QUOTE(UgniaLy @ 2012 06 25, 00:41)
Nu kaip tu gali cia taip meluot. Kokie tie tavo "patikimi saltiniai"? Galesi pasijuokt is saves kai sulauksi tu savo zaisliuku ateinancia savaite. Nei vieno zmogaus nesu apgavus ir nei kart nevogiau jokiu zaisliuku, biski galbut zema butu vogti zaisliukus. Labai man idomu kas dar pareiks kad as is ju kazka vogiau.. As stebiuosi kaip zmogus per 5 dienas negaves zaislo (nors nera vaikas) imasi viesai kaltinti, smeizti ir meluoti kad buvo apvogtas. Tureciau priminti jums ir moderatoriams, kad nepagrysti ir melagingi kaltinimai vagyste yra nusikaltimas. O kitos savaites gale prasyciau prisiminti sita savo zinute ir pranesti ar kartais nesulaukete siuntinio, ir jei sulauksite, tiksliau kai sulauksite, malonekite viesai pranesti ir atsiprasyti uz sita smeizta.
Taipogi pridursiu, kad taip, mano zaisliukai geros bukles nes pradejau juos rinkti pries 2metus, mainau tik pirktus naujai ir pasikartojancius (kadangi senesniu po kelis vienodus nerenku), laikau visus kiausiniuose, vaiku neturiu ir tuo labiau pati su jais nezaidziu. Kitu asmenu kinderiu as nenuvertinu, bet nutrynimus pastebiu ir pries mainydama nusprendziu ka ir kaip mainyt (pirkdami automobili visad derinat kaina pries pirkima ir visad prisikabinat prie minusu, ar perkat neapziureje?), na o apie mano ir jusu mainus ar santykius as viesai nekalbesiu, nes mes nepazystam viena kitos, bet va pirmasis faktas jau man zinomas apie jus.
Manau visi su manim maine labiau pasitikes savo patyrimais su manim, nei jusu melagingais, nepagrystais ir nekorektiskais kaltinimais.
tiesiog buvo zmoniu kinder mainuose senbuviu kurie patvirtino apie tavo apgavystes.
manau manim nepasitiketi nera del ko nes cia mainausi jau gana senai ir jau su ne vienu zmogum mainiaus ir nei vieno jokiom apgavystem nekaltinau nes nebuvo tam pagrindo, o va del taves UgniaLy isgirdau ne viena neigiama atsiliepima, tiesiog kiti zmones viesai nerase nes nenori gadintis nervu, o va as ne is tokiu kurie tyli ir taip lengvai viska pamirsta.
tu man sakei kad zaisliukus issiuntei sestadieni ( 06-16) daugiau nei pries savaite, tai manau visi gerai suprantame kad jokie siuntiniai lietuvoje taip ilgai nekeliauja, juolab kinder zaisliukai niekur nedingsta ir niekas ju nevagia.
beje tau issiusti zaisliukai buvo tikrai nezaisti, nenutrinti visiskai nauji, taip kad manes apgaudineti del to manau neverta.
jei tiesa sakai ir istikruju as ju sulauksiu, tada cia forume viesai atsiimsiu savo zodzius, o kol kas manau taip kaip zmones man papasakojo, nepagrystai tikrai nieko tokiais dalykais nekaltinciau, taip kad labai tikiuosi kad istiesu esi sazininga mergina ir mainus baigsim taika