Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

Mieloji,laikykis.Ka reiskia jis tave myli ,o tu jam per gera????? g.gif mad.gif Kaip taip gali but,neisivaizduoju,tai jis tave ant ranku turetu nesiot jei tu jam per gera.As manau taip jis yra tiek"prisisikes" iki ausu kad nedryso visos situacijos isaiskintin brangiam artimam zmogui tiesiai i akis.Zinau kad kartais tiesa pasakyt lengviau telefonu,arba smsarba laisku, bet tik ne tokia ,kuri reiskia santuokos nutraukima sad.gif sad.gif
Nezinau ,net neisivaizduoju ka pati tokiu atveju daryciau,bet manau noreciau suzinot del ko viskas taip???
Laikykis,stiprybes tau kad ir kaip bebutu ,bet tikiuosi kad gyvenimas pasikeis i gera.Galbut tau uz sita skausma kazkas atsilygins šimteriopai :wub:Arba tavo vyras kuris paielge kaip KIAULE mad.gif sugryz ir maldaus atvo atleidimo prie tavo koju,ot tada tu jam parodysi kas Esi!!!!!
Mes su tavimi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, jis is tikruju atejo prasyti man atleidimo ir t.t. Sako, suprates, kiek daug jam reiskiu, kiai pasedejo vienas darbe neturedamas kur grizti. Prisimine ta vienisumo jausma, kuris ji kamavo tuomet, kai manes jo gyvenime dar nebuvo.
Atsiprase, pasake, kad is tikruju myli ir t.t.
Leidau jam sugrizti, bet vaikelio planavima nusprendziau nukelti maziausiai pusmeciui. Nors vienas is pirmuju jo sakiniu buvo tas, kad jis tikri nori tureti vaikeli... Nezinau. Viena diena bohemiskas gyvenimas, kita - visiskai priesingas poreikis. Bet as dziaugiuosi, kad jis sugrizo. kaip ne kaip jis mano vyras ir as ji myliu wink.gif
Atsakyti
Nu dabar prisidirbti vaiku tai jau tikrai butu didziausia kvailyste
Atsakyti
Smagu, kad Stebukliuke susitaike. As dabar nezinau, kuo viskas baigsis. Mane labai labai iskaudino. Susirinkau daiktus, vaika ir isejau pas tevus. Noreciau, kad atsiprasytu, issiaiskintume, bet... jis niekad neatsiprasinejo manes, visa laia as pirma pradedavau taikytis. Paskutiniu metu isvis buvo labai saltas. Tada paklausiau, ar as jam nepatrakli, kad nenori apsikabinti. Atsake, kad ne. Duosiu dar savaite laiko apsispresti. Jeigu neperzengs per savo principus ir neatsiprasys, pasiimsiu likusius daiktus. Skaudu, bet as nebegaliu visa laika taikytis, o jauciuosi taip sad.gif
Atsakyti
Linkiu kuo nuoširdžiausios sėkmės, bet asmeniškai aš būčiau labai užgauta, nes vis tik jis dryso apie tai pagalvoti ir net išdryso tai pasakyti, galvočiau kada bus kitas kartas ............ir gal net pari galvočiau apie santykių nutraukinmą, nes sunku būtų viską taip imti ir pamiršti vistik tie žodžiai buvo ir buvo iš jo lūpų............nublanktų jo prisipažinimai meilėje......na nebent jis sugebės tai įrodyti,,.,,,,,,,,,,, bet keistas vyras vieną dieną šen kita ten - nepastovumas neįtikėtinas
Atsakyti
wub.gif sad.gif jei nori iseiti -tegul eina, gal veliau gailesis... rolleyes.gif daznai taip buna, kad jie grizta...bet as tai niekada jau neatleisciau.....man butu jau geriau be jo ,nors ir myleciau heart.gif wub.gif rolleyes.gif tongue.gif sad.gif
Atsakyti
heart.gif Stebukliuke na va o sakei neatleisi http://www.supermama...ndpost&p=548964

Tu tikrai labai gera ištvermės Tau heart.gif
Atsakyti
QUOTE (ziv @ 2004 10 04, 07:15)
Smagu, kad Stebukliuke susitaike. As dabar nezinau, kuo viskas baigsis. Mane labai labai iskaudino. Susirinkau daiktus, vaika ir isejau pas tevus. Noreciau, kad atsiprasytu, issiaiskintume, bet... jis niekad neatsiprasinejo manes, visa laia as pirma pradedavau taikytis. Paskutiniu metu isvis buvo labai saltas. Tada paklausiau, ar as jam nepatrakli, kad nenori apsikabinti. Atsake, kad ne. Duosiu dar savaite laiko apsispresti. Jeigu neperzengs per savo principus ir neatsiprasys, pasiimsiu likusius daiktus. Skaudu, bet as nebegaliu visa laika taikytis, o jauciuosi taip sad.gif

Laikykis...
mano vyras santykiu pradzioje irgi niekad neatsiprasydavo. Tai ismoko daryti per kokius pora metu... Sunku, be abejo sunku taip gyventi... Stoprybes tau
Atsakyti
QUOTE (mami @ 2004 10 04, 11:00)
wub.gif sad.gif jei nori iseiti -tegul eina, gal veliau gailesis... rolleyes.gif daznai taip buna, kad jie grizta...bet as tai niekada jau neatleisciau.....man butu jau geriau be jo ,nors ir myleciau heart.gif wub.gif rolleyes.gif tongue.gif sad.gif

na tokie mastymai atsidurus konkrecioje sitaucijoje paprastai pasikeicia visu 180 laipsniu kampu...... bepigu kalbeti "jeigu butu"....
Atsakyti
Aciu, laikausi, tik nezinau, kaip su darzeliu daryti, nes neveziosiu gi per visa miesta vaiko, o leisti i darzeli prie tevu dar nenoriu, kol neissiaiskinau g.gif
Atsakyti
QUOTE (bru @ 2004 10 03, 16:00)
Jis taves nevertas .Tegu jis buna -laimingas  g.gif , su sau skirta. wink.gif
Bet ,Tu vaikeli,atsigausi simteriopai biggrin.gif juo atsikraciusi
Sekmes Tau clap.gif

Papildyta @ [mergetime]1096819243[[b]*Andrea rgetime] [/b]
P.S. patikek,sena boba smartass.gif

Stebukliuke, Bru teisi... juk tai ne pirmas kartas per gana trumpa laika kai jis tave labai iskaudina (buta ir dar blogiau, ar ne...). Neverta tiketi TOKIO vyro asaromis, nes stebuklu, kad viena diena nemyliu, o kita jau beprotiskai myliu, deja, bet nebuna... Tu jauna, protinga, tau dar visas gyvenimas pries akis. Jau duodi jam dar viena sansa - labai kilnu is tavo puses - bet jei tai vel ir vel kartosis... Kam save skaudinti?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea: 04 spalio 2004 - 16:02
QUOTE (Andrea @ 2004 10 04, 16:01)
Neverta tiketi TOKIO vyro asaromis, nes stebuklu, kad viena diena nemyliu, o kita jau beprotiskai myliu, deja, bet nebuna... Tu jauna, protinga, tau dar visas gyvenimas pries akis. Jau duodi jam dar viena sansa - labai kilnu is tavo puses - bet jei tai vel ir vel kartosis... Kam save skaudinti?...

Visiskai pritariu. Jei jo nuotaika keiciasi dazniau, negu oras - nezinau, ar taip galima gyventi kartu, o tuo labiau planuoti ateiti. Kas butu, jei, pvz., tau reiketu gimdyti, o jis sugalvotu, kad reikia isvaziuoti i kita pasaulio krasta??? Turbut nera nieko bjauriau, kaip sudetingoje situacijoje buti paliktai "ant ledo". Buk stipri, ir, nors ir labai skaudu, geriau anksciau, negu per velai...
Atsakyti