QUOTE(pokstininkas @ 2011 09 22, 13:47)
Pavargau nuo tokio gyvenimo, kaip : sukimaisi virtuvėje prie puodų ir tuo pat metu mažieji įsikimba į kojas reikalaudami dėmesio , o vyras negali tuo metu prižiūrėti vaikų, nes per TV rodo jo mėgiamą laidą.
Oi, pokštininke, viskas 1:1 tas pats

Aš sukuosi virtuvėj, darau vakarienę, vyras sėdi virtuvėj prie stalo ir žiūri. Jis ilsisi, nes visą dieną sunkiai dirbau. Aš irgi sunkiai dirbau, bet kam tai įdomu? Vaikas pribėga, mama, čia iš mokyklos labai svarbus raštas, reikia rytoj nunešti raštelį, o mano abi rankos tešloj sumerktos. Vyras nei mirkt - gi vaikas į tave kreipiasi, tai ko nori? O po to dar primena - pažiūrėk ten tą raštą. O man dar reiks ir stalą nukraustyti, ir vaikui fizinio aprangą patrumpinti, o miegojau aš tik kelias valandas...
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 09 22, 14:00)
Taciau motina niekada nedirbo! Ta ir atsakau savo vyrui, kai jis pradeda skustis, kad musu namai neblizga.
...
Taigi radau kita iseiti: netvarkau namu tol, kol vyras neapsikentes paklausia: kada tvarkysimes?
Keista paderme tie vyrai, jei tik leidi, is karto uzlipa ant sprando
Mano "MB" motina irgi ilgai nedirbo. Kaip suprantu iš jos pasisakymų, jos vyras labai prieštaravo, kad jinai dirbtų, vos ne per jėgą turėjo išsiveržti. Bet, aišku, ir namuose viską kaip darė, taip tebedaro, įskaitant, kad prieš jam valgant padeda lėkštę, o kai pavalgo, nuima, nes jo reikalas tik pavalgyt. Jam gi turi būti rodoma derama pagarba namuose!
Man nesitvarkyti nepriimtina, nes gėda, jei kaimynei užėjus į svečius tenka bristi per purvyną. O beje, maniškis mėgsta dar didesnę tvarką už mane, tik ją, deja, turi padaryti kažkas kitas
žmona
Jei užsimenu apie tai, kad santykių pradžioj jis pats sutiko su tuo, kad aš valgyt namuose negaminsiu (ir nemokėjau visiškai), tai dabar labai pyksta, kai primenu, tipo tai buvo seniai ir netiesa. Aš aišku, seniai gaminu, ir jau neblogai pramokau.
QUOTE(severa @ 2011 09 22, 14:06)
Kadangi adresuota man, atsakysiu. Jūs man atsakykit į vieną klausimą - kiek kartų per savaitę plaunat grindis, siurbiat kilimus, šveičiat unitazą?
Visiškas minimumas - du kartai per savaitę. Kol vaikai nedideli, ir pritrupina, ir primėto. Unitazą ir visą vonią šveičiu vieną kartą per savaitę. Pokštininkas labai gerai viską surašė.
QUOTE(pokstininkas @ 2011 09 22, 14:24)
Yra ir kitų darbų kuriuos reikia atlikti kiekvieną dieną: nuvesti vaikus i darželį, paruošti pusryčius, paruošti vakarienę, parvesti vaikus iš darželio, padėt vyresnėliui pamokas paruošti.... kiti darbai kas antra - trečią dieną: skalbtis, lygintis, eiti i parduotuvę...
Ir patikėkit, kai viska darai pati viena dienos pabaigoje nieko nebesinori, o juk reikia ir vaikams dėmesio skirti, pasaka paskaityti....apie tai, kad sau laiko nebelieka, net nekalbu.... Tada pradedi susimastyti, o kam gyvenimo partneris reikalingas???? tik tam, kad ir apie jį dar šokinėti???....
Atrodo, plūkiesi visą dieną, ir vistiek, kol vaikai maži, neįmanoma, kad namai net normaliai atrodytų, tik pakenčiamai, deja. Beje, maniškis pirmas kelia pretenzijas, kodėl visiška netvarka ir JIS YRA PRIVERSTAS tame jovale gyventi, ir kaip jam tai nepatinka.
Būtent todėl ir susitinkam tokioj žiaurioj temoj. Žiaurus klausimas - bet tikrai, ką aš gaunu iš savo vyro? Neįvertinimą, požiūrį kaip į tarnaitę. Ir rūpinimąsi dar vienu vaiku? Kam man to reikia? To, ko tikiuosi iš vyro, aš jo negaunu.