O kazkam tai lobis
Jetau
kiek tokiu zaisliuku iskeliavo i siukslyna, ypac kurie ardosi.
O kazkam tai lobis
O kazkam tai lobis
QUOTE(Vilniete @ 2006 11 04, 23:28)
Jetau
kiek tokiu zaisliuku iskeliavo i siukslyna, ypac kurie ardosi.
O kazkam tai lobis
O kazkam tai lobis
QUOTE(vijja @ 2006 11 05, 16:15)
Aš irgi visad išmetu
mano vaikas labai megsta kinderius,uzsikreciau ir as ta liga,reikia nereikia perku jam tuos kiausinius ir pati lig mazas vaikas kuo greiciau atidarau pasiziuret koks gi zaisliukas si karta. 
Papildyta:
Oi pamenu tu liutuku kolekcija labai zavus jie buvo.Turejau dar krokodilu kolekcija,gal kas pamenat,man jie tokie zavus buvo gaila kad kaskam atidaviau
gal kasnors turi juos?Nupirkciau
Papildyta:
QUOTE(cenzura @ 2008 03 07, 22:35)
mes su vaikais kolekcionuojam. turime jau nemazai. gal kas noretu padidinti musu kolekcija?
turim net pirktus pries 15 metu
liutuku klekcija is kinderiu 
Oi pamenu tu liutuku kolekcija labai zavus jie buvo.Turejau dar krokodilu kolekcija,gal kas pamenat,man jie tokie zavus buvo gaila kad kaskam atidaviau
Mes kokius 8 metus kolekcionavom Kinder žaisliukus, paskui daug išsimėtė, tačiau serijiniai dar išlikę, fainuoliai jie tokie.
Sveikutės kolekcionierės
.
Na ir mes turim šiek tiek surinktą kolekciją kinderiukų, niekada neleisdavau vaikams jų išmesti, o kaip kokia kaupikė kaupiau juos
. O ir draugų vaikai kaip ateina, akys blizga juos pamačius, bet aš, kaip piktoji dvasia, neleidžiu prie jų net prisiliesti, o ir mano pačios vaikai žino, kad jų nevalia liesti, o tik galima jais pasigrožėti
.
Na ir mes turim šiek tiek surinktą kolekciją kinderiukų, niekada neleisdavau vaikams jų išmesti, o kaip kokia kaupikė kaupiau juos
sveikutes.ir pas mus yra kinderiuku kolekcija, bet kai kurie jau ismetyti.norejau nufotografuot, bet vos pradejau deliot, vaikas iskart pradejo prasinet, iminet taip ir nepavyko nufotografuoti.galesiu idet savo kolekcija veliau jei kam bus idomu
QUOTE(Kyti @ 2008 09 30, 12:52)
Labas visiems!
As nesenei pradejau kolekcionoti. Turiu ir pokartotinu daug. Su malonumu apsikeisiu.
liniuke133 man labai idomu.
saunu, kas susidomejai. ir atsiprasau, kad taip ilgai neidedu nuotruku.kai galesiu idesiu
QUOTE(Munkute @ 2009 11 12, 12:40)
Sveikutes
kinderiai - mano sena liga.... pradėjau nuo liūtukų kolekcijos, po to nykštukai, begemotukai, pandos, kurmiai....
dabar renku naujausius begemotus ir trūsta tik vieno... gal yra dar renkančių, norinčių keistis? turiu krūvą ir tokių, kuriuos galiu atiduoti
kinderiai - mano sena liga.... pradėjau nuo liūtukų kolekcijos, po to nykštukai, begemotukai, pandos, kurmiai....
dabar renku naujausius begemotus ir trūsta tik vieno... gal yra dar renkančių, norinčių keistis? turiu krūvą ir tokių, kuriuos galiu atiduoti
man irgi labiausiai patinka kinderiai figureles
QUOTE(Munkute @ 2009 11 13, 12:02)
trūksta trūksta, kad kiek perkame paskutiniu metu , tai vis nepataikom ant tų begemotuku