Įkraunama...
Įkraunama...

Čeburėkai

Viska dariau tiksliai pagal Giedriaus recepta ir gavosi laaaabai skanus ceburekai smile.gif
Atsakyti
eina sau kaip noriu cebureku.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semke: 10 birželio 2009 - 20:40
ryt susikaupsiu ir bandysiu,nes seiles tysta beskaitant lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi seile tysta doh.gif .. jau naktis o as apsiseilejus blink.gif doh.gif

as tai labai nenusiteikus ta tesla daryti, tai ko gero darysiu su vafliais greitu laiku, o gal net ir ryt thumbup.gif
Atsakyti
Jau rytojaus pietūs suplanuoti, o seilių pilna burna beskaitant lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos as pirma karta dariau pagal giedriaus recepta, o po to pabandziau daryt su mineraliniu vandeniu ir man niekuo nesiskyre tik su mineraliniu darant maziau darbo smile.gif
Atsakyti
siandien ir as daqriua ceburekus pagal giedriaus recepta labai skanus tik buvo mazai tai mb dar uzsiprase jam taip pat labai patiko ax.gif
Atsakyti
Na įdėsiu ir aš receptėlį, kaip darau aš čeburėkus 4u.gif

Tešlai:
0,7 kefyro
150 gr varškės
1 a. š. sodos
Žiubsnelis cukraus
1 a. š. su kaupu druskos
miltai

Viską gerai išminkyti, iškočioti plonai, apsibrėžti nedidelę lėkštę, dėti įdarą, formuoti ir kepti įkaitintoje keptuvėje, kad iki pusės apsisemtų aliejuje. Parudavus — apversti.

Įdarui:
Daktariška dešra
Majonezas
pomidorų padažas
žiubsnelis druskos

Dešrą supjaustyti kubeliais, dėti majonezą, pomidorą padažą (nepamažinti, kad nebūtų sausa).

Man šie čeburėkai patys pačiausi wub.gif tik labai tingiu daryt aš juos, nemėgstu minkyt tešlos doh.gif
Iš šito viso išeina gana nemažai čeburėkų. essen.gif
Atsakyti
Šiandien kepėm Čeburėkus pagal Giedriaus receptą.
Viskas išėjo laabai skaniai ir traškiai. thumbup.gif (Tik dariau mažesnius. )
Ir spėjau 4 sugadint, nes kai ploviau stalą privariau į keptuvę indų ploviklio. doh.gif

Receptas: Burėkai hihihi.gif

user posted image

Valgome užsigerdami sultiniu arba alumi. mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tai kai tingiu daryti tesla,tai darau su vafliais istepu vaflio lakštą faršu,tada,ant viršaus dar vieną lakštą,supjaustau pavolioju kiaušinije,tada džiuvesėliuose,ir kepu. mb labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 07 05, 13:31)
aš tai kai tingiu daryti tesla,

mes ir praktikuojam šiuos tinginių čeburėkus.. bet tingiuniui iš namų išėjus, labai patinka Giedriaus čeburėkai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 05, 14:50)
mes ir praktikuojam šiuos tinginių čeburėkus.. bet tingiuniui iš namų išėjus, labai patinka Giedriaus čeburėkai thumbup.gif

ir pas mus namie tas pats biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti