Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pataupyti? kur pigiau?

Norfa su Saulute kainom konkuruoja-kai kas vienoj kai kas kitoj pigiau.Brangiausia IKi,bet man ten daržovių ir vaisių kokybė labiausiai patinka,o Maximoj reikia"gaudyt"akcijas..
Atsakyti
Dar Norfos pliusas, kad nera brangiu prekiu pasirinkimo. As Maximoj isleidziu kruva pinigu suriams ax.gif . Mes vienam apsipirkimui Norfoj lyginant su Maxima taupom kazkur 20LTL, bet man apsiperkant norisi visko prisipirkti. IKI nepatogu, gal todel retai bunam, o Rimi nepatinka, ten tarsi kazkoks bardako ispudis.
Atsakyti
Aš apie Kauną.
Maximoj varškės galima pigiau nusipirkti negu IKI. Ir pienas maždaug 20 centų pigesnis. O daržovės ir vaisiai Maximoj tai tikrai brangūs. Stengiousi pirkti Urme, daržovių turguje. Ten bananai daugiau kaip ant lito pigiau. O mėsą irgi perku dažniausiai turguj ( čia jau Šilainiuose ) , turiu pastovią vietą, dar niekad nenusivyliau. Norfoj būna rusiškų prekių jos šiek tiek pigesnės, bet Norfa užknisa, tai retai einu.
Aš pastebėjau, kad jei nueinu i į parduotuvę alkana, tai išleidžiu daug daugiau. Ir parsinešu ( ką ten parsinešu - parsitempiu ) maisto daugiau negu reikia. biggrin.gif ax.gif
Ir dar pastebėjau, kad HyperMaxėj tos pačios sultys brangesnės negu Šilainių Maxėj. g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 04 01, 13:43)
a kurioj čia vietoj ta bazė?


Verkiu 29 wink.gif Ivaziavimas is Verkiu gatves puses, ten kur OGMIOS administracinis pastatas, kur "Laivyno" parduotuve.

O siaip pigiausia tai "Norfose", ypac didesnese. Pastarosiomis dienomis lyginau kainas 3 Norfose: Justiniskese (Rygos/ Justiniskiu kampas), prie Spaudos rumu ir naujojoje, kur Kalvariju gatveje. Isvada tokia, kad Kalvariju g. pigiausia (kiek zinau, ten ir didziausia Norfa) Speju, kad kuo mazesne Norfa, tuo didesne kaina. Salyginai wink.gif Pvz.: grietinele kavai: Kalvariju g. 0.99lt, prie Spaudos rumu- 1.09, Justiniskese- 1.15lt. Centai, bet kai perki daznai...
Atsakyti
Mes tai pasipirkinejam įvairiose parduotuvese ir taip jau yra kad vienus produktus perkam vienoje, kitus kitoje o vat mėsa tai turguje Čia Kaune yra Girstupio turgus šalia gyvenam tai labai patogu o kai mašiniuko neturim tai ir parsitempti nesunku smile.gif
Atsakyti
Tai kad ten ne Saulutės bazė, o Norfos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barskuole @ 2005 04 04, 14:01)
Tai kad ten ne Saulutės bazė, o Norfos g.gif


Nu va, Norfą tai žinau, bet Saulutės tai niekaip neradau penkt. Šiaurės mieste...
Atsakyti
Važiuoji Lukšių gatve nuo Rimi pusės. Privažiuoji šviesoforą (šalia yra Lukoil degalinė) ir suki į dešinę. Pavažiuoji kelis šimtus metrų ir po dešinei matosi Saulutės bazė. Prie to posukio toliau matosi didelis stendas su nuorodomis į Norfą, Ogmios centą.
Atsakyti
o aš irgi norfoj apsipirkinėju. kiek teko matyti kitur kainas, tai tikrai didesnės. prisipažinsiu, kad saulutėj net nesu buvus blush2.gif bet aš manau, kad tai ta pati maxima. o vat maximoj tai jo, akcijinės prekės būna pigesnės, šiaip nieko nesu mačiusi, kas kainuotų pigiau nei norfoj - čia kas liečia tas prekes kurias mes perkam. iki patyliu visai. pavyzdžiui giretinė norfoj pigiausia 1,99, plius dar nuolaida, o iki kaip didižiausia akcija apie 3 litus. ir tai pigiausia. visi valikliai irgi norfoj.

kas liečia akropolį ar europą, tai ten kainos didesnės vien dėl vietos. nes pavyzdžiui prie mūsų namų yra "kika" ir akropoly net 2. apžiūrinėjom šuniui pavadukus akropoly, o po to prie mūsų namų tokioj mažutėj. sakom, kodėl čia kaina skiriasi (pigiau 3litais), sako, tai gal akropoly žiūrėjot, ten brangesnės visos jų prekės. va taip.
Atsakyti
na mes tai Iki apsipirkinėjame, nes arčiausia namų. Tai tikrai ten vaisiai ir daržovės pigesni nei Maximoje. Ir ne tik.. kažkuri sakė, kad pieno produktai iki brangūs-tai galiu prieštaraut.Va pastebėjau, kad tas pats sviestas Maximoje yra 30ct. pigesnis..O Rimi tai man prekių išdėstymas nepatinka.

Jei kas gyvena kalniečiuose, tai galiu rekomenduot tokią mažą parduotuvę prie Iki. ten pigūs mėsos produktai.Tik viena bėda-visada didelės eilės doh.gif
Atsakyti
Šiandien pakeliui užėjau vaikui sūrelių į IKI. Jo mėgstamų visai nebuvo, o kiti daug brangesni. Ir vynuogės Norfoj žalios besėklės 8,69 Lt, IKI 9,99 Lt. Perėjau per parduotuvę ir nieko nenusipirkus grįžau. O reklamuoja, kad kainos sumažėjo.
Atsakyti
zinot, as pati irgi kartais puolu taupyti ir perku "optom" savaitej Norfoj ar Saulutej...
tai man shiuo atzvilgiu mielesnė visgi Saulute.
Norfoj, kaip cia pasakius... man ten nepatinka ir ash kazkaip nepasitikiu kaip kuriom prekem. schmoll.gif pvz. niekad nepirkau mishrainiu, ir turbut nepirksiu. schmoll.gif kas mane ten atstumia, tai visoje parduotuveje tvyrantis kvapas... nu tikrai neskanus... pvz. dziovintu vaisiu ar darzoviu ash irgi ten stengiuosi nepirkt... nes mane vargina, tas stovejimas eilese... saldumynu irgi kazkaip Norfoj neperku... sintetiniai jie man.
ir be to pardavejos Norfoje... verysad.gif man nemalonu ziuret, kaip zmones vargsta, ir dirba ish ten ish vargo... kas ish to kad ash pigiau nusiperku, bet pati puikiai suprantu iš ekonomines puses, kad tas pigumas, tai tik dėl to, kad sutaupoma ant pardejos darbo uzmokescio.... tai netgi ne tas pojutis, kai perki maximoj, nors ten irgi pardavejos ne ish gero gyvenimo dirba...

na cia bishki prirashaiu... tiesiog ash suprantu, kad, jei perki uz 50 lt, tai pora lt sutaupai, bet ten vaziuoju tik labai kartais... tiesiog megstu didesni pasirinkima, komforta ir tada esu pasiruoshus uz tai sumoketi. mirksiukas.gif
Atsakyti