Įkraunama...
Įkraunama...

Čeburėkai

Sveikos, smile.gif

o aš šiandien dariau ''Tarybinius čeburėkus'', pagal čia esantį recepta.Pirmą kartą dariau,bet labai gerai gavosi.Tikri valdiški čeburėkai thumbup.gif Ačiū už receptuką.
Atsakyti
as siandien pirma karteli bandysiu daryti ceburekus,ziuresim kaip cia gausis,ar isvis kas gausis ax.gif
Atsakyti
Na ir as rytoj darysiu ceburekus pagal cia esanti recepta ax.gif Ziuresiu kaip gausis man tie jusu isgirti ceburekai mirksiukas.gif
Atsakyti
as taip pat gaminau cia kuria tai diena ir gavosi thumbup.gif tik miltu dejau ne 3stiklines.o kokias 6 doh.gif bet siaip gavosi labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
siandien ketinu daryti ceburekus pagal eda.dita duota recepta.ir jau antrakart wink.gif tiesiog ilindau cia noredama jai padekot uz pasakiska recepta, ceburekai tikrai gavosi skanus o padaryt taip paprasta wink.gif
Atsakyti
Ka tik dariau, pirma karta thumbup.gif
http://giedrius-v.li....com/30220.html
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nari @ 2008 04 18, 18:12)

as pagal toki pat recepta dariau..bet 2-3stiklinem daugiau miltu reikejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 04 18, 20:14)
as pagal toki pat recepta dariau..bet 2-3stiklinem daugiau miltu reikejo doh.gif

As miltus piliau nematodama. Bet man atrodo kad as irgi daugiau piliau
Atsakyti
Dekoju labai uz Tarybiniu cebureku recepta aciuks.gif Isprendziau vyro seimos cebureku paslapti(su forumo pagalba wink.gif Vyras man vis pasakodavo ,kad jo mama kepdavo YPATINGAI SKANIUS ceburekus,nespejau jos paklausti,ji mirusi.Na ka ir ilindau i foruma,o cia rdau sita receptuka,padariau ir vyras sako vaje,tokie kaip mamos,sako o ji vis musdavo tesla hihihi.gif ,o kaip tau tokie gavosi? Taigi dekoju tai mamytei,kuri idejo ta recepteli bis.gif
Atsakyti
Čia mano šiandieninis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 21 balandžio 2008 - 15:25
QUOTE(Nari @ 2008 04 18, 19:12)

as taip par gaminau pagal sita recepta. labai patiko, ir svarbiausia nebuvo riebus thumbup.gif
Atsakyti
kaip noreciau cebureku.... doh.gif bet truputi tingiu terliotis.....nors tikriausiai vis tiek tas noras uzgrauz mane ir bus vakarienei sitas skanumynas
Atsakyti