ech kaip sunku..

sunkus sprendimas,,, apmastyti tiek daug reikia
atrodo gal viskas susitvarkys,bet jeigu viskas taip ir liks? ar dar apsimoka toliau su juo buti?
Gitusia

Gitusia

Geriausias advokatas!
http://www.advokatopagalba.lt
http://www.advokatopagalba.lt
QUOTE(donatas300 @ 2010 09 22, 20:50)
taip, gal ir geriausi advokatai, tačiau net pačiame pirmame sakinyje jau radau klaidų:
"Lietuvos Respublikoje teisinių paslaugų teikimo fukcijas vykdo išimtinai tik advokatai! "... Gal Jums reikia tekstų stilistės/redaktorės?

QUOTE(Sausainukas @ 2010 09 21, 19:39)
kartais yra gerai pabuti atskirai kad suvoktu ar tau reikia dar to zmogaus ar ne, pavyzdziui mes su vyru irgi neseniai pabuvome nepilna savaite atskirai ir abu supratome, kad abiems vienas be kito geriau.
Nepilnos savaitės užtenka tokiems sprendimams?

Papildyta:
QUOTE(begedia @ 2010 09 21, 14:21)
jis klauso tik savo tetos,ka ji sako tai jam sventa, ka liepia ta ir daro...o tai kaip mano nuomone neegzistuoja?

QUOTE(Sausainukas @ 2010 09 21, 19:39)
O pas mus tai yra taip, kad vyras yra labai islepintas savo mamytes ir begalo sunku su tokiu zmogumi gyventi, tuo labiau kai mamyte visada ji uzstoja ir paguodzia...
Sakykit, moteros, ką norite, bet netikiu, kad dėl tokių dalykų verta skirtis.

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 09 22, 21:20)
Papildyta:
Na jei jau vyrai tokie buki, tai gal galima ir su tom tetom, mamytėm šnektelėti? Gal jos nelabai suvokia, kokias meškos paslaugas daro?
pritarčiau 
Papildyta:

o savaitės tikrai, manau, neužtenka... juk būna savaitėms, mėnesiams ar pusei metų išvykstame kažkur palikdami mylimuosius ir baisiauisiai jų išsiilgstame, nors.... gal žmogus viską jau išbandė ir ta savaitė jau nieko nebekeičia...
aš po truputį judu skyrybų proceso link - rengiame sutartį.
as kokioj kvailoj situacijoj
issiskyreme pakankamai draugiskai... viska itakojo jo isvykimas i uzsieni, dabar jis vel isvykes bet jei tik man skambina negaliu atsispirti ir nekelti
ir nesuprantu kodel... pasnekam kaip butume ir toliau seima, nors sirdyje visiskai tuscia. kiekviena ryta pamastau ar jo pasiilgau..atsakymas buna ne, bet kaip atsisakyti to bendravimo? gal per didelis ipratimas kad viska staigiai nutraukti

QUOTE(gabija77 @ 2010 09 23, 15:09)
as kokioj kvailoj situacijoj
issiskyreme pakankamai draugiskai... viska itakojo jo isvykimas i uzsieni, dabar jis vel isvykes bet jei tik man skambina negaliu atsispirti ir nekelti
ir nesuprantu kodel... pasnekam kaip butume ir toliau seima, nors sirdyje visiskai tuscia. kiekviena ryta pamastau ar jo pasiilgau..atsakymas buna ne, bet kaip atsisakyti to bendravimo? gal per didelis ipratimas kad viska staigiai nutraukti 

būna ir man taip... ir manau, kad svarbiausia elgtis taip, kaip širdis nori - nori kelti ragelį, kelk ir bendrauk, nenori jo tądien matyti akyse - nematyk... juk jūs nebeįsipareigoję vienas kitam?.. svarbiausia savęs neprievartauti ir pradėti mylėti bei gerbti save

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 09 22, 22:20)
Papildyta:
Na jei jau vyrai tokie buki, tai gal galima ir su tom tetom, mamytėm šnektelėti? Gal jos nelabai suvokia, kokias meškos paslaugas daro?

Papildyta:

zinot ka moteros, cia juk neprirasysi visos gyvenimo istorijos ir visu smulkmenu, forume vietos neuzteks.

QUOTE(Sausainukas @ 2010 09 26, 09:32)
zinot ka moteros, cia juk neprirasysi visos gyvenimo istorijos ir visu smulkmenu, forume vietos neuzteks.
cia tik smulkmenos ir nuotrupos, o zinoma kad skyrybos neivyksta nei per savaite nei per dvi ir tas mamytes lepiniskumas tik viena is daugelio smulkmenu, kuri tiesiog tuo momentu labiausiai erzina uztat apie ja ir parasai. Bet kai santykiai atsale pora metu, tai gal man ir uztenka suprasti savaites kad man geriau be jo buvo.....

pritariu