Aš irgi šiandien radau antrą peliuką
visai fainučiai jie
O mums tai nekokie žaisliukai pasitaiko, primaišo parduotuvėse ir randi visai ne tai ko tikiesi
Turim viena peliuką-dantukus kur valosi, jei kam reikia prašom, mes ties begemotukais ir katytėm apsistojom, tik juos terenkam
Mes jau dar pora peliukų radom, tik vieną vėl pasikartojantį ir dar laabai fainą meškiuką, baltą ir minkštą, kaip su "kailiuku", jau toks gražus ir mielas. Iš serijos Natoons, nebuvau tokių net mačiusi
Na kaip sekasi kinderiukų "medžioklėje"
Pasirodykit naujienas..gal kas naujuosius paršiukus jau turit?
as va po simto metu pertraukos nusipirkau kinderi tikedamasi peliuka rast... rinkaus sunku netarksanti... ir teko klaiikiai nusivilt
ogi kazkoki lektuvs radau kuri dar pasidaryt reik is popieriaus lipdukus priklijuot ir panasiai... ech...
kazin daznam kindery tu serijiniu zaisliuku buna? na kokia tikimybe ta peliuka man rast?
kazin daznam kindery tu serijiniu zaisliuku buna? na kokia tikimybe ta peliuka man rast?
QUOTE(tvikse @ 2011 11 09, 22:41)
as va po simto metu pertraukos nusipirkau kinderi tikedamasi peliuka rast... rinkaus sunku netarksanti... ir teko klaiikiai nusivilt
ogi kazkoki lektuvs radau kuri dar pasidaryt reik is popieriaus lipdukus priklijuot ir panasiai... ech...
o aš kaip tik "tarksinčius" visada perku, nes tokiuose dažnai ieškomi žaisliukai būna
sveikos,gal kuri renkat sitas kolekcijas,mes keleta jau radom

QUOTE(tvikse @ 2011 11 09, 20:41)
vienoj eiles vienas turetu buti
QUOTE(Ajamajame @ 2011 11 29, 08:13)
Sveikutės. Mes irgi renkame kinderiukus :-D turim 3 vienodus iš peliuku serijos,kur su raudonais marškinukais. Tai gal kas nori keistis. Fainiausiai tai kur mašinytės tokios.
kokios masinytes
reikėtų savo perkraustyti vaiko šiukšlynus, kažkada pati išdėliodavau, bet vieną dieną gi išsinešė į lauką ant smėlio
ir po grožių...
| i | Skyrelio taisyklių priminimas: 3. Komercija forume draudžiama, todėl bet kokios komercinio/ platinimo/ reklaminio pobūdžio žinutės (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/ avatare/ pavadinime ir paraše) bus netoleruojamos ir šalinamos. Asmeniniams, nekomerciniams skelbimams yra skirta forumo skiltis "Skelbimų lenta". Kadangi šioje temoje dominuoja praktiškai vieni skelbimai, o tai prieštarauja skyrelio ir forumo taisyklėms, siūlau jums susikurti temą Skelbimų lentoje. Ten galėtumėte keistis/ pirkti/ parduoti ar dovanoti, o šitą temą palikite kolekcijų aptarimui, pagyroms ir t.t. Tolesni skelbimai šioje temoje nebus toleruojami, taisyklių neatitinkančios žinutės šalinamos. Dėkui už kooperaciją. Pagarbiai Moderatorė himalaia |