Įkraunama...
Įkraunama...

Ar taupydamos laikote gerų, bet nenaudojamų daiktų

QUOTE(Korsikiete @ 2008 09 01, 13:24)
Nors mano prigimtis tikrai žiūrkėniška... Bet deja aplinkybės mane išmokė visus nereikalingus daiktus trenkti lauk - ir žinot  bigsmile.gif  Nieko nepasigendu... Ir vis surandu, ką išmesti  mirksiukas.gif

thumbup.gif
As kaupiu kaupiu ir kas kazkiek laiko padarau revizija lotuliukas.gif Taciau atrodo visko reikia g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2009 02 08, 22:36)
...patikek-metau ir noriu tai daryti.
O pas anyta neisisukau...Atspejai thumbup.gif

tada mažiau visko pirk, jeigu tiek išmeti, ar negaila pinigelių?
o pas anytą ir neisisuksi, patikėk.. mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai nemegstu kaupti,vis tai spinta perkraunu tai dar kazkur.. ax.gif bet kadangi atsikrauste anyta tai ji tokia kaupeja,viskas uzgriozdinta daiktais kuriu tikrai nenaudoja,daugiausiai rubu turi o nesioja vos kelis,dar mane siutina jos tas indu kaupimas,dirba parduotuveja tai pastoviai atsitempia kokia plasmasine ar skardine dezute neva kazkam susideti o kad ju ir taip jau milijonas tai nesvarbu ,juokas man tik ima doh.gif tada jauciuosi lyg bomzai butume ir neturim is ko valgyti?.. lotuliukas.gif visokiu pas ja smulkmenu niekuciu induku mazyciu mane visa tai nervina o kiek dar rusy priveze,mano valia butu viska isvesciau i siukslyna ax.gif
Atsakyti
Man anksciau patikdavo kaupti, tiesiog jausdavau pasitenkinima, o dabar, praejus keliems metams, kazkaip viskas apsiverte, tai be gailescio, kas nereikalinga sveiciu lauk 4u.gif Dabar taupydama ir prisiperku visko maziau ir kazkaip nebera tu zodziu''o gal prireiks'' doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vlagita @ 2009 05 01, 16:01)
as tai nemegstu kaupti,vis tai spinta perkraunu tai dar kazkur.. ax.gif bet kadangi atsikrauste anyta tai ji tokia kaupeja,viskas uzgriozdinta daiktais kuriu tikrai nenaudoja,daugiausiai rubu turi o nesioja vos kelis,dar mane siutina jos tas indu kaupimas,dirba parduotuveja tai pastoviai atsitempia kokia plasmasine ar skardine dezute neva kazkam susideti o kad ju ir taip jau milijonas tai nesvarbu ,juokas man tik ima doh.gif tada jauciuosi lyg bomzai butume ir neturim is ko valgyti?.. lotuliukas.gif visokiu pas ja smulkmenu niekuciu induku mazyciu mane visa tai nervina o kiek dar rusy priveze,mano valia butu viska isvesciau i siukslyna ax.gif

o tu po vieną daiktelį jai nematant ir negirdint mesk lauk, o paskui akis išpūtus tikink, kad nieko apie tai nežinai, gal biški apsimažins ax.gif
Atsakyti
Mano bendradarbės vaikui tik penki metai, ji sako - surinkau žaislus išmest blink.gif , nenoriu apsikraut
ar čia jau ne per didelė tvarka?
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2009 05 02, 10:49)
Mano bendradarbės vaikui tik penki metai, ji sako - surinkau žaislus išmest blink.gif , nenoriu apsikraut
ar čia jau ne per didelė tvarka?

Tai gal išmes žaisliukus kurie jau nebenaudojami, iš kurių išaugo . Ir aš išmetu smile.gif arba atiduodu, arba iškeičiu.
Atsakyti
Aš minimalistė "ant šito punkto", tik knygos nesiskaito biggrin.gif Nors nenaudojamų ir jų jau nemažą dalį perleidau į kitas rankas ax.gif
Atsakyti
Daiktų specialiai nekaupiu, bet jų prisikaupia. doh.gif
Nekyla rankos gero, nors ir nenaudojamo, išmesti. verysad.gif
Atsakyti
Šiaip geriausia yra ne mest lauk, bet nepirkt naujų daiktų,kol tinkami seni. Jau baigiu iš vyro šitą "gyvenimo būdą" perimt. Rimtai kažkaip, net nežinau kas čia darosi, anksčiau tokia "metikė" buvau. Gal taip pasikeičiau po to kai prieš metus iššveičiau senų per didelių rūbų partiją ir greit pastojau - po to labai gailėjaus, nes ten buvo nemažai ką būčiau galėjus nešiot. Pardavinėt tai ir toliau pardavinėju, bet daug mažiau perku ir metu tik gerai apsvarsčius.
Pavydžiu žmonėms kurie moka susitvarkyt turėdami namie nemažai daiktų. Bet juk iš tiesų galima senus daiktus surūšiuot, sudėt į dėžes ar nufotografuot ir įdėt į mainyk.lt (man lb patinka to puslapio filosofija, maždaug kad pasauly yra tiek daiktų, kad neverta pirkt naujų).Bet daba galvoju, ko gero krizė čia tokias mintis iššaukia. Tuo požiūriu krizė man atrodo vertinga pamoka..Manau išmoksiu pagaliau tvarkytis su daiktais.
Atsakyti
periodiškai darau reviziją spintose.dar nė karto nepasigedau išmesto daikto lotuliukas.gif taip jo ir reikėjo vadinasi.ir su žaislais taip pat.kol nemato-į šiukšlių dėžę biggrin.gif nes manoji labai taupi,kiekvieną lūžena laiko apsikabinusi ir rėkia kad nereikia išmest lotuliukas.gif
Atsakyti
Jokio slamsto, kuris nenaudojamas nesandeliuoju. Viskas ispasalvonijama i kaima, tada anytai, kaimynams arba siaip pastatatau prie konteineriu. Nemegstu nieko lisno ir nenaudojamo.
Atsakyti