Mano mazius, kazkur nuo 8 men. nulipa nuo lovos, mama pasake kaip, tai ir pamokinau. Musu lovoj ropodavo, tai priropoja prie krasto, as kojytem i krasta persuku, ir atbulom pastumeju, jis ir stovi, tai keliu kartu uzteko, jam taip patiko, tik spejau ziuret ir saugot kaip nuzsliauzdavo nuo lovos, o vaiksciot ismoko tik po 4 men. Tai budavo drasiai palikdavau ant musu lovos miegot (bet tik pietus musu lovoj miega, nakti savo lovytej), darydavau kas man reikia, tai isgirsdavau gyyyrgzt (durys atsidare, nes priverdavau miegamo duris), ir atropoja. Nereikejo man bijot, kad nukris. O dabar kai jau moka vaiksciot tai pabunda ir ateina, dar ir kelnytes atsinesa, kad uzdeciau. O uzlipt pats ismoko, jau nemokinau. Bet ir laipo visur dabar
, nebespeju paskui lakstyt.

Mes ir kelis kartus parodėm- apsukdavom, kai norėdavo lipt.. Greit išmoko

mes nuo pat pradziu rodem kaip nupilt, pora kartu pabande ne taip, kaip rodem, ciut nenukrito, tai paskui kaip profke atbulom lipo nuo lovos, is maniezo, nuo ciuzinio

Maniškė nuo pat gimimo nemiegojo lovytėje. Miegojo plačioje žemoje lovoje. Kai jau pradėjo šliaužioti ir ropinėti, labai greitai išmoko, kaip užlipti ir nulipti nuo lovos. Jokių guzų ir mėlynių neturėjome.
Mes irgi kelis kartus parodem,o po to pats pradejo nulipt

mes pirmajam maziui taip pat parodem pora kartu kaip nulipt ir ismoko,o mazuliui antram nespejom
broliukas ismoke...

Maniškis išmoko nulipti kai buvom svečiuose, kur žemesnės lovos
gal metuku su trupučiu

o mes kiek mokem kad reikia zemin kojitem lipti bet jis vistiek stovedamas nulipa ir tesiai ant nosytes

QUOTE(Borderline @ 2006 10 18, 12:19)
Sveikos, nezinau ar cia islepimas ar kas, bet mano 1m. ir 1 men sunus nemoka uzlipti nulipti nuo lovos, sofos ir pan. kadangi jis savo loveleje miegot atsisako, tenka migdyt musu lovoje. Ir begiojam su vyru kas 5 minutes, kad tik nenukristu, nes jis taip pavojingai ant lovos krasto nugara pasisukes atsiseda.
Diena tas pats - miega musu lovoj, as, pvz., tvarkau virtuve ir turiu visa laika klausytis, bijoti, drebeti, kad tik vaikas nenukristu! Nu absurdas, juolab kad jis jau zengia pirmuosius zingsnius! Padekit!
Diena tas pats - miega musu lovoj, as, pvz., tvarkau virtuve ir turiu visa laika klausytis, bijoti, drebeti, kad tik vaikas nenukristu! Nu absurdas, juolab kad jis jau zengia pirmuosius zingsnius! Padekit!
mano vaikutis kol pats nepradėjo vaikščiot, tol iš lovos nelipo, nors atkakliai mokiau. o kai pradėjo vaikščiot kažkaip stebuklingai pats pradėjo, nors po pietų miego laukia kol ateisiu iškelt. vienu žodžiu visko su juo būna

Mes laaabai jau ilgai mokėm,kaip nulipt nuo lovos: pastoviai žemyn galva. Dabar nebeturim problemų