitiks jei iseisiu is namu, jis susimes gal su ja sad.gif kazkodel taip ir mama sako ir kelios drauges sad.gif nepakelciau sito, nors jis sako, kad mane myli, tik turime atskirai gyventi :(bet kaip man jaustis kai pasilieka su ja gyventi??? sad.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif rasau tokiu klausimu,nes didele (mano akim) problema iskilo.Su vyru negyvenam kartu jau metai laiko,teisetai mes neissiskyre,turim 2 metuku sunu.Isvaziavau pries menesi i airija pas savo tevus kartu su vaiku,cia pradejau dirbti.Vyrui sakiau,kad grysiu uz poros menesiu,bet supratau,kad man cia tikrai geriau finansiskai.Vyras pradejo grasinti,kad eis i teisma ir padarys taip,kad negaleciau vaiko issivesti daugiau niekur niekada,jei negrysiu.Pries tris menesius buvau nuejus pas advokata ir parasiau pareiskima skyryboms,bet taip ir nenunesiau jo i teisma.Guli dabar stalciuje.Gal galite patarti,gal kuri susiduret,ka tokiu atveju daryti,ar imanoma issiskyrus kaip nors tureti vaika cia su savim airijoje ar visdelto jis turi teise jo niekur neisleisti is lietuvos?Beto,girdejau apie skirybas internetu,ar tai tikrai imanoma? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikcyte: 14 rugpjūčio 2008 - 15:56
mano vyras vakar pareiske ,kad nori skirtis angel_sadangel.gif .tipo negali gyventi su manimi nes jam atrodo kaip jis nebuvo 1,5 metu namuose as buvau su kitu ir netgi kaip grizo esu su kitu.niekaip nesuprantu is kur tokios mintys kilo.visur randa paaiskinima is savo fantaziju .tipo kam vaikas turi mobilu as ten su juo kalbuosi ,o ne vaiko.is kur turiu vis nauju daiktu tipo vis sakau ,kad motina dave, jam yra neitiketina .ir tt.........nezinau ka daryti sugriuvo mano visas gyvenimas.7 metus nedirbau ,esu uzsienyje ,jokio issilavinimo .ka gi dabar man reiks daryti ,kaip reiks vaikus isauginti frusty.gif .nezinau ka man daryti. verysad.gif sugriuvo visas mano gyvenimas visi MUSU planai.ir nei sio nei is to. o Viespatie tikiuosi viskas pasibaigs gerai sad.gif .ir kodel gyvenimas toks sunkus?
Atsakyti
QUOTE(gerdute50 @ 2009 07 06, 15:55)
mano vyras vakar pareiske ,kad nori skirtis angel_sadangel.gif .tipo negali gyventi su manimi nes jam atrodo kaip jis nebuvo 1,5 metu namuose as buvau su kitu ir netgi kaip grizo esu su kitu.niekaip nesuprantu is kur tokios mintys kilo.visur randa paaiskinima is savo fantaziju .tipo kam vaikas turi mobilu as ten su juo kalbuosi ,o ne vaiko.is kur turiu vis nauju daiktu tipo vis sakau ,kad motina dave, jam yra neitiketina .ir tt.........nezinau ka daryti sugriuvo mano visas gyvenimas.7 metus nedirbau ,esu uzsienyje ,jokio issilavinimo .ka gi dabar man reiks daryti ,kaip reiks vaikus isauginti frusty.gif .nezinau ka man daryti. verysad.gif  sugriuvo visas mano gyvenimas visi MUSU planai.ir nei sio nei is to. o Viespatie tikiuosi viskas pasibaigs gerai sad.gif .ir kodel gyvenimas toks sunkus?

man irgi daznai kyla klausimas: kodel gyvenimas toks sunkus??? nors turiu issilavinima ir tikiu,kad gausiu ateity gera darba(siuo metu auginu vaikeli),bet kazkaip vistiek viduje tiesiog yra labai sunku,gal kad tik nesenai issiskyrem,tai tokia vienatve jauciasi,nzn.nes nei kazkur iseit pasilinksminti per daug neiseina,o su mazu vaikeliu ir neprilakstysi.na,bet zinokit,as tikiu,kad gyvenimas mums tikrai neduoda tokiu isbandymu,kuriu mes neatlaikytumem ir tikiu,kad ateity bus tik 100 kart geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
na bet jei butume susibare ar kas panasiai butu visai kitaip.bet dabar nei sio nei is to ,bum ir nukrito akmuo ant galvos. blink.gif sirdis plysta is skausmo,nematau kur einu per asaras.kokia ateitis ,jokios .viena kaip pirstas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdute50 @ 2009 07 06, 21:21)
na bet jei butume susibare ar kas panasiai butu visai kitaip.bet dabar nei sio nei is to ,bum ir nukrito akmuo ant galvos. blink.gif  sirdis plysta is skausmo,nematau kur einu per asaras.kokia ateitis ,jokios .viena kaip pirstas. unsure.gif

ojjj,kaip puikiai as tave suprantu,kaip skaudu yra,ojjj suprantu.... bet galbut dar ne viskas jums prarasta,gal dar isspresit savo problemas,galbut viskas bus ok..
Atsakyti
QUOTE(Vikcyte @ 2008 08 14, 16:55)
sveikutes 4u.gif rasau tokiu klausimu,nes didele  (

uoj nepamačiau datos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 06 liepos 2009 - 22:32
ka daryti ,kaip man ji susigrazinti....jis toks uzsispyres. doh.gif o as nervuojuosi ,issilieju ant vaiku. verysad.gif kuom jie vargsai kalti... nu bet ir gyvenimas sunkus isbandymas... verysad.gif
Atsakyti
Gaila man jūsų visų. Tik kantrybės galiu palinkėt 4u.gif . Vistiek viskas bus taip, kaip turi būti. Svarbiausia nepalūžti!
Atsakyti
QUOTE(kontyte @ 2008 03 01, 17:14)
mano labai panasi situacija taciau dar dideli poveiki vaiko lytis padare ...
skirimes ir abieju susitarimu taciau bankas toki s... mala del paskolos

Kokį tokį poveikį vaikiuko LYTIS gali daryt? Argi ne svarbiausia - kad sveikas, be jokių reanimacijų ar neduokdie - apsigimimų būtų?????
Omaqn skiriantis bankas del paskolos irgi kai ką sumalė - paskola MANO, AŠ tvarkingai mokėjau, ir AŠ sutarty prisiėmiau prievolę mokėti toliau...Blaiviai mastant, kaip ir viskas aišku....Bet tik ne bankininkams...
Atsiuntė į teismą raštą, kurio esmė - NESUTINKAM.....
Ką daryt - jokių užuominų..teisėja rankom skėsčioja - tipo aiškinkitės patys....
Na gerai, paskola vartojamoji buvo...likutis - 3800 lt....
Bonkes pridaviau ir atsiskaičiau - parašė raštą banko juristai kad AŠ jau nebeskolingas...Ir už tai 40 lt nepamiršo paimt......
O jei rimta paskola būtų?????
Atsakyti
QUOTE(gerdute50 @ 2009 07 07, 12:42)
ka daryti ,kaip man ji susigrazinti....jis toks uzsispyres. doh.gif o as nervuojuosi ,issilieju ant vaiku. verysad.gif kuom jie vargsai kalti...  nu bet ir gyvenimas sunkus isbandymas... verysad.gif

laikykites ir bukit stipri,as pati dar tik is viso sito kabinuosi ir stengiuosi isbristi,bet manau,kad tiokiose situacijose reikia tik laiko.pati pagalvokit,ar jums reikia tokio vyro,kuris nenori su jumis buti.as irgi labai stipriai panikavau,bet viena diena galvoju,nu jei nemyli,tai kam man cia kankint save ir aplinkinius,juk nesu nei baisi,nei kvaila ir verta to,kuris myletu mane.stengiuosi gyventi ir tikiu,kad laikas viska isspres.tikekit ir jus 4u.gif
Atsakyti
na ,jei tiesa pasakius as nelabai jaudinuos del jo .as jaudinuosi nes bijau pradeti gyvenima viena ,be (niekieno )pagalbos.zinoma motinos pagalba visada turesiu bet.....kur surasiu darba ,namus .jau 7 metai niekur nedirbau,savo namu neturiu.ka as galesiu suteikti tiems vaikams?....... verysad.gif o buvo tiek svajoniu kuriomis tikejau ,kad isipildys...pati tikros seimos neturejau tevai buvo issiskyre .todel man atrodo tai idealu SEIMA ,vyras ,moteris vaikai. deja ,visos svajones visi norai nuejo suniui ant uodegos. verysad.gif
Atsakyti