QUOTE(niunyte @ 2011 01 20, 12:37)
Jeeetau kokį brudą vaikam kišat

Vermox,Pirantel baisūs,Dekaris dar baisesnis.
Aš pati anksčiau duodavau vaikui Vermox,bet kai pasidomėjau kokios gali būti pasekmės

.Tai dabar duodu Juodojo riešuto lapu ( Black Walnut Leaves )kapsules.Jos žolinės ir vaiko organizmui tikrai nekenkia
Labas mamos,vis galvojau į šita temute parašyt,bet aptingdavau,bet perskaičius šitos mamytės komentara,neapsikenciau ir noriu papasakot situacija kuri nutiko mano 4 mečiu sunui praeita rudeni,spalio menesi. Vaikas pradejo krenkset,pakilo temperatura,na tas krenksejimas tai toks gerkles dirginimas. Nuvykus pas gydytoja,padarius kraujo tyrima rode kazkoki uzdegima,plauciai buvo švarus,bet gydytoja vistiek skyre antibijotikus. Juos sugerus situacija ne tik nepagarėjo,bet ir pablogejo. Vaikas dar labiau krenksejo,bet ir prasidejo labai bjaurus,dirginantis kosulys,ypač naktimis. Kai pradedavo koset,tai kokias keturias valandas be sustojimo,ir tas kosulys toks,sausas,jautesi,kad kazkas jam labai dirgina. Verčiau beda adenoidams,kurie pas mus buvo 2-3 laipsnio( šiuo metu jau išperuoti). Na ka,vel pas gydytoja,kraujas geras,plauciai švarus,nusiunte nuotrauka pasidaryt,ten irgi viskas ok. Gydytoja pasiulė vel duoti stipresniu antibijotiku ( clasid). Kadangi artejo savaitgalis,galvoju gal reikia nusipirkt tu antibijotiku,juolab,kad gydytoja pasake,kad as savo vaikui tai duočiau,nes neaišku kas čia jam yra...Kagi penktadieni vakare aš pradejau jam juos duoti,o šeštadieni ryte bevalagant pusryčius mano vaikas nusičiaudėjo,ir ka...jis iščiaudėjo KIRMĖLĘ. Dieve galvoju,kas čia dabar,paskambinau tuoj pat kaimynei,ji taip pat gydytoja,pasakė man: tavo vaikui ASKARIDOZĖ,lek nuspirk vermox į vaistinę. Ir sudavus vaikui tablete,kosulys iškart pradėjo mazeti. Kadangi pas ji jau buvo kirmėlės,jam teko tris dienas duoti vermox,ir po dvieju savaiciu dar pakartot(per tas dvi savaite kosulys visiškai praėjo). Taigi,mielos mamos,dekoju tai kirmėlei kuri pasirodė,o tai neaišku kuo butu pasibaige mano vaikui,kiek antibijotiku mes butume sugere,tai argi ne daug,daug kartu didesne žala vaiko organizmui,nei viena tabletė VERMOXO per metus. Tiesa,jei kas nežinot pasiskaityikite apie ASKARIDOZE,jos kelia nuo kiaušinelio iki didziules kirmeles. Taigi,vaikams tiesiog butina suduoti nuo kirmeliu kiekviena rudeni,musu patirtis tai akivaizdziai parodo.
http://www.zebra.lt/...des-119399.html