Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

QUOTE(aviad22 @ 2011 01 27, 12:05)
Nesupratau....o kuom gi skiriasi ? As dariausi ir sanatorijoje ir poliklionikoje, bet skirtumo nepastebejau  g.gif

Na aš poliklinikoje dariausi prieš kokius 5 metus, tai išgelbėjo mane nuo žarnyno operacijos.. Nemanau, kad per tuos metus stipriai bus atnaujintas inventorius. Poliklinikoje ūkiškai šnekant tiesiog pripumpuoja vandens, ką ir namų sąlygom nesunku padaryti. Dar dariausi Natūralios medicinos centre Žveryne, kiek žinau, ten stovi vienas moderniausių žarnyno valymo aparatų, valoma be spaudimo, naudojamas mechaniškai iš biologiškai išvalytas vanduo ir pnš. Šie centrai iš to verčiasi, todėl natūralu, kad gali suteikti kokybiškesnes paslaugas. O ir pojūčiai visai kiti..
Atsakyti
gal kas zino kur Žanevėžyje valo žarnyną?
Atsakyti
Sakykit, o Šiauliuose atliekama ši procedūra?
Atsakyti
Nu va, turiu patirties su tais žarnyno valymais.
Pasidariau aš 5 valymus, sakė išsivalė viskas, daugiau nereikia. Bet realiai tai man nei pablogėjo, nei pagerėjo nuo to. Visvien visos problemos su žarnynu ir toliau buvo: skausmai, pūtimas.
O padėjo man pieno grybas! Pirmas dvi dienas kai jį pradėjau gerti, išmatos buvo juodos. Net išsigandau. Paskui pradėjo šviesėti. Ir pamažu visi pūtimai pradėjo praeidinėti. Dabar jaučiuosi nepalyginamai geriau. Vadinasi grybas kažkaip sugebėjo išvalyti natūraliau ir geriau negu paprastas vanduo procedūrų metu. Todėl vietoje žarnyno valymo procedūrų rekomenduoju pagert grybuko. Vanduo tikriausiai negali išplaut rieabalų ar dar kokių tai kitų toksinų.
Atsakyti
sveiki,

pries savaite baigiau zarnyno valymo kursa (4 kartai) Naturalios medicinos centre Vilniuje. Nzn nei ka pasakyti, tiesa sakant jokio poveikio nepajutau. Nepajutau jokio "palengvejimo", nu gal pilva ir maciau pucia bet siaip daugiau nieko. Matyt ne zarnyne bedos pas mane.
Idomu tai, kad po valymu ir tarpe ju visiskai nebuvo sutrikes tustinimasis. Tikejausi, kad, kai zarnynas isvalomas, pasisalina ir ismatos. o mano atveju atvirksciai- jau ta pacia diena begdavau i WC ir atlikdavau reikalukus kaip iprasta. Tada nesuprantu, kaip ten tas zarnynas valomas buvo tiesa sakant..
Atsakyti
Žarnos kaip žarnos, bet piniginė pravaloma, manau, kaip reikiant...
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 07 04, 14:22)
Žarnos kaip žarnos, bet piniginė pravaloma, manau, kaip reikiant...

biggrin.gif
Atsakyti
Žarnyno valymo būdų manau yra įvairių,bet mane domina greiciausias ir efektingiausias.Yra aparatu valymas ir naturaliai(vanduo su druska,vaisiai ir pan.).Girdejau,kad aparatu darant reikia buti atsargiam, ziureti,kad akmenu nebutu inkstuose ir reikia ne 1 proceduros,bet tai gan efektyvus valymas o naturalus galbut ne taip gerai zarnu sieneles apvalo( ta visa bruda prie seneliu prilipusi) ir aisku ne toks greitas.
Bet tegul buna tas valymas ir ilgas,bet kad tik efektingas ir tikrai geras. smile.gif Ir maziausiai zalingas sveikatai! [SIZE=14]
Atsakyti
as irgi esu badavusi, tiksliau bandziau badauti, bet nepavykdavo ne karto pratempti visa laika, o su skrandziu turedavau problemu tai pilva suka, tai ji ispucia tai sis tai tas. Kadangi nesenai isbandziau maisto papilda su resveratroliu ju tinklapyje suradau Herbo clean, kuris yra skirtas zarnyno valymui. Man asmeniskai jis patiko, nes susitvarke zarnyno problemos ir dabar jauciuosi geriau. thumbup.gif
Atsakyti
Man tai kvepia elementaria reklama...
Atsakyti
Viena tema jau baigta:

http://www.supermama...showtopic=16832
Atsakyti
Gal zinot kur Kaune pigiausiai atlieka zarnyno valyma?
Atsakyti