Įkraunama...
Įkraunama...

Kirmėliukai

QUOTE(Rylinga @ 2008 11 27, 23:39)
Na, jei jau rado kiaušinėlių, tai žarnyne bent viena askaridė, mano manymu, turėtų būti. Tai ji ir padėjo tuos kiaušinėlius. Pirantelis ir visi kiti vaistai žudo tik gyvas kirmėles, o kiaušinėlių ne, deja.

unsure.gif dabar isvis esu pasimetus doh.gif ,o tai tie vaistukai ta zaraza suskaldo ar kaip?
,kaip tuos kiausinelius isnaikinti g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2008 11 28, 14:03)
unsure.gif dabar isvis esu pasimetus doh.gif ,o tai tie vaistukai ta zaraza suskaldo ar kaip?
,kaip tuos kiausinelius isnaikinti g.gif  blink.gif

Tai tie vaistai joms kaip nuodai, gi kažkas panašaus į kirmino paralyžavimą. Jei žmogus suvalgo didelę dozę nuodų, gal įsivaizduoji, kad jis sprogsta į dalis??? blink.gif Numiršta ir tiek...

Na, šiaip, įsivaizduoju, kad turėtų vaikas negyvas ją iškakoti. O jų kiaušinėliai turi subręsti žemėje, kad vėl galėtų kažkas užsikrėsti, taip, kad gali nebijoti, kad pakartotinai nuo jų užsikrėsite. Spalinių kiaušiniams nereikia bręsti žemėje. Šiaip tai ir spalinių, ir askaridžių kiaušinėliai žūsta šešiasdešimties laipsnių temperatūroje per kelias minutes, taip, kad reikia drabužius lyginti...

Jei Tavo vaikas geria morkų sultis, tai girdyk jų kuo daugiau. Dar retkarčiais rugiagėlių arbatos išgerti, tik nežinau, kur tokios gauti.

Tas pienas ir česnakas ir askaridėms varyti lauk tinka, tik sakau, nežinau nuo kokio amžiaus. Reiks paieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 11 28, 12:21)
silta piena su daug daug cesnako sulciu]

oj, kiek tokio kokteilio esu išgėrus, brrrrr blink.gif nu žinot, plaukai šiaušias pagalvojus jei pilve nešiojamės po kokią askaridžių šeimyną blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 11 28, 16:02)
oj, kiek tokio kokteilio esu išgėrus, brrrrr  blink.gif  nu žinot, plaukai šiaušias  pagalvojus jei pilve nešiojamės po kokią askaridžių šeimyną  blink.gif

cool.gif
nu va
reiks ir man mamos paklaust kaip ten tiksliai reik daryt
tik ji pasakojo kad gert nereikejo..bet itariu kad ir gerti padeda doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 11 28, 15:40)
cool.gif
nu va
reiks ir man mamos paklaust kaip ten tiksliai reik daryt
tik ji pasakojo kad gert nereikejo..bet itariu kad ir gerti padeda  doh.gif  lotuliukas.gif

Gerti irgi padeda, tik dozavimas skiriasi
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 11 28, 14:31)
Tai tie vaistai joms kaip nuodai, gi kažkas panašaus į kirmino paralyžavimą.  Jei žmogus suvalgo didelę dozę nuodų, gal įsivaizduoji, kad jis sprogsta į dalis???  blink.gif Numiršta ir tiek...

Na, šiaip, įsivaizduoju, kad turėtų vaikas negyvas ją iškakoti. O jų kiaušinėliai turi subręsti žemėje, kad vėl galėtų kažkas užsikrėsti, taip, kad gali nebijoti, kad pakartotinai nuo jų užsikrėsite. Spalinių kiaušiniams nereikia bręsti žemėje. Šiaip tai ir spalinių, ir askaridžių kiaušinėliai žūsta šešiasdešimties laipsnių temperatūroje per kelias minutes, taip, kad reikia drabužius lyginti...

Jei Tavo vaikas geria morkų sultis, tai girdyk jų kuo daugiau. Dar retkarčiais rugiagėlių arbatos išgerti, tik nežinau, kur tokios gauti.

Tas pienas ir česnakas ir askaridėms varyti lauk tinka, tik sakau, nežinau nuo kokio amžiaus. Reiks paieškoti  g.gif

zinau,drabuzelius nuo pat gimimo iki siol lyginau ir taippat patalyne
vakar su pediatre bendravom sake reiks pakartotinai dar gerti vaistukus,
lauksim dabar zarazos islendat doh.gif
ir nelabai supratau paskutinio posto blush2.gif ?
Atsakyti
As kazkada buvau pas pediatre, del to,kad dukrai daznai skaudejo pilvuka ir gan daznai vemdavo (nu kas menesi tai tikrai). Tai pasake,kad vaikams nuo 2metu 2k/metus(pavasari ir rudeni) reika profilaktiskai sugerti vaistu nuo kirminu. Yra sirupas, yra tabletes. As buvau nusipirkus toki tirsta geltona skysti (pirantelis berods). Kursas tik 3 dienos. Sugeri, padari 2savaites pertrauka ir dar karta sugeri. Ir viskas. Baigesi ir musu pilvo skausmai ir vemimas. Beje ismatu tyrimas ne visada parodo ar turi kirminu ar ne, nes dazniausiai kirminai jau buna suyre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violla: 29 lapkričio 2008 - 16:03
QUOTE(dijanute @ 2008 11 29, 13:54)
zinau,drabuzelius nuo pat gimimo iki siol lyginau ir taippat patalyne
vakar su pediatre bendravom sake reiks pakartotinai dar gerti vaistukus,
lauksim dabar zarazos islendat doh.gif
ir nelabai supratau paskutinio posto blush2.gif ?

Ar čia apie paskutinę pastraipą? Čia šiaip kažkas rašė, kad tik spalinėms tinka tas pienas su česnaku, tai parašiau, kad tinka ir askaridėms. Na, jei jūs gydotės tais cheminiais vaistais, tai jums, aišku, šito recepto naudoti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 11 29, 16:45)
Ar čia apie paskutinę pastraipą? Čia šiaip kažkas rašė, kad tik spalinėms tinka tas pienas su česnaku, tai parašiau, kad tinka ir askaridėms. Na, jei jūs gydotės tais cheminiais vaistais, tai jums, aišku, šito recepto naudoti nereikia.

aiskutis
didelis aciukas uz pagalba jums aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos
mano mazoji (2 metai) pradejo eiti i darzeli.
Po kazkiek laiko pasidare irzli, nelabai ka valgyt pradejo, bet nekreipiau demesio nes ji nevalgi. Naktimis blogai pradejo miegoti.
Bet viena nakti ne is sio, ne is to, eme grezti danetukais. Ir kita diena valgant. Pagalvojau kad kazkas ne taip. Vakare paguldziau, o ji zyzia, eme uzpakaliuka kasyti. Paziurejau, o ten gi kirmeliukai keli mazi, kokiu milimetro ilgio.
Ryte begsiu vaistu. Fui, kaip baisu....
Atsakyti
QUOTE(Agate @ 2009 01 17, 01:50)
Sveikos
mano mazoji (2 metai) pradejo eiti i darzeli.
Po kazkiek laiko pasidare irzli, nelabai ka valgyt pradejo, bet nekreipiau demesio nes ji nevalgi. Naktimis blogai pradejo miegoti.
Bet viena nakti ne is sio, ne is to, eme grezti danetukais. Ir kita diena valgant. Pagalvojau kad kazkas ne taip. Vakare paguldziau, o ji zyzia, eme uzpakaliuka kasyti. Paziurejau, o ten gi kirmeliukai keli mazi, kokiu milimetro ilgio.
Ryte begsiu vaistu. Fui, kaip baisu....

Labas Mamytės,
Įtariu, kad ir mano berniukas turi kirmėliukų... verysad.gif Nes kasosi ten..., Skundžiasi, kad degina, niežti. Naktimis griežia dantimis. Apžiūrėti nelabai leidžiasi, nes jau tipo vyras... Varysiu aš Pirantelio pirkti ir įtariu visa šeima draugiškai pavartosime... Įsivaizduoju savo brangiojo veidelį, kai pasiūlysiu tų vaistukų... blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, radau kas daro tyrimus nuo spalinukiu ir askaridziu Vilniuje - Nacionaline visuomenes sveikatos prieziuros laboratorija, Geliu 9A, Vilnius. Pasiskambinau, labai normaliai papasakoja ir pakonsultuoja kas ir kaip. Abu tyrimai kainuoja apie 20 Lt. Jokiu siuntimu nereikia, sugalvojai ir gali atvaziuoti. Rezultatai ta pacia diena.
Atsakyti