Įkraunama...
Įkraunama...

Kirmėliukai

Kai kasosi galit apžiūrėti analinį rauką, tada galima pastebėti apie 1 cm ilgio balkšvas spalinukes, kurios kūno išorėje deda kiaušinius. Ir kaip aršė Nireglina - pirantelis tinka
Atsakyti
o visa seima profilaktiskai gali isgerti vermoxo.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Pasiskaičiau ir baisu pasidarė blink.gif
Mažiukui mano ir kieti viduriukai,kartais tik su klizmukėm padarom ir keletą kartų skundėsi kad pilvelį popa doh.gif
Draugė patarė profilaktiškai pirantelio duot,bet gal geriau tyrimus pirma padaryt g.gif Kažkoks nerimas kankina,o dar gydytoja atostogauja
Lėksiu moliugo sėklų nupirkt ir bandysiu duot rytais.
Atsakyti
Aš tai labai tų baisybių bijau verysad.gif Man prieš du mėnesius išėjo lauk gyva kirmėlė. Prieš tai labai viduriavau verysad.gif Ištiko šokas pajutus, kad niežti užpakaliuką. Tuo metu mane ištiko vos ne panikos priepuolis, rankos drebėjo ir t.t. Žinau nuo ko galėjau užsikrėsti, dirbu mokykloje tai ten tikrai turėjau galimybių tą zarazą pasigauti.

Tai va iškart puoliau į vaistine ir nusipirkau vermoxo, geriau po dvi tabletes ryte ir vakare. Reikėjo pakartoti kursą, bet po mėnėsio sužinojau kad laukiuosi, tai pabijojau gerti. schmoll.gif Ir va db tik pajaučiu niežuliuką man atrodo, kad eina jau lauk kažkas unsure.gif Tikriausiai man čia nervinis koks verysad.gif

Atsakyti
Merginos,o gali nuo kirmeliu dingti apetitas? Man gydytoja israse Pirantelio sudaviau,lyg ir pagerejo kuriam laikui,bet ir vel po to dingo apetitas.Kartais matau liecia sikniuka vaikas,nu nesuprantu tai ka vel ta piranteli duoti???
Atsakyti
QUOTE(renatabux @ 2009 03 22, 18:39)
Jetau, mergaites, nebezinau kas mano maziukui verysad.gif Pora savaiteliu tustinasi kaip zuikio ismatom, labai kietos, o va penktadieni pasiskunde, kad skauda pilveli ir sleikstuliukas yra. Nakti ypac skaudejo pilveli, gal ir jam yra kirmeliu g.gif Va, visa savaitgali vargstam su pilvo skausmais verysad.gif Apetitas prastas, pavalgius paskausta labiau. Sako, kad skauda per pati viduri pilvuko, velnias, reikia lekt pas gydytoja doh.gif Bijau, kad ko su zarnynu ar skrandziu nebutu, kaip tokiam mazam vaikui istirs zarnyna ar skrandi, negi zarna reiks ryti schmoll.gif

jai per viduriuka skauda tai manau galit but kirmelies,nes skausmas juntamas aplink bamba verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Aviva @ 2009 07 26, 09:10)
Merginos,o gali nuo kirmeliu dingti apetitas? Man gydytoja israse Pirantelio sudaviau,lyg ir pagerejo kuriam laikui,bet ir vel po to dingo apetitas.Kartais matau liecia sikniuka vaikas,nu nesuprantu tai ka vel ta piranteli duoti???

na tai taip jai jus nepakartojot po 2 sav ir po 6sav reikia kartoti helmintozes daznai labai pasikartoja beto pirantelis sakyciau siaip sau riboto veikimo manyciau geresnis vermoksas
Atsakyti
o Vermoksas tinka 2,5 amziaus vaikui?
Ta piranteli daviau po 10 d. antra karta ir po to vel po 10d 3 karta
Atsakyti
mielosios mamytes, norejau paklausti ar tinka vermox suduoti profilaktiskai? mano mergytei 1 metukai ir 10 menesiu. buvom pas tevelius atostogu, tai ten ir kates ir sunys ir vsiciukai ir karvytes buvo glostytos, o jie visi gyvena lauke g.gif dabar grizom namuciu ir man toks yra noras to vermoxo duoti 1 tab, bet perskaicius anotacini lapeli nieko neradau parasyta apie profilaktini vartojima g.gif
Atsakyti
Mano dukrai, 9 men, ji jau beveik vaiksti ir daug ka ima i burna, pas senelius yra sunu ir kaciu kuriuos ji glosto arba paciupineja. rankytes daznai plaunu, bet vistiek... Ar galima vaikui ka nor profilaktiskai duoti? ar pas vaistinka pasikonsultuoti arba su gydytojo leidimu tik? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaŠaranda: 02 rugpjūčio 2009 - 16:09
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 07 30, 16:40)
mielosios mamytes, norejau paklausti ar tinka vermox suduoti profilaktiskai? mano mergytei 1 metukai ir 10 menesiu. buvom pas tevelius atostogu, tai ten ir kates ir sunys ir vsiciukai ir karvytes buvo glostytos, o jie visi gyvena lauke  g.gif dabar grizom namuciu ir man toks yra noras to vermoxo duoti 1 tab, bet perskaicius anotacini lapeli nieko neradau parasyta apie profilaktini vartojima  g.gif

1 tab ir po 2 sav 1 tab tai butu prof
Papildyta:
QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 08 02, 17:08)
Mano dukrai, 9 men, ji jau beveik vaiksti ir daug ka ima i burna, pas senelius yra sunu ir kaciu kuriuos ji glosto arba paciupineja. rankytes daznai plaunu, bet vistiek... Ar galima vaikui ka nor profilaktiskai duoti? ar pas vaistinka pasikonsultuoti arba su gydytojo leidimu tik? blush2.gif

taip profilaktiskai reiktu suduoti pavasari ir rudeni
Atsakyti
QUOTE(renite @ 2009 08 19, 01:31)
1 tab ir po 2 sav 1 tab tai butu prof
Papildyta:

taip profilaktiskai reiktu suduoti pavasari ir rudeni

renite,iš jusų pasisakymo sprendziu,kad galbut esat medikė ax.gif ,todėl noriu paklaust ar tas vermoksas visas kirmėles uzmuša,t.y.askarides,kaspinuocius,ar tik smulkius,pvz spalines
Atsakyti
Visa problema tame merginos, kad ismatu (kaprologinis) tyrimas dazniausiai neparodo parazitu, o ju yra. Taip nutinka del to, kad kol laboratorija pradeda tirti ismatas atnestas kiausineliai suyra, aisku - ju ir neranda. biggrin.gif
mano sunus nevalgus labai ir pabertas kazkaip keistai, uz pilvo laikosi valgio metu... tirtas kiaurai visas - nieko jam ner. Manau gali buti kirmeles, nenustatytos.

Girdejau kad yra tokios laboratorijos, kur pleistriuka prie iseinamosios angos priklijuoja ir tuoj pat nuima ir labai tiksliai nustato ar yra kirmeliu. Ar niekas negirdejot kur VLn galima ta atlikti? Kaune tikrai tokia labora yra. g.gif
Atsakyti