Viska dariau tiksliai pagal Giedriaus recepta ir gavosi laaaabai skanus ceburekai

ryt susikaupsiu ir bandysiu,nes seiles tysta beskaitant

Jau rytojaus pietūs suplanuoti, o seilių pilna burna beskaitant

Sveikos as pirma karta dariau pagal giedriaus recepta, o po to pabandziau daryt su mineraliniu vandeniu ir man niekuo nesiskyre tik su mineraliniu darant maziau darbo

Na įdėsiu ir aš receptėlį, kaip darau aš čeburėkus
Tešlai:
0,7 kefyro
150 gr varškės
1 a. š. sodos
Žiubsnelis cukraus
1 a. š. su kaupu druskos
miltai
Viską gerai išminkyti, iškočioti plonai, apsibrėžti nedidelę lėkštę, dėti įdarą, formuoti ir kepti įkaitintoje keptuvėje, kad iki pusės apsisemtų aliejuje. Parudavus apversti.
Įdarui:
Daktariška dešra
Majonezas
pomidorų padažas
žiubsnelis druskos
Dešrą supjaustyti kubeliais, dėti majonezą, pomidorą padažą (nepamažinti, kad nebūtų sausa).
Man šie čeburėkai patys pačiausi
tik labai tingiu daryt aš juos, nemėgstu minkyt tešlos
Iš šito viso išeina gana nemažai čeburėkų.

Tešlai:
0,7 kefyro
150 gr varškės
1 a. š. sodos
Žiubsnelis cukraus
1 a. š. su kaupu druskos
miltai
Viską gerai išminkyti, iškočioti plonai, apsibrėžti nedidelę lėkštę, dėti įdarą, formuoti ir kepti įkaitintoje keptuvėje, kad iki pusės apsisemtų aliejuje. Parudavus apversti.
Įdarui:
Daktariška dešra
Majonezas
pomidorų padažas
žiubsnelis druskos
Dešrą supjaustyti kubeliais, dėti majonezą, pomidorą padažą (nepamažinti, kad nebūtų sausa).
Man šie čeburėkai patys pačiausi

Iš šito viso išeina gana nemažai čeburėkų.

QUOTE(skorpea @ 2009 07 05, 13:31)
aš tai kai tingiu daryti tesla,
mes ir praktikuojam šiuos tinginių čeburėkus.. bet tingiuniui iš namų išėjus, labai patinka Giedriaus čeburėkai

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 05, 14:50)
mes ir praktikuojam šiuos tinginių čeburėkus.. bet tingiuniui iš namų išėjus, labai patinka Giedriaus čeburėkai 

ir pas mus namie tas pats