Įkraunama...
Įkraunama...

Čeburėkai

Sveikutės smile.gif
Kepiau pagal Giedriaus receptą,bet man teko dar įdėti miltų,nes tešla kibo prie rankų ax.gif ...Galvoju kodėl...gal dėl miltų? Naudojau ekstra miltus smile.gif
O skonis tai pasakiškas,net persivalgiau blush2.gif
Atsakyti
Sveiki!
As siandien taip pat bandziau pirma kart gyvenyme kepti ceburekus blush2.gif , na taip viskas lyg ir normaliai gavosi, bet man farsas nelabai iskepe, pusiau zalias g.gif nesuprantu, viska atrodo taip pat dariau, plonai iskociavau tesla, farsa plonai idejau, kepiau kelias minutes, kol graziai apkepe bet... g.gif
Atsakyti
QUOTE(soritena @ 2009 01 15, 14:47)
Sveiki!
As siandien taip pat bandziau pirma kart gyvenyme kepti ceburekus  blush2.gif , na taip viskas lyg ir normaliai gavosi, bet man farsas nelabai iskepe, pusiau zalias  g.gif  nesuprantu, viska atrodo taip pat dariau, plonai iskociavau tesla, farsa plonai idejau, kepiau kelias minutes, kol graziai apkepe bet... g.gif

Galbut per didele ugnis labai greitai apkepe o mesite nespejo iskepti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2009 01 15, 15:22)
Galbut per didele ugnis labai greitai apkepe o mesite nespejo iskepti tongue.gif

drinks_cheers.gif Greičiausiai taip ir buvo.
Man mėsytė iškepė puikiai,tik liko galvosūkis su tešlos kibimu prie rankų...kitą kart mėginsiu su paprastais miltais,gal taip nebus smile.gif
Atsakyti
kepiau ceburekus su vafliais. skanumelis thumbup.gif
Atsakyti
Anksciau as irgi dariau ceburekus pagal Giedriaus recepta, bet dabar darau su vafliais. Greiciau ir paprasciau, o skonis irgi super thumbup.gif
Atsakyti
o kaip pagamint pagal giedriaus receptą, jei neturiu tokios šluotelės? doh.gif unsure.gif su šaukštu? mikseriu??
Atsakyti
Na jus buvote teisios, per didele ugnis buvo, tiksliau, per kaitri plyta buvo. O su elektrinem ptytom truputi sudetingiau, jug taip greit neatvesta, kaip su dujine, prisukus ugni rolleyes.gif Dabar jau trecia karta gaminau ceburekus,vyrui labai patiko, prase kad iskepciau dar, jau galiu sakyti, kad ismokau kepti, labai skanus, ir mesyte iskepa thumbup.gif Tik man jau atsibodo, doh.gif reiketu ka nors kita pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgav.. @ 2009 01 19, 19:23)
o kaip pagamint pagal giedriaus receptą, jei neturiu tokios šluotelės? doh.gif  unsure.gif  su šaukštu? mikseriu??

Maišiau šakute, puikiai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
bet tu geriau ta sluotele isigyk,as be jos kaip be ranku(arba pripratimas),maisant vaikams blynus,tada jokio gumuliuko,kiausiniene plakant tada irgi greitai isplaki iki putu,nezinau bet ji man reikalinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgav.. @ 2009 01 19, 19:23)
o kaip pagamint pagal giedriaus receptą, jei neturiu tokios šluotelės? doh.gif  unsure.gif  su šaukštu? mikseriu??

aš puikiausiai su šaukst uišsissuku. poto beriant papildomai miltų-visi gumulai dingsta thumb_yello.gif
Atsakyti
ir as katik sukirtau cebureka, gaminta pagal Giedriaus recepta. nagi pasaka, mmm, pirstelius apsilaiziau smile.gif praeita savaite dariau su gazuotu mineraliniu vandeniu, tai gavosi tokie kieti, kaip akmuo, beveik visus ismeciau, nes niekas ju nevalge.
beje, man irgi miltu prireike siek tiek daugiau, nes tesla lipo ir prie ranku ir prie stalo.
Atsakyti