Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

Sveiki, renkuosi informaciją apie skyrybas internetu, konkrečiau apie skyrybas.lt. Įdomu kokie atsiliepimai. Kas susidūrėt ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra2010 @ 2010 09 14, 22:47)
sugriauti visada lengviau, nei sulipdyti. bet nera nieko baisiau uz vienatve dviese.

sie zodziai apibudina mano santuoka doh.gif jau taip 1,5 metu - kaip 2 nuomininkai vienam bute unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 26, 17:58)
sie zodziai apibudina mano santuoka  doh.gif jau taip 1,5 metu - kaip 2 nuomininkai vienam bute  unsure.gif

o kodel nieko nekeiciate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 26, 18:09)

bijau unsure.gif bijau likti viena, nesuprasta aplinkiniu ir dar mintis persasi, o gal geriau ir nesurasiu unsure.gif sunku, kai tas zmogus, su kuriuo 5 metus pragyvenau santuokoj, viso 10 m pazinties nesupranta manes, tiksliau net nesigilina i mano rupescius, problemas, uzteko vieno karto, kai pasiskundziau, kad darbe man kazkas nepasiseke, oji man atreze - tai gi turi draugiu, joms ir dejuok doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 26 spalio 2010 - 20:03
Kai atala lova, atsala supratimas, ir baigiasi pasidiziavimas ta antra puse, lieka tik kartelis, nuoskaudos ir neissipildiusios svajones, tada butent tada ir baigiasi santuoka. cia kaip nekurstomas lauzas gesta, kai vienas nustoja stengtis, o kitas su tuo nesusitaiko,tada santuoka baigiasi.
Atsakyti
QUOTE(sidabrine vilke @ 2010 10 27, 23:29)
Kai atala lova, atsala supratimas, ir baigiasi pasidiziavimas ta antra puse, lieka tik kartelis, nuoskaudos ir neissipildiusios svajones, tada butent tada ir baigiasi santuoka. cia kaip nekurstomas lauzas gesta, kai vienas nustoja stengtis, o kitas su tuo nesusitaiko,tada santuoka baigiasi.

pritariu unsure.gif nusprendziau po svenciu, kad reiktu pagyventi atskirai kuri laika, susitikti su kitais zmonem, nes man jau per sunku buti vienisai santuokoj unsure.gif neisivaizduoju kaip jis mano sprendima palaikys doh.gif

tiesa, vakar prisipirkau "gudriu" knygu apie saves ir aplinkiniu analize - Begancios su vilkais, Nepramintuoju taku ir rusu psichiatro knyga apie santuoka ir jos keliai bei klystkeliai ax.gif galesiu skaityt niekieno netrukdoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 28 spalio 2010 - 09:33
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 28, 10:20)
pritariu  unsure.gif nusprendziau po svenciu, kad reiktu pagyventi atskirai kuri laika, susitikti su kitais zmonem, nes man jau per sunku buti vienisai santuokoj  unsure.gif neisivaizduoju kaip jis mano sprendima palaikys  doh.gif

o kam jums jo palaikymas? va taip ir pasakykit kaip čia parašėt- pabodo vienišumas dviese, noriu pabūti viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 28, 10:31)
o kam jums jo palaikymas? va taip ir pasakykit kaip čia parašėt- pabodo vienišumas dviese, noriu pabūti viena smile.gif

teisingai sakot drinks_cheers.gif

o be to - as jau noriu vaiku, o jis net nesijudina spresti savo sveikatos problemu, taip ir nezinau ko laukiam unsure.gif as is savo puses esu padarius maksimaliai - tyrimai, net operacija, o jau nekalbu apie 5 pusiau dirbtino apvaisinumo proceduras doh.gif o jam reikia tik nueiti pas gyd ir issitirti, nes zinau, kad tikrai yra problema is jo puses unsure.gif nes laikas tai tiksi negailestingai doh.gif

kaip jums toks posakis - pagarba reikia uzsitarnauti? biggrin.gif karta jam pasakiau, kad jis negerbia ne tik saves, bet ir manes, aplinkiniu, mano gimines, visi kvaili tik ne jis doh.gif tai tas jo posakis mane, svelniai tariant, sokiravo blink.gif

ir dar daug daug niuansu musu gyvenime, kurie ilgainiui pastate siena tarp musu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 28 spalio 2010 - 09:48
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 26, 21:03)
bijau  unsure.gif bijau likti viena, nesuprasta aplinkiniu ir dar mintis persasi, o gal geriau ir nesurasiu  unsure.gif sunku, kai tas zmogus, su kuriuo 5 metus pragyvenau santuokoj, viso 10 m pazinties nesupranta manes, tiksliau net nesigilina i mano rupescius, problemas, uzteko vieno karto, kai pasiskundziau, kad darbe man kazkas nepasiseke, oji man atreze - tai gi turi draugiu, joms ir dejuok  doh.gif

jei yra baime, tai gal ir jausmai dar like g.gif baisi ta vienatve dviese unsure.gif bet kartais buna baisiau isvis vienai pasilikti, baisu skubeti po darbo namo ir susimastyti, kad bereikalo skubi, nes niekas taves nelaukia namuose... bet jei abejones nepaleidzia, tai kazka reikia daryti, o ka turi nuspresti pati... kad ir ka nuspresi- tu teisi. gyvenime nieko nenutinka be priezasties ir viskas kas atsitinka- atsitinka i gera. negalima tampyti "gumos", tai dar labiau skaudina, jei kerti, tai kirsti reikia vienu kirciu. sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 28, 10:38)
teisingai sakot  drinks_cheers.gif

o be to - as jau noriu vaiku, o jis net nesijudina spresti savo sveikatos problemu, taip ir nezinau ko laukiam  unsure.gif as is savo puses esu padarius maksimaliai - tyrimai, net operacija, o jau nekalbu apie 5 pusiau dirbtino apvaisinumo proceduras  doh.gif o jam reikia tik nueiti pas gyd ir issitirti, nes zinau, kad tikrai yra problema is jo puses  unsure.gif nes laikas tai tiksi negailestingai  doh.gif

kaip jums toks posakis - pagarba reikia uzsitarnauti?  biggrin.gif karta jam pasakiau, kad jis negerbia ne tik saves, bet ir manes, aplinkiniu, mano gimines, visi kvaili tik ne jis  doh.gif tai tas jo posakis mane, svelniai tariant, sokiravo  blink.gif

ir dar daug daug niuansu musu gyvenime, kurie ilgainiui pastate siena tarp musu  verysad.gif

o kaip Tarnaut reikia neklausėt? biggrin.gif dėl tos pagarbos?
Atsakyti
tai va, mergytes, jau gyvenam kelios dienos atskirai, sianakt taip saldziai miegojau biggrin.gif viena biggrin.gif
Atsakyti
svarsat apie skyrybas. kažkaip keista, ima viskas ir pasibaigia – visos svajonės, palaikymai, apsikabinimai, mielos žinutės ir t.t. ir staiga žiūri, kad artimas žmogus tampa svetimu. labai vertinu santuoką, šeimą, turiu daug kantrybės, galiu atleisti, bet...kai pasižiūriu į tas moteris gyvenančias atseit „šeimoje“, bet visas išvargusias, pakrikusiais nervais, pilnas nuoskaudų. ar verta taip paaukoti savo gyvenimą?
ir čia didysis klausimas neduoda ramybės: o kaip vaikai be tėvo?..
Atsakyti