Įkraunama...
Įkraunama...

Nebezinau kaip pasieglti... :(

Tik kazkaip praleidau, kur uzsimezge si romantiska pazintis? Juk yra visokiu xxx ir pan. Ten zmones ne tik su meiluzemis supazindinti siulo ir ji niekas uz tai nesmerkia, priesingai mirksiukas.gif

Atsakyti
wow wow wow kaip aistros verda doh.gif .
1. tiems kam vaidenasi kad tai vienas ir tas pats zmogus raso , tegu kreipiasi is adminus ir suzino kaip kas g.gif manau bus maloniai nustebinti thumbup.gif , o tik poto burnas ausina cia;
2. kazkas minejo neprasideti su zmogum kuris jau buvo vedes ir turi vaika. Kategoriskai nesutinku, nes pati turiu uz save vyresne seseri is tevo pirmos santuokos.Ir kazkaip tai netrugdo mano tevams jau 28 metus buti kartu. Taigi nors kai buvau jaunesne ir buvau pries zmones usu praeitimi, dabar savo nuomone visiskai pakeiciau.
3. supratau tik viena dalyka, kad veltui sia tema iskeliau, nes ta jo drauge yra praeitis kuri ir liks tik praeitis, tiesiog nenorejau zmogaus iskaudinti savo poziuriu i tai kad bendravimas su buvusiom draugem man nepriimtinas ir norejau isitikinti kad neklystu laikydamasi sios nuomones, cia klausimas ir buvo temos.
4. dar kazkam buvo idomu kur pazintis ivyko. ivyko elementariam chate kai bendravau su savo dauge ten, nes jokios pazinciu svetaines man nera idomios ir jose nesilankau. ir pazintis netgi buvo visiskai be jokio tiklso susirasti drauga ar drauge, viskas issirutuliojo daug veliau.
5. kazkas pasake kad nesu supbrendusi nes noriu tiket zmogum g.gif . As jau pavargau netiketi zmonemis, kaip bus taip. Juk ne viena patare susitikti ir paziureti kaip kas , juk i galav uz tai nieks neduos smile.gif Gyvenimas yra margas ir nebuna viskas tik gerai arba blogai. Negalma gi visa laika sedeti ir laukti blogiausio. Todel jei suklysiu tai is savo klaidos pasimokisiu, o jei pasiseks ir viskas bus gerai , tai thumbup.gif . Tuo labiau tikrai nemazai poru susipazysta internete. Sorry bet jau netgi geriau susipazinti su zmogum internete negu kaip megsta jaunimas , nuejus i kluba sokti ir trintis su kokiu "aspinesusiu" vyrioku. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 10 19, 11:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Vat būtent, kad "laimingai". Ir ilgai dar galėjai į kabutes paimt biggrin.gif

Ne, būna būna, kad internete susipažįsta, tas tiesa. Tačiau tai atrodo kitaip ir būna labai retai smile.gif

lotuliukas.gif Noa, pasakysiu tau teisybę, internete pažindinamasi labai dažnai, ir labai dažnai po to kuriamos šeimos smile.gif iš mano aplinkos pusė porų susipažino ir sukūrė šeimas būtent interneto pagalba, nematau nieko čia blogo biggrin.gif beje, saviškį irgi čia sutikau visai neplanuodama ir neieškodama, paprasto internetinio žaidimo svetainėje, neturinčio nieko bendro su pažintimis smile.gif
o kaip tai atrodo gali pasakyti tik tas, kuris tai pats išgyveno biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 20 spalio 2006 - 14:42
pamiršk
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2006 10 20, 15:41)
lotuliukas.gif Noa, pasakysiu tau teisybę, internete pažindinamasi labai dažnai, ir labai dažnai po to kuriamos šeimos  smile.gif

schmoll.gif Pažindinamasi tai tikrai dažnai, bet kad šeimos dažnai kuriamos g.gif Būna, bet kad dažnai - neeeesutinku schmoll.gif Nei vieno tokio nepažįstu, nors visi aplinkoj kompiuterizuoti.
Bet kad trintukų, razvratnikų, makaronščikų ir šiaip visokių tokių internete nors vežimu vežk - tai faktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 10 20, 20:03)
schmoll.gif  Pažindinamasi tai tikrai dažnai, bet kad šeimos dažnai kuriamos g.gif  Būna, bet kad dažnai - neeeesutinku schmoll.gif Nei vieno tokio nepažįstu, nors visi aplinkoj kompiuterizuoti.

Vadinasi tavo aplinkoje kitokio tipo žmonės. Pas kai kuriuos yra po keletą pažįstamų, kurie susipažino internete ir susituokė ax.gif Kad retenybė irgi nesutikčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mastanti @ 2006 10 20, 20:11)
Vadinasi tavo aplinkoje kitokio tipo žmonės. Pas kai kuriuos yra po keletą pažįstamų, kurie susipažino internete ir susituokė ax.gif Kad retenybė irgi nesutikčiau g.gif

Nu nesutik smile.gif Nu dažnai, gerai, lygiai kiekviena internetinė pažintis baigiasi vedybom. Neesmė. Ša smile.gif
Dabar turi ateit Buvusi meilužė - kur ji prapuolė? Kiek galima laukt?
Bardakas! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 10 20, 20:26)
Nu nesutik smile.gif Nu dažnai, gerai, lygiai kiekviena internetinė pažintis baigiasi vedybom. Neesmė. Ša smile.gif 

Į kraštutinumus irgi nereikia pulti, gerai, tyliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 10 20, 21:26)
Dabar turi ateit Buvusi meilužė - kur ji prapuolė? Kiek galima laukt?
Bardakas! schmoll.gif

o istorija žinok ne iš piršto laužta smile.gif ką gi, kartais ir profesionalai klysta mirksiukas.gif beje, iš mano vestuvėse dalyvavusių draugų porų ( mano draugų ) lygiai pusė buvo susituokę po pažinties internetu ( ne pažinčių skyreliuose, o per bendravimo programą MirC, kur žmonės taip pat linksmai leidžia laiką, kaip ir šiame forume ) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 20 spalio 2006 - 22:35
QUOTE(Euforija @ 2006 10 20, 23:29)
o istorija žinok ne iš piršto laužta  smile.gif  ką gi, kartais ir profesionalai klysta  mirksiukas.gif beje, iš mano vestuvėse dalyvavusių draugų porų ( mano draugų ) lygiai pusė buvo susituokę po pažinties internetu ( ne pažinčių skyreliuose, o per bendravimo programą MirC, kur žmonės taip pat linksmai leidžia laiką, kaip ir šiame forume )  biggrin.gif

Gerai. Tada keičiu savo patarimą temos autorei: eik ir mylėk jį! Jis - pats geriausias ir romantiškiausias, žiū, kaip jausmingai apie mėnulius skie... rašo bigsmile.gif Tai įsivaizduoji, kaip dės tave pamatęs - kaip skels apie visus dangaus kūnus ir meteorologinius reiškinius iškart, tik spėk blakstienom vėduot!

O kad su meiluže nori supažindint, tai čia nieko tokio. Tai rodo jo begalinį išsiauklėjimą ir širdies gerumą. Ir dar tai rodo, kad ne paleistuvis - būtų paleistuvis, pažindintų iškart su 30čia! Musėt tas dvi moteris beturėjęs - nedorąją nemylinčiąją neaistringąją žmoną ir šitą štai meilužę...

Ta pažintis su meiluže tau turėtų būti informatyvi ir naudinga - sužinosi, ar neknarkia tavo pupuliukas, kokį jis mėgsta aprangos stilių bobose, ar jo netrikdo tavo celiulitas, kiek šaukštelių cukraus jam dėt į arbatą, kokių žolelių vonelės jam geriausiai padeda nuo hemorojaus ir begalę kitų įdomių dalykų, kurie tau net nesisapnavo!

taigi pirmyn ir skaityk, kad tau pasisekė! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 10 20, 21:03)
schmoll.gif  Pažindinamasi tai tikrai dažnai, bet kad šeimos dažnai kuriamos g.gif  Būna, bet kad dažnai - neeeesutinku schmoll.gif Nei vieno tokio nepažįstu, nors visi aplinkoj kompiuterizuoti.
Bet kad trintukų, razvratnikų, makaronščikų ir šiaip visokių tokių internete nors vežimu vežk - tai faktas smile.gif

Aš su savo vyru susipažinau internete biggrin.gif Aš jį užkalbinau ir kalbinau, kol įkalbinau susitikt gerti kavos mirksiukas.gif Finale jau 3,5 metų kaip vedę wub.gif Čia tik šiaip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 21 spalio 2006 - 11:24
Perskaičiau ir nesupratau, ko jūs čia tą temos autorę užsipuolėt unsure.gif A nepatiko, kad jos vyrukas įsimaišė? Gal aš blondinė (reikės atidžiau į veidrodį pasižiūrėti), bet man tai nei šilta, nei šalta, kad jis čia apsireiškė...
Laukianti 24, tau nerimą kelia (bent jau kėlė) jo draugė? Tai ji draugė ar buvusi meilužė? Na, pamiegojo jis su ja porą kartų ir ką? Ji jo siekia, nori padaryti savo vyru ar kaip? Jei ne, tai kokios problemos. Esu ir aš draugė vienam vyrukui. Visas savo naujas draugužes jis su manim supažindina. Taip jau yra gyvenime, kad bendrauji su žmonėmis. Nejaugi jis dėl tavęs turėtų atsisakyti ilgos draugystės? Kvaila tai būtų. Aš kalbu tik apie tokią situaciją, jei ji tikrai tėra draugė. Kita vertus, jei ji ir kariasi jam ant kaklo, koks tau skirtumas. Nerūpi ji jam kaip supratau. Tu jam rūpi ir viskas. Mažiau kurk bereikalingų problemų. O kaip bus, kai jis grįš, taip ir bus.
Atsakyti