Įkraunama...
Įkraunama...

Čeburėkai

QUOTE(kristinkag @ 2011 08 13, 23:53)
Merginos, o gal zinot receptuka tokiu kur kaune prie stoties ir baziu ceburekinese, nu man jie labai skanus patys paciausi, bet tokios teslos pasidaryti nemoku ir niekur namie pagamintu tokiu neragavau, ju pluta traski o patys tasus kaip guminiai ir plonyciai  wub.gif  kaip noreciau namie tokius pasigamint

neiseina ir man tokiu pasidaryt schmoll.gif patinka irgi todel kad ploni, bet kaip rasot kad tasus kaip guminukai tai man ne schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 08 14, 17:43)
neiseina ir man tokiu pasidaryt  schmoll.gif  patinka irgi todel kad ploni, bet kaip rasot kad tasus kaip guminukai tai man ne  schmoll.gif  blush2.gif

galite pabandyti siuos , http://giedrius-v.li....com/30220.html
iskepti jie buna gan traskus , taciau atvesusius pasildzius pvz mikrobangeje tasus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurilija @ 2010 08 17, 20:13)
as tai taip darau,2pakeliai varskes,2kiausiniai,saukstelis druskos,saukstelis cukraus,saukstelis kepimo milteliu nugesintu saukste grietines,o miltu tai dedu is akies,kad nebutu per kieta tesla,tai man gaunasi thumbup.gif vos ne,kaip spurgos mirksiukas.gif



QUOTE(*Vosylka* @ 2011 03 04, 19:55)
Sveiki 4u.gif
Noriu parašyt, kad šiandien kepiau jūsų išgirtus Giedriaus čeburekus.Ką galiu pasakyt?Skanūs, viskas gerai ne kieti, kaip kažkuri rašė, tačiau daugiau nekepsiu.Porą suvalgius, pajutau, kad turiu skrandį g.gif Manau, kad mano skanesni.Tad noriu parašyti savo receptą.Vaikai valgydavo ir neskaudėdavo skrandukų, o šitie kažkas ne taip.
1 pakelis varškės
2 kiaušiniai
2 šaukštai grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
miltų
druskos

Mėsą(maltą) nuplikau 3 kartus verdančiu vandeniu.Po to nupylus jau trečią kartą, dedu svogūnų, druskos, pipirų.Labai skanu.Pabandykit.

dariau šiandien pagal šių receptų tešlą

varškės 1 pok,nors iš tikro dėjau iš akies
2 kiaušiniai,2 šaukštai grietinės kuriuose išmaišiau 0,5 arbat šaukštelio sodos
1 druskos arbat šaukštelis

gavosi skanūs,tikrai kaip spurgos,bet mėsą tikrai reikėjo plikyt,(aš neplikiau)nes kai kuriuose buvo dar pusžalė

kadangi dariau 1 kart tai užskaitau ,kad pavyko biggrin.gif ,bet jie tikrai nepanašūs į tuos ,kuriuos Palangos pleže nešioja,o mano vyras dievina būtent tuos,tai gal kuri turit būtent tos tešlos receptą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vosylka* @ 2011 03 04, 19:55)

1 pakelis varškės
2 kiaušiniai
2 šaukštai grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
miltų
druskos
javascript:emoticon(':super')



šiandien dariau pagal šį receptą thumbup.gif 4u.gif
iš dvigubos normos gaminau tai MB liepė kolegai nesinešt pietų, manau dar dalį teks į kamerą kišti nes nesuvalgysim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2011 12 06, 12:45)
dariau šiandien pagal šių receptų tešlą



o kiek maždaug dėjot miltų ir mėsos? Įdomu kiek maždaug čeburėkų gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 12 12, 14:12)
o kiek maždaug dėjot miltų ir mėsos? Įdomu kiek maždaug čeburėkų gausis  g.gif

miltų iš akies-kad tešla neliptų,tikrai nematavau,o mėsos irgi nežinau,bet toks guziukas kaip du kumščiai panašiai-man gavosi apie 10-12 ,tokio dydžio kaip bandelė po 3 kap. biggrin.gif

parašykit ,kaip jums seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bolike @ 2011 05 08, 22:57)
Kam patika mikšti, štai receptukas:
Tešla
0,5 l kefyro ar rūgpienio,
1 pokelis varškės,
1 nubrauktas šaukštelis sodos,
miltų, druskos.
Varškę pertrinti, išmaišyti su kefyru, kad gautųsi vientisa masė, be gumuliukų. Suberti sodą, druską, išmaišyti. Tada berti miltus. Kiekio nežinau, visada iš akies, po tuputį pilu ir minkau. Tešla neturi būti kieta, šiek tiek limpa prie rankų. Suformuoti "dešrą", ją pjaustyti gabaliukais. Imti po vieną ir kočioti 2-4 mm storio (kaip kam patinka  ax.gif  daugiau tešlos, nei įdaro), dėti įdaro, užspausti kraštus ir kepti aliejuje, kol gražiai apskrus.

Įdaras:
1. Faršas, smulkinti svogūnai, druska, pipirai, šlakelis virnto vandens (kad būtų sultingesnis).
2. Įvairios smulkintos daržovės pagal skonį (morkos, kopūstai, svogūnai, salierai, galima ir grybų)
3. Abiejų įdarų mišinys irgi  thumbup.gif

Dar iš tos pačios tešlos darom "Čičinskus", bent mes taip juos vadinam. Tešlą iškočioti, supjaustyti juostelėmis. Supjaustyti pieniškas dešreles į keturias dalis. Imti dešrelės juostelę ir apvyuoti tešla. Kepti aliejuje.

Skanaus 4u.gif

o jei as kepciau tuos ceburekus keptuvej,su maziau aliejaus,kazi ar iseitu??? g.gif ir tuos Čičinskus jei kepciau kazi orkaitej,gal kas bandet??? g.gif
Atsakyti
dar merginos pabandykit i tesla ideti maltu virtu bulviu, tuomet cebureku tesla buna tokia kaip pardavineja prie stoties mirksiukas.gif
Atsakyti
Ale jus ir isragavot...stotis,pajuris... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sindriute @ 2012 01 12, 20:44)
dar merginos pabandykit i tesla ideti maltu virtu bulviu, tuomet cebureku tesla buna tokia kaip pardavineja prie stoties mirksiukas.gif


O kiek mazdaug ideti bulviu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2011 10 13, 16:49)
galite pabandyti siuos , http://giedrius-v.li....com/30220.html
iskepti jie buna gan traskus , taciau atvesusius pasildzius pvz mikrobangeje tasus smile.gif

skaniai šitie gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(****TINA @ 2012 01 14, 14:41)
skaniai šitie gaunasi thumbup.gif

pritariu visu 100%
Atsakyti