Įkraunama...
Įkraunama...

Nebezinau kaip pasieglti... :(

vaiciuke , vat esme ir buvo tame kad nezinojau kaip teisingai pasielgti del to susipazinimo. Kazkada ji buvo tik drauge o dabar kaip supratau ji kazka ir jaucia jam ir pan. ir as jau nusprendziau kad nereikia man su ja bendrauti , o ir ju draugystes slenkstis jau perzengtas , taigi...zodziu issiaiskinom viska ir as likau prie savo nuomones : jokio bendravimo su ta "drauge" schmoll.gif o kolkas viskas thumbup.gif . bent jau man daug ramiau ax.gif

p.s. visai smagu buvo suzinoti kad ne as viena tokia doh.gif kuri isijaute i pazinti internetu drinks_cheers.gif ir kad nebutinai bloga pabiga buna thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukianti24: 21 spalio 2006 - 13:30
As nemanau,kad cia viskas rimta is jo puses.Kiek supratau,jo nera salyje.O vyrai tokie vienisi jauciasi toli nuo namu.Net keli mano pazystami tokias nesamonias per interneta su lietuva stumia,kad net gaila tu mergaiciu kurios paskui dusauja ir kazin ka isivaizduoja.As nesuprantu taves,kokia meile?Juk nieko nera paprasciau kaip parasyti myiu.Tikiu pazintim per interneta,ne vienas mano pazystamas ten susipazino,bet tik susipazino.Ju santykiai prasidejo po susitikimo.As tau pasiulyciau ji pamirsti.Nerimtas tipas,patikek.
Atsakyti
kol nesusitiko anksti spręsti rimta ar nerimta smile.gif
Atsakyti
doh.gif skaiciau kaip romana pries nakti, et idomybes dedasi.
Na del internetiniu pazinciu.. pati i tokia esu iklimpusi, ir nieko cia blogo nematau.
susitiksi, pamatysi viska realiai. Dabar gali jis suokti ka tik nori tu girdeti ar ka tik jis nori, bet realybeje susitikus gali viskas pasikeisti - arba i bloga arba tik i gera puse, na ko ir linkiu smile.gif Bendraukit daugiau, stenkites pazinti vienas kita.
ir suzinoti kiek imanoma daugiau apie viens kita...

Del susitikimo su ex>>is vienos puses - jis parodo, kad nebijo jis kad ir jus susitiktumet, pasnektumet. zinoma, kazkokiu draugysciu negali buti, bet man asmeniskai visai idomu pvz butu susitikti su mano draugo ex ir parodyti savo vieta jai hihihi.gif ir ka ji prarado.
QUOTE(Sindy @ 2006 10 19, 00:06)
Moterys stengesi saziningai patarineti, o pasirodo tema uzvesta tik pasizaisti... Moderatoriams reiketu patikrinti, ar abu isimylejeliai nera tas pats asmuo..  g.gif

kilo ir man tokia mintis, nes raso jei abu tik keliu sekundziu skirtumu. Keista, jei jis yra kitje salyje, tai jei tai ne latvija ar estija turi buti valandu skirtumas, arba taip susitare sedi abu vienu metu prie intiko ir raso. ir kas dar keista, kad is vis jis cia atejo, ko?

QUOTE(Noa @ 2006 10 19, 10:51)
Ir pasidomėk tuo Trojos arkliu, kas jis per vienas. Man čia juo irgi stipriai paduoda smile.gif

lotuliukas.gif su tuo trojos arkliu tai prisijuokiau...
thumbup.gif

p.s. noa, patikek, buna laimingu santuoku prasidejusiu interneto paltybese, oi buna.. mirksiukas.gif

Tai kaip temos autorei sekas? kokioj jis saly? ir kada planuojat susitikti?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 10 21, 22:59)
p.s. noa, patikek, buna laimingu santuoku prasidejusiu interneto paltybese, oi buna..  mirksiukas.gif

Pradžioj aš maniau, kad būna, bet va būtent - tik pažinčių. O meilė ir santuoka - jau tik po susitikimo. Ir kai čia matau variantą, kai dar nė nesusitiko, bet jau karštai myli ir santuokas planuoja (matai, kaip ana džiūgauja, kai kas nors parašo, kad apsivedė po tokios pažinties?), tai siūliau neįsijaust bent iki susitikimo, nes normalūs vyrai, mano ankstesniu supratimu, niekada gyvenime nematytai bobai apie meilę neskiedžia.

Bet kadangi temos autorė labai įsižeidė ir šiaip likusi minia užsipuolė, kad yra visai ne taip, tai aš savo nuomonę pakeičiau ir viską gražiai išdėsčiau bigsmile.gif Dabar tvirtinu taip: kiekvienas, internetu dėstantis, kaip myli karštai, yra jau garantuotas jaunikis, tik tokį pamatei, ir jau skaityk apsiženijai, ir ne belekaip, o labai laimingai hihihi.gif Nesgi kodėl tvirtintų, kad myli, ir apie mėnuslius vapėtų, jei nemylėtų, nu kaip manai? O buvę meilužės yra jo šeimos draugės, todėl, kad jis va toks meilus. Mėnuliai, saulėtekiai, amžina meilė, gulbės plūkančios... Normalūs vyrai šneka tik taip ir ne kitaip bigsmile.gif Todėl kiekviena ištekėti trokštanti lietuvaitė gali labai sėkmingai ištekėti, mat taip rašančių - pilna Turkija ir visi tie ten pašaliai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 22 spalio 2006 - 08:17
QUOTE(Laukianti24 @ 2006 10 18, 20:26)
Sveikos merginos...nebezinau su kuo bepasitart, tai nutariau parasyti cia , kur daug daugiau zmoniu su ivairiomis patirtimis, gal jus man patarsit...
O istorija mano tokia...pries tris menesius internete per chata susipazinau su vaikinu...is pradziu buvo paprasti pokalbiai , nieko ipatingo...veliau pradejom ilgetis pokalbiu ir neslepem to vienas nuo kito...Dabar drasiai tariam zodi myliu...nezinia kas bus kai susitiksim, nes i Lietuva jis grys tik po triju menesiu...cia Lietuvoje jis turi buvusia zmona ir grazia dukryte...as jo niekada nemaciau realybeje, tik jo nuotraukos ir musu pokalbiai stai kas mus risa...jis man sako kad tikrai myli mane, kalbam apie ateiti, laukiam susitikimo...galbut mums susitikus viskas nutruks naturaliai, bet jei taip nebus tai yra daug bet...visu pirma tai kad as visada vengdavau vyru su praeitimi...zmona manes visiskai negazdina, nes ju santykiai nutruke senokai, bet yra drauge...pries jam isvaziuojant jie kaip jis man sake "myledavosi". tai buvo drauge nuo vaikystes, ju seimos yra geri draugai ir siandien jis man pasake, akd kadanors mus supazindins ir ji man labai patiks. pasakiau jam savo nuomone kad nenoriu susipazinti su ja ir bendrauti, nes ji juk ir dabar ji myli, ir gal slapta tikisi kad kai jis grys jie bus kartu...pirma sovusi mintis buvo nutraukti visus bendravimus, nes labai nemegstu visokiu intrigu ir "buvusiu" draugiu...manau is jo puses isvis egoistiska buvo pasakyti kad mus supazindins ir dar ji man patiks...zinau kad noriu su juo susitikt, kad jauciu jam daug graziu jausmu...bet nenoriu pakliuti i tokia situacija su jo drauge ir isvis nezinau kuo ten viskas baigsis...negaliu suformuluoti savo minciu ir abejoniu niekaip, bet dabar man kilo mintis ar pasitraukti is to zmogaus gyvenimo kol jis negryzo ar visgi rizikuoti ir laukti jo gryztant ir susipazinti su jo drauge....as manau kad anksciau ar veliau jam tektu rinktis arba ja pamirsti arba mane, bet esme tame kad as esu toks zmogus kad jei kazkas vyks as nekovosiu , as tyliai pasitrauksiu...nesakau kad man bus lengva, ne bus tikrai sunku, bet as iseisiu...ka man daryti ? ka galvoti del tos drauges ? kaip su ja elgtis ? nezinau ar ji zino apie mane, neklausiau jo ... bet jei nezino esu tikra kad ji jo laukia ir tikisi buti su juo...

as tai nesvajuociau ir vilciu kazkokiu nekurciau.Susirasinejau ir as su vienu,ilgai,irgi kaip ir internetine meile buvo.O kai jau iskeliau jam -arba pagaliau susitinkam,arba ciao-bao.Buvo pazadas-zinoma,palauk doh.gif Ir ka susirasinejimas vis retejo,retejo...ir galiausiai nutruko.Be to irgi sake,va turejau drauge,ji mire verysad.gif ...ot pizdzius,kad tik mergas pakabint gun_bandana.gif o realybeje,kaip veliau paaiskejo niekas pas ji nemire,o turi gyvut gyvutele zmona su vaiku bash.gif vienu zodziu-geriau salia turet gyva gal ir neideala,bet ne klaviatura rankuose ir tuscias svajones galvoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 10 22, 09:16)
Bet kadangi temos autorė labai įsižeidė ir šiaip likusi minia užsipuolė, kad yra visai ne taip, tai aš savo nuomonę pakeičiau --------------------------------

Todėl kiekviena ištekėti trokštanti lietuvaitė gali labai sėkmingai ištekėti, mat taip rašančių - pilna Turkija ir visi tie ten pašaliai...

Nu va, pasirodo yra problemos sprendimas.Kiekvienai po teiseta vyra, o kas nori, dar ir po meiluzi galima isitaisyti , jauna, nevedusi, be vaiku ir kt bedu...
Papildyta:
QUOTE(oksancik @ 2006 10 22, 09:31)
Be to irgi sake,va turejau drauge,ji mire verysad.gif ...ot pizdzius,kad tik mergas pakabint gun_bandana.gif o realybeje,kaip veliau paaiskejo niekas pas ji nemire,o turi gyvut gyvutele zmona su vaiku bash.gif vienu zodziu-geriau  salia turet gyva gal ir neideala,bet ne klaviatura rankuose ir tuscias svajones galvoj drinks_cheers.gif

Va cia tai geras lotuliukas.gif
Pasirodo su zmonom jie "JAU" skiriasi, tuoj tuoj, va ir laisvas, o drauges mirsta??? Isradingumas begalinis , akys ant kaktos issoko blink.gif
Atsakyti
mergos kur jus skubat doh.gif kokia santuoka doh.gif kas cia zenytis sumane doh.gif man dar nesinoris toki zingsni zengti gyvenime schmoll.gif ne dar nedabar g.gif man ir be santuokos gerai gyvenasi thumbup.gif , bent jau kolkas g.gif , o poto kaip Dievas duos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
O kas del tu pazinciu internetu...na ir gerai , tegu buna viskas grazu...aisku dziaugiuosi , kad yra geru ir graziu pavyzdziu kai tokios pazintys gerai baigiais, negi visada blogo tiketis tik... ir nebutina susipazinti internetu kad makaronus kabinti...as ir gyvai buvau sutiksu zmogu kuris oij koks gerutsi buvo doh.gif roju zadejo, bet po dvieju emtu tooookius ozius parode kad norejosi tik begt ir rekt doh.gif . Kazkaip nespejau ir susivokti , kai zmogus savo tikra veida parode unsure.gif doh.gif .
Jau kaip likimas duos taip ir bus smile.gif neimu i galva kolkas ir negalvoju apie jokias santuokas ir pan. doh.gif kolkas laukiu susitikimo , o poto ziuresim thumbup.gif

P.S. beto vyrai sugeba ir netgi santuokoje pragyvenus n metu parodyti kiaules snuki, susirasdami visokias meiluzes ir pan. Tai jei remtis logika kad tik meluoja visi aplnikuj tai gal neverta isvis zenytis g.gif o kam, juk gali poto ir neistikimas buti , ir zliumbti teks. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukianti24: 22 spalio 2006 - 12:54
g.gif tai kur jis yra dabar? kokioj saly? kada gryzta?
Aisku, nieks nesako, kad tu teketi ruosies, pirma palauk kol susimatyste, o tada pamatysi tikraji veida to internetiio zmogaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 10 22, 20:12)
g.gif  tai kur jis yra dabar? kokioj saly? kada gryzta?
Aisku, nieks nesako, kad tu teketi ruosies, pirma palauk kol susimatyste, o tada pamatysi tikraji veida to internetiio zmogaus  mirksiukas.gif

Reik dar sugalvoti kokioj jis sali, o tada tik atsakys bigsmile.gif lotuliukas.gif , nes jau kelis kartus jos tai buvo uzklausta atsakymo kaip ir nerasta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 10 22, 22:11)
Reik dar sugalvoti kokioj jis sali, o tada tik atsakys  bigsmile.gif  lotuliukas.gif , nes jau kelis kartus jos tai buvo uzklausta atsakymo kaip ir nerasta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif va va, butent, jau klausiau pries tai, ale nieko.. Taip neklausciau, bet idomu kazkaip, ir tos valandos uzkliuvo i akis.
o gal vis tas nelemtas itarumas kad cia dar viena a la is neturejimo ka veikti istorija g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 10 22, 22:11)
Reik dar sugalvoti kokioj jis sali, o tada tik atsakys  bigsmile.gif  lotuliukas.gif , nes jau kelis kartus jos tai buvo uzklausta atsakymo kaip ir nerasta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mėnulis turi būt kaip pas mus. Latvijoj? bigsmile.gif
Atsakyti