QUOTE(Vasara @ 2005 04 22, 16:45)
Tai galvoju ar verta, nebent į Saulutes baze vazžiuot, nes prie mūsų labai maža ta parduotuvė, tai beveik neperku ten.
Rasma o kodel Norfoj tik kruopas ir pan. perki? Aš ten pradėjau pirkt ir varškę, pieną, actimelį vaikui, duoną, sviestą ir pan. Juk viskas iš gamintojų kaip kitur, o kartais kai palyginu čekius, tai pvz. kokia ryžių piure vos ne 10-20 ct pigiau nei Rimi, o dar + norfos nuolaida.
Ir dar patinka norfoj žurnalus pirkt su nuolaida
Į nefasuotus produktus tai net nežiūriu

Prastai pas juos su sanitarija, higiena ir produktų laikymu. Aš kalbu apie vietinę Norfą. Pvz. mėsos ir jų "salotų baras" net purto žiūrėt, tai kaip ten pirkt? Kelis kartus buvau sukėlus konfliktus, nes pakraupau, kai pamačiau, jog žiemos metu papylusi bandelių pusfabrikačius ant žemės, į sniego ir purvo žliugę, "kepėja" jas renka, prašluosto ir deda kept

Papriekaištavau mėsininkui, kad mėsa akivaizdžiai jau su gedimo požymiais, tai jis man į akis šoko..na, tada jau ir aš netylėjau

Pvz. vietinės norfos "pacukai" mane gąsdino

Durneliai, išsiplautų bent grindis kartą metuose

Juoką man kelia noras savo valdžią parodyti

Kitose Norfose yra tekę matyt geresnę situaciją..ne visos prastos.
Aš pati perku Laurai mišinėlius, miltus, kruopas, skalbimo, valymo priemones, sausus pusryčius, saldainius, konservuotas daržoves, vaisius ir daržoves, arbatas 9jei normalių būna) ir pan. Jokių sveriamų produktų (nei sausainių, nei mėsos, nei rūkytų gaminių), jokių vietoje kepamų duonos ir pyrago gaminių. Tiesiog toje parduotuvėje didesnis pasirinkimas pigiai, jie ir orientuoti į tai, jog kuo pigiau..Nėra nei kokybiškesnės kavos, nei kokybiškesnės arbatos, labai daug importuotų produktų iš Rusijos, Lenkijos, dabar dar Latvijos ir Vokietijos daugiau pamatysi. Aš esu linkusi pirkti lietuviškus, na dar latviškus produktus...