Įkraunama...
Įkraunama...

Žarnyno valymas

QUOTE(rytoruka.s @ 2013 12 16, 12:10)
Sveikos,
pries metus dariausi mechanini zarnyno valyma NGC. Ziauriai pusdavo pilva kasdien.Tai si procedura labai padejo smile.gif

ar tai skausminga procedūra? ilgai trunka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Red Charm @ 2013 12 19, 17:27)
ar tai skausminga procedūra? ilgai trunka? blush2.gif

Nekausminga. Jei gerai pamenu apie pusę val. vienas kartas. Reikia 6-10 kartų geriausia kas dvi dienas.
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2013 12 20, 01:42)
Nekausminga. Jei gerai pamenu apie pusę val. vienas kartas. Reikia 6-10 kartų geriausia kas dvi dienas.

Aš taip pat atlikau, visiškai neskausminga ir jokio diskomforto. Trunka apie 40 min. Atlikau 6 kartus, bet apsilankymų skaičius priklauso nuo organizmo. Kiek esu girdėjusi iki 10 procedūrų užtenka, siūloma kursą kartoti kasmet.
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2013 12 20, 01:42)

QUOTE(Indrenoja @ 2013 12 20, 15:05)
Aš taip pat atlikau, visiškai neskausminga ir jokio diskomforto. Trunka apie 40 min. Atlikau 6 kartus, bet apsilankymų skaičius priklauso nuo organizmo. Kiek esu girdėjusi iki 10 procedūrų užtenka, siūloma kursą kartoti kasmet.

ačiū jums už ats 4u.gif
reiks tada plačiau apie tai pasidomėti kur tai atliekama ir išbandyti.
Atsakyti
...apie žarnyno valymą mastau ir aš. Nuolat kankina pilvo pūtimas, gurgimas, retkarčiais raižymas...kas keiščiausia gurgia kairiame šone. Vidurius paleidžia nežinau nei nuo ko ir tai atsitinka bet kada....nežinau net nuo ko, nors valgau atrodo tą patį. Įsimetė alergija, niešti visą kūną...nežinia nuo ko. Vaikštau kaip šlapiu maišu trenkta...nuolat kankina nuovargis, miegočiau miegočiau ir miegočiau. Rytais, kaip tėve mūsų...geriu stikline vandens su 2 š medaus ir 2 š obuolių acto....tipo gerina virškinimą. Gyvūjų bakterijų kibirą išgėriau...ir nieko. Niekas man nesutvrako vyrškinimo. Galvoju kad išsivalius žarnyną, kepenis....pirmiausia susitvarkys žarnyno darbas. Nes jau bijau ir iš namų išeit.
Atsakyti
Tai kitaip ir būti negali - jūs gerinate virškinimą, tačiau problema pas jus ne virškinime: na suvirškina jums gerai tą maistą, bet vėliau tas maistas slinkdamas žarnynu vistiek užstringa už susikaupusių išmatų akmenų ir užsilikusių išmatų, todėl ir vėl užsistovi ir pūna. Virškinimas skrandyje yra tik dalis sėkmingo šalinimo proceso.

Kepenis nežinau ar verta valyti, manau pirma ir žarnyno valymo užteks.

O ką valgote? Pieno produktai, mėsa, žuvis, kiaušiniai yra gendantis maistas, kuris jau iki patekimo į organizmą yra gerokai pastovėjęs, o žarnyne ima pūti dar labiau. Aišku galite sakyti, kad valgote viską šviežia, bet šiais laikais parduotuvėse beveik nebėra šviežio ir gyvo maisto.

Reiktų stengtis valgyti vaisius, daržoves, košes, riešutus, sėklas, uogas. Aišku dabar iki pavasario sudėtingiau, bet siūlyčiau pagalvoti apie bent daliną mitybos koregavimą 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduoju Aloe naturalias sultis organizmo valymui. Pasiskaitinekit apie sita produkta, gydytojai rekomenduoja, patys geria. Kai pati geriau, net akivaizdziai dazniau I tualeta vaiksciojau, istisai organizmas vandens reikalavo. Nu tiesiog maciau rezultata..Zmonems opas isgydo, ne tik organizma isvalo. Jeigu reikia pakonsultuoti, rasykite I az, tikrai turiu patirties ir pasidalinsiu.
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2014 02 28, 10:05)
...apie žarnyno valymą mastau ir aš. Nuolat kankina pilvo pūtimas, gurgimas, retkarčiais raižymas...kas keiščiausia gurgia kairiame šone. Vidurius paleidžia nežinau nei nuo ko ir tai atsitinka bet kada....nežinau net nuo ko, nors valgau atrodo tą patį. Įsimetė alergija, niešti visą kūną...nežinia nuo ko. Vaikštau kaip šlapiu maišu trenkta...nuolat kankina nuovargis, miegočiau miegočiau ir miegočiau. Rytais, kaip tėve mūsų...geriu stikline vandens su 2 š medaus ir 2 š obuolių acto....tipo gerina virškinimą. Gyvūjų bakterijų kibirą išgėriau...ir nieko. Niekas man nesutvrako vyrškinimo. Galvoju kad išsivalius žarnyną, kepenis....pirmiausia susitvarkys žarnyno darbas. Nes jau bijau ir iš namų išeit.

man tos pačios bėdos, tik žarnynas baisiai užkietėjęs yra, kartais po savaitę nenueinu, oda baisiai sausa, niežti, dabar išbėrė ir veidą, šiandien tuštinantis pradėjo niežėt ir išangę, galvoju, gal kirmėlių čia prisigaudžiau kažkur, arba visada turėjau, nes kiek doėmjausi, tai nuovargis ir sutrikimai su žarnynu yra simptomai kirmėlių. Gal kas gali patarti, kaip greičiau ir efektyviau išsitirti šį reikalą? ar užtenka žarnyno valymą padaryti?
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2014 04 05, 14:45)
Gal kas gali patarti, kaip greičiau ir efektyviau išsitirti šį reikalą? ar užtenka žarnyno valymą padaryti?

Aš tai siūlyčiau iškarto valymą darytis, nes tie tyrimai vistiek nevisada tikslūs. Arba galite nusipirkti vaistinėje spec. miltelių, kurie geriami prieš žarnyno tyrimus - šlykštus reikalas, bet praklizmuos bent pusę to gėrio, kuris jūsų viduje prisikaupęs. O tada pajusite koks jausmas jaustis lengvai ir manau pati panorėsite kuo greičiau žarnyną valytis smile.gif

Aš pati dariausi valymą prieš ~5 metus ir labai džiaugiuosi. Iki tol į WC vaikščiojau kaip į šventę, o dabar tiek metų vaikštau kartą į dieną arba kartą į dvi dienas, priklausomai kiek valgau.
Atsakyti

Sveikos, šiandien rytą pradėjau žarnyno pravalymu, 1,5 vandens+1,5 šaukštas druskos+2 citrinos, taip dabar troškina, kad siaubas-geriu geriu vandeniu ir atrodo, kad sprogsiu, bet vistiek troškina...kas gali paaiškint kodėl tai vyksta?
Atsakyti
as kazkaip nesiryzciau tokiai procedurai kai suvaro i zarnas tiek skyscio. galne tiek efektyvus,bet paprasciau ir daaaaug pigiau, ryta tusciu skrandziu per val isgerti 1,5l vanduo su 25gdruskos ir 2citrinom,gerti nera lb skanu bet nieko, po tos val suveikia puikiai tik isgerus valanda nieko negerti ir nevalgyti, o paskui lengvesni maista. tokiu butu reikia is pradziu kasdien ar kas antra diena, na o paskui bent karta savitej ir nereikes jokiu proceduru kainuojanciu simtais 4u.gif
Atsakyti
Kokią druską naudojate,kur perkate?
Atsakyti