susuko jis tau galvele graziais zodziais. apie menuli moka pasisakyt. tik nesupratau kada su ta mergina mylejosi? vedes dar buvo ar isiskyres? jei issiskyres tai prie ko cia pasakymas ar jus neturejot meiluziu? ir is kur tu zinai, kad jo zmonai reikejo tokio kuris galetu duoti? is jo zodziu?zinok, kad vyras kuris blogai kalba apie buvusia zmona ir dar vaiko motina, ne vyras. jei nori zinoti tiesa tai reikia ir is jos puses isgirsti kodel jie issiskyre.isivaizduoju daug idomaus isgirstum.buvau ir as isiskyrusi isimylejus.kai pasiklausiau jo buvusios kodel jie isiskyre zinai ka ji man atsake: pagyvensi,pamatysi. protingas atsakymas. nejuodino jo,turbut zinojo kad nieko nepakeis, mokejo jis irgi graziai apie menuli ir zvaigzdes kalbeti.nu pagyvenau as juo 10 metu ir pamaciau. [SIZE=7][COLOR=blue]prancuzai sako:jei moteris kalta, vyras turi atsiprasyti!
Nu man cia kazkokia nesamone,kazkokiu vaiku kalbos ir tiek.
Moterys stengesi saziningai patarineti, o pasirodo tema uzvesta tik pasizaisti... Moderatoriams reiketu patikrinti, ar abu isimylejeliai nera tas pats asmuo..

Sindy tikrinkit , jokiu cia zaidimu...ir aciu tiems kas patare, nes mes su ju osiandiens pagaliau viska issiaiskinom, ir be kaikuriu zmoniu repliku to gal ir nebutu ivyke. nes is pradziu kai snekejom apie tai , kol as nesikreipiau patarimo, tai buvo tik nuomoniu reiskiamas bet jokio supratimo
. O dabar zinau daug daugiau, taigi aciu toms kuriso snekejo ir patare o ne itarinejo nebutais dalykais

QUOTE(Sindy @ 2006 10 19, 00:06)
Moterys stengesi saziningai patarineti, o pasirodo tema uzvesta tik pasizaisti... Moderatoriams reiketu patikrinti, ar abu isimylejeliai nera tas pats asmuo.. 

Niekas cia nezaidzia... Cia jus pezit nesamones... Zmonos as nepeikiau... Tiesiog papasakojau faktus kurie kalba patys uz save... Ir namanu kad vyras skirtusi su zmona ir taip ardytu seima vien del kito uzpakalio... Skyriaus nes negaliu gyvent su zmogum kuris manes net nemyli ir nejaucia man aistros... Kam kankint save ir kitus... Tikrai gailiuos kad prisijungiau prie sito forumo, nes matau kad mano brangus zmogus atsakymo cia nesuras...
Neitikino...
Labanaktis

Labanaktis

QUOTE(Milner @ 2006 10 18, 23:15)
Tikrai gailiuos kad prisijungiau prie sito forumo, nes matau kad mano brangus zmogus atsakymo cia nesuras...
atsakymo naudingo tau-tikrai ji cia neras

o siaip manau kad cia zaidimas

QUOTE(Milner @ 2006 10 19, 00:15)
Niekas cia nezaidzia... Cia jus pezit nesamones... Zmonos as nepeikiau... Tiesiog papasakojau faktus kurie kalba patys uz save... Ir namanu kad vyras skirtusi su zmona ir taip ardytu seima vien del kito uzpakalio... Skyriaus nes negaliu gyvent su zmogum kuris manes net nemyli ir nejaucia man aistros... Kam kankint save ir kitus... Tikrai gailiuos kad prisijungiau prie sito forumo, nes matau kad mano brangus zmogus atsakymo cia nesuras...
Nu tai klok dabar.
1. Kaip supratau, žmona pamesta šiaip sau (nemyli ir nejaučia aistros, kaipgi

2. Alimentus vaikui moki?
3. Kokio bieso nori pažindint naują mergą su sena merga? Kas tau nuo to geriau? Prieš senąją pasipuikuosi?
4. Kokio bieso kabini makaronus tik visai atvėpusioms ir be supratimo, kurios pasiskųst tegali tik SM? Todėl, kad kitoms nelimpa, ania?

Visi pažaiskim

kad mane kur velnias nunestu su tuo sm forumu
kazkokiu bobuciu nusivylusiu vyrais turgus
zmoniu patarimo klausi o jie nesmaones kazkokias mala...ar visai jau kvankt vargses Lietuveles moterims ar siaip kokia depresija uzplauke 
Papildyta:
kaip matau brangioji Noa senbuve
, o kokiems velniams tas tavo pamegtas forumas tada jei negalma patarimo paklausti. toks jausmas kad kaikurios sedi cia tik tam kad kazka kritikuoti arba pulti vyrus
o realiau ziureti nebeiseina niekaip
. Kas del makaronu tai tiesa pasakius nemazai poru susipazysta internetu ir ilgai bei "laimingai" gyvena... ir esme buvo problemos ne makaronuose

Papildyta:
kaip matau brangioji Noa senbuve

QUOTE(Laukianti24 @ 2006 10 18, 21:50)
Gal ir teisingai
nieks per galva neduos pabandzius, bet man nesinoris kad jei jis man patiks , dar kazkas trugdytu. Del zmonos tai neskubu teisti ir blogai galvoti. Kiek supratau tai mylejo jis zmona begalo, bet jei reikejo ne to ka jis galejo duoti ir i sia istorija nebesigilinu. Mane glumina tik ta istorija su drauge...

Nu kas cia per nesamone?

Ir zmona , ir drauge, ir dar internetine meile?
Kazkoks Trojos arklys

Beigbeder o tu gal per visa savo gyvenima tik viena vyra ar drauga turejai
ir dabar turi
o gal ju gyvenime buvo dar daugiau negu trys
tai jau gautusi netik kad trojos 
Papildyta:
com , matai ta drauge yra ir seimos drauge ir kadangi as jau zinau apie ju buvusius santykius tai kaip ir keista pazindintis, bet jei buciau su tuo zmogum manau neisvengiamai tektu , bet itariu spyriociausi ir nedaryciau to, nes nenoreciau su ja pazindintis

Papildyta:
com , matai ta drauge yra ir seimos drauge ir kadangi as jau zinau apie ju buvusius santykius tai kaip ir keista pazindintis, bet jei buciau su tuo zmogum manau neisvengiamai tektu , bet itariu spyriociausi ir nedaryciau to, nes nenoreciau su ja pazindintis