Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokyti nulipti nuo lovos?

na as saviski mokinau nuo pirmo kart kai atsistojo...kai tik uzlipdavo ant lovos ar pati uzkeldavau,tai dedavau ji prie lovos krasto ir leisdavau kojas zemyn,kartais klykdavo kad trukdau jam daryt ka nori....mokinau palyginus ilgai apie pora men.bet dabar jau pats priena prie krasto apsisuka ir tada nulipa...net jei aukstis mazas jis vistiek taip lipa...uvo pora kart kad pagavau galva zemyn lekianti,bet cia dar pries tai kai ismoko..o dabar jau nebijau ir vieno kambary palikt,nes zinau kad jei kur uzlips,tai ir nulips... smile.gif
Atsakyti
Na, aš irgi kelis kartus parodžiau kaip reikia nulipti, t.y., atsiguldavo ant pilvuko kojom į lovos kraštą ir lėtai slingdavosi link krašto, taip kojukėm pasiekęs žemę pasileisdavo ir rankutėmis. Labai imlūs tokio amžiaus vaikiukai ir užtenka kelis kart parodyt ir jau moka, o jei nė karto nėra nukritęs tai ir nežino, kad reikia saugotis, nežino, kad nukritus skauda mirksiukas.gif
Atsakyti
As nemokinau, tik stebejau kai ji tik pradedavo nulipinet, kad nenugriutu, o po to jau greitai ir nereikejo prieziuros. smile.gif
Atsakyti
Musiske pati ismoko nulipti. Dabar jau ir uzlipti bando, tik lova aukstoka... As net stengiausi, kad ji nesuzinotu ka stai per malonumas paciai po lovas kabariotis. galvojau, saugiau bus. bet kur tau, jokiu mokslu nereikejo...
Atsakyti

As kelis kartus parodžiau kaip reikia nulipti, t.y., paguldydavau ant pilvuko, o ji atbula slinkdavo link lovos krasto, toks zaidimas jai labai patiko, todel tik nulipusi, vel kardavosi ant lovos ir vel darydavo ta pati.
Atsakyti
Nereikėjo nei rodyti,nei mokyti schmoll.gif .10 tojo mėn išvakarėse pradėjo vaikščioti ir greit pradėjo laipioti ant lovų thumbup.gif .
Manau jei matys savo mėgiamą žaisliuką ar soskę ant lovos,jis tikrai norės lipti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as kaip ir visos mamos cia lygiai tokiu budu ismokiau savo dukrele wub.gif nulipt nuo lovos. Kai pastebejau kad ji pati bando galva zemyn lipti, tai man net plaukai pasisiause blink.gif . Tada ir parodziau, kad pirma turi leistis kojytes doh.gif Uzteko poros kartu... thumbup.gif Uzlipt dar nemoka, bet nulipt pati nulipa...
Dabar mokinu lipti nuo laiptu cool.gif nes labai patinka jais kabarotis aukstyn, tai pats laikas mokint leistis i apacia - jau neblogai moka nulipti, bet dar visada bunu salia, nes laiptai baisiai pavojingi unsure.gif
Atsakyti
As irgi kai pradėjo vaikščioti, pradėjau mokinti kaip reikia nulipti, nes vis bandydavo nosim i apačia lipti, tai pasodindavau ant krasto, ir mokinau, kai reikia suktis ant pilvuko ir siekti kojytemis zeme...tai viena vakara pamokinau kantriai , kol mažiukei atsibodo, ir kažkaip savaime nuo tada, vis pakoreguodavau jos lipima žemyn, ir labai greit suprato kaip reikia nulipti thumbup.gif
Atsakyti
Mano duktė išmoko užlipt ant lovos metų ir keturių mėnesių, tuomet pradėjau mokyt, kaip nulipt nuo jos, nes ji vaikščiojo labai neatsargiai, o akai nulipt norėjo irgi nesistengė kad saugiau būtų. Bet...tik pradėdavau jai aiškint, kaip nulipt, ji manydavo, kad aš jai neleidžiu būt ant lovos, ir verkt pradėdavo, tipo, nelįsk, mama...na, aš vis stengdavaus kažkaip jai aiškint, bet labiausiai padėjo nukritimas nuo lovos sad.gif tuomet jai daėjo, ko mama čia norėjo, nuo to laiko pati nulipa labai gražiai, taip, kaip aš ją mokiau. Labai gaila, kad tada ji nukrito bet tikiuos, daugiau to nebus.
Atsakyti
As savo maziui irgi parodziau keleta kartu ir uzteko biggrin.gif
Atsakyti
Uzlipti tai jiems nereikia rodyti ,o stai nulipti tai teko kelis kart parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
parodziau gal pora kartu,dideles reiksmes neteikiau nulipimui nuo lovos,bet viena diena pamaciau kaip graziai nulipo smile.gif ,dabar metuku,nulipa drasiai.O ant aukstu lonu tai net nelipa,ant zemos uzlipa kokie du menesiai jau,ber ji sulankstyta,tai ir negauna laipioti biggrin.gif O kitos dar tikrai per aukstos,nes tik galva kyso biggrin.gif
Atsakyti