Sveikos mergaitės
Mano šeimyna labai mėgsta čeburekus.
Todėl karts nuo karto eksperimentuojam su įdarais.
Aziza rašė,kad deda fermentinį sūrį.... aš prie sūrio dar dametu pomidoro ... gaiviau ir ne taip riebu.
Pomidoro griežinėlius pabarstau druska ir pipirais ir uždedu ant fermentinio sūrio....
Tik valgyti reikia atsargiai,nes pomidoras kažkaip ilgiau išlaiko karštį ir būna karštesnis už sūrį....
einu as raityt cebureku darysiu pagal Violetos recepta ziuresim kas bus
[quote=*Violeta*,2004 03 16, 13:35]
As darau taip Cia man iseina didele porcija
2 pak.varskes
4 kiausiniai
druskos(ar kitu prieskoniu)
0,5l. kefyro
kepimo milteliu
miltu(kiek reikia)
as dar ipyliau truputi aliejaus ir degtines i tesla labai geri gavos, bet per daug naminiai
reiks bandyt kt syki ant vandens ir miltu...
As darau taip Cia man iseina didele porcija
2 pak.varskes
4 kiausiniai
druskos(ar kitu prieskoniu)
0,5l. kefyro
kepimo milteliu
miltu(kiek reikia)
as dar ipyliau truputi aliejaus ir degtines i tesla labai geri gavos, bet per daug naminiai
reiks bandyt kt syki ant vandens ir miltu...
sveikos parasysiu ir as savo receptuka 700g virtu bulviu,100g sviesto,1kg miltu,100g mieliu,4 kiausiniai,druskos pagal skoni.pasiruosti farsa,bulves sumalti.supilti miltus ant stalo padaryti skyle i ja supilti istirbdyta sviesta,imusti kiausinius,mieles istrintas su cukrumi.sudeti bulves ir druska pagal skoni .viska labai gerai isminkyti.tesla turi gautis slidi ir koreta, plonai kocioti ir daryti ceburekus kepti aliejuje.
Sveikos merginos, pabandžiau tokį paprastą receptuką su kefytu...gavosi čeburėkai tiesiog fantastiški . Skanūs - nerealiai . Ir nereikia jokių sodų, mielių ar pan. Bet svarbiausia - nebuvo daug vozonės. Tiesiog dvi valandos ir kalnas čeburėkų. Sakiau, kitą kartą vyram prie alaus iškepsiu...
QUOTE(Bamboooocha @ 2007 07 28, 12:25)
Kepiau situos ketvirtadieni, skanumelis o ir gavos tikrai daug
O man tai nepatiko Labai riebūs jau jie gavosi Prisigeria taukų tai ohoho
QUOTE(juliux @ 2007 11 14, 22:34)
Sveikos merginos, pabandžiau tokį paprastą receptuką su kefytu...gavosi čeburėkai tiesiog fantastiški . Skanūs - nerealiai . Ir nereikia jokių sodų, mielių ar pan. Bet svarbiausia - nebuvo daug vozonės. Tiesiog dvi valandos ir kalnas čeburėkų. Sakiau, kitą kartą vyram prie alaus iškepsiu...
na tai pasidalink su visomis tuo recepteliu
QUOTE(*Violeta* @ 2004 03 16, 15:35)
As darau taip Cia man iseina didele porcija
2 pak.varskes
4 kiausiniai
druskos(ar kitu prieskoniu)
0,5l. kefyro
kepimo milteliu
miltu(kiek reikia)
Padaryti astru mesos farsa. Varske istrinti su kiausiniais,deti miltus kepimo miltelius,supilti kefyra.Isminkyti.Iskocioti blynelius, deti i vidu farso,cebureku krastus uzspausti sakute. Deti i ikaitinta alieju ir kepti kol pagels. SKANAUS!
2 pak.varskes
4 kiausiniai
druskos(ar kitu prieskoniu)
0,5l. kefyro
kepimo milteliu
miltu(kiek reikia)
Padaryti astru mesos farsa. Varske istrinti su kiausiniais,deti miltus kepimo miltelius,supilti kefyra.Isminkyti.Iskocioti blynelius, deti i vidu farso,cebureku krastus uzspausti sakute. Deti i ikaitinta alieju ir kepti kol pagels. SKANAUS!
As ir taip darau ceburekus,tik varskes daugiau dedu.
Skanus ceburekai gaunasi.
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 13, 12:23)
ačiū!
išmėginau. Tiesa, kažkodėl man miltų 3 stiklinių niekaip neužteko, prireikė 4,5 kol ėmė nebelipti tešla. Šeima puikiai įvertino patiekalą Išėjo 8-9 čeburekai.
išmėginau. Tiesa, kažkodėl man miltų 3 stiklinių niekaip neužteko, prireikė 4,5 kol ėmė nebelipti tešla. Šeima puikiai įvertino patiekalą Išėjo 8-9 čeburekai.
Pritariu tau. Mes gaminom ir juos.Labai skanus, tik mum jau laaaabai BIG gavos. Receptas
QUOTE(Shalimar @ 2005 12 08, 22:09)
Varau daryti siuos ceburekus,labai jau idomus pagaminimo budas. Veliau parasysiu kaip man sekesi...
QUOTE(Shalimar @ 2005 12 08, 21:09)
darėm ir mes pagal šitą receptuką, liuks čeburėkai, gavosi devyni čeburekai ir miltu reikia daugiau nei recepte nurodyta , pirmą kart kai kepiau per storai mėsos įdėjau, todėl kai kurie buvo neiškepę , bet suvalgėm pagal šį receptuką dariau ir su varške čeburėkus na žinote liuks
Man jie irgi puikiai pavyko,nieko sunkaus siame recepte nera... siulyciau ir jums pabandyti...