Sveiki, renkuosi informaciją apie skyrybas internetu, konkrečiau apie skyrybas.lt. Įdomu kokie atsiliepimai. Kas susidūrėt ?

QUOTE(sandra2010 @ 2010 09 14, 22:47)
sugriauti visada lengviau, nei sulipdyti. bet nera nieko baisiau uz vienatve dviese.
sie zodziai apibudina mano santuoka

QUOTE(Tiffany @ 2010 10 26, 17:58)
sie zodziai apibudina mano santuoka
jau taip 1,5 metu - kaip 2 nuomininkai vienam bute 

o kodel nieko nekeiciate?

QUOTE(wit @ 2010 10 26, 18:09)
o kodel nieko nekeiciate? 

bijau

Kai atala lova, atsala supratimas, ir baigiasi pasidiziavimas ta antra puse, lieka tik kartelis, nuoskaudos ir neissipildiusios svajones, tada butent tada ir baigiasi santuoka. cia kaip nekurstomas lauzas gesta, kai vienas nustoja stengtis, o kitas su tuo nesusitaiko,tada santuoka baigiasi.
QUOTE(sidabrine vilke @ 2010 10 27, 23:29)
Kai atala lova, atsala supratimas, ir baigiasi pasidiziavimas ta antra puse, lieka tik kartelis, nuoskaudos ir neissipildiusios svajones, tada butent tada ir baigiasi santuoka. cia kaip nekurstomas lauzas gesta, kai vienas nustoja stengtis, o kitas su tuo nesusitaiko,tada santuoka baigiasi.
pritariu

tiesa, vakar prisipirkau "gudriu" knygu apie saves ir aplinkiniu analize - Begancios su vilkais, Nepramintuoju taku ir rusu psichiatro knyga apie santuoka ir jos keliai bei klystkeliai

QUOTE(Tiffany @ 2010 10 28, 10:20)
pritariu
nusprendziau po svenciu, kad reiktu pagyventi atskirai kuri laika, susitikti su kitais zmonem, nes man jau per sunku buti vienisai santuokoj
neisivaizduoju kaip jis mano sprendima palaikys 

o kam jums jo palaikymas? va taip ir pasakykit kaip čia parašėt- pabodo vienišumas dviese, noriu pabūti viena

QUOTE(wit @ 2010 10 28, 10:31)
o kam jums jo palaikymas? va taip ir pasakykit kaip čia parašėt- pabodo vienišumas dviese, noriu pabūti viena 

teisingai sakot

o be to - as jau noriu vaiku, o jis net nesijudina spresti savo sveikatos problemu, taip ir nezinau ko laukiam

kaip jums toks posakis - pagarba reikia uzsitarnauti?

ir dar daug daug niuansu musu gyvenime, kurie ilgainiui pastate siena tarp musu

QUOTE(Tiffany @ 2010 10 26, 21:03)
bijau
bijau likti viena, nesuprasta aplinkiniu ir dar mintis persasi, o gal geriau ir nesurasiu
sunku, kai tas zmogus, su kuriuo 5 metus pragyvenau santuokoj, viso 10 m pazinties nesupranta manes, tiksliau net nesigilina i mano rupescius, problemas, uzteko vieno karto, kai pasiskundziau, kad darbe man kazkas nepasiseke, oji man atreze - tai gi turi draugiu, joms ir dejuok 

jei yra baime, tai gal ir jausmai dar like

QUOTE(Tiffany @ 2010 10 28, 10:38)
teisingai sakot 
o be to - as jau noriu vaiku, o jis net nesijudina spresti savo sveikatos problemu, taip ir nezinau ko laukiam
as is savo puses esu padarius maksimaliai - tyrimai, net operacija, o jau nekalbu apie 5 pusiau dirbtino apvaisinumo proceduras
o jam reikia tik nueiti pas gyd ir issitirti, nes zinau, kad tikrai yra problema is jo puses
nes laikas tai tiksi negailestingai
karta jam pasakiau, kad jis negerbia ne tik saves, bet ir manes, aplinkiniu, mano gimines, visi kvaili tik ne jis
tai tas jo posakis mane, svelniai tariant, sokiravo

o kaip Tarnaut reikia neklausėt?

tai va, mergytes, jau gyvenam kelios dienos atskirai, sianakt taip saldziai miegojau
viena

svarsat apie skyrybas. kažkaip keista, ima viskas ir pasibaigia visos svajonės, palaikymai, apsikabinimai, mielos žinutės ir t.t. ir staiga žiūri, kad artimas žmogus tampa svetimu. labai vertinu santuoką, šeimą, turiu daug kantrybės, galiu atleisti, bet...kai pasižiūriu į tas moteris gyvenančias atseit šeimoje, bet visas išvargusias, pakrikusiais nervais, pilnas nuoskaudų. ar verta taip paaukoti savo gyvenimą?
ir čia didysis klausimas neduoda ramybės: o kaip vaikai be tėvo?..
ir čia didysis klausimas neduoda ramybės: o kaip vaikai be tėvo?..