Įkraunama...
Įkraunama...

Čekija. Praha.

QUOTE(Soul @ 2008 05 08, 12:35)
Vakar fontanai kainavo 200,- kronų į 21:00 h pasirodymą... Neikit į tuos fontanus su mažais vaikais, su saviškiu prasikeikiau  verysad.gif - išsigando, pradėjo verkt, teko užkimšt ausis, kad tos simfonijos nebegirdėtų... ir šiaip daugelis turistų nebesulaukė pasirodymo galo, pradėjo skirstytis daug anksčiau. Ėjom penkiese, tai tik dviems patiko  g.gif .

Į zoologijos sodą nuvažiuot labai paprasta- metro, o nuo jo veža 112 autobusas arba savaitgaliais nemokamas Zoo-busas. Zoosodui paskirti reikia kokias 4-5valandas, tikrai didžiulis ir įspūdingas.

Tai vajei, kas ten per muzika? Kodėl ne visiems patiko? g.gif Kaina normali, bet įtariu, kad vasarą gali būti užkelta doh.gif O ten sėdomis ar stovint reikia žiūrėti? kiek trunka pasirodymas?

Oj, tai gal geriau Brno į zoologijos sodą nueisim, Prahoj gal tiek laiko neturėsim...
Atsakyti
Dėl urvų - mes lankėmės Punkevni jaskyne, ten dar plaukiama nemažai požemine upe. LABAI patiko http://www.caves.cz/...nkevni-jeskyne/
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 05 08, 13:02)
Tai vajei, kas ten per muzika? Kodėl ne visiems patiko? g.gif  Kaina normali, bet įtariu, kad vasarą gali būti užkelta doh.gif O ten sėdomis ar stovint reikia žiūrėti? kiek trunka pasirodymas?

Oj, tai gal geriau Brno į zoologijos sodą nueisim, Prahoj gal tiek laiko neturėsim...

Vakar mums buvo šitas: Antonín Dvořák - Z Nového světa ... simfonija ir tiek. Patiko dviems senesniems žmonėms, o mes (jaunimas tipo) ne klasikos mėgėjai, o fontanai tokie patys Marienbadene (ar kažkaip panašiai miestas vadinasi) už dyką buvo. Mums tos 50 minučių tęsėsi per ilgai blush2.gif .

Keista, bet šitie fontanai niekur čia neišreklamuoti, vietiniai apie tokius nieko negirdėję g.gif , ateini prie kioskelio, netgi kaina neparašyta, reikia ciocės klausti (o apie susikalbėjimą anglų/vokiečių kalbomis išvis patyliu).
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2008 05 08, 13:11)
Keista, bet šitie fontanai niekur čia neišreklamuoti, vietiniai apie tokius nieko negirdėję g.gif , ateini prie kioskelio, netgi kaina neparašyta, reikia ciocės klausti (o apie susikalbėjimą anglų/vokiečių kalbomis išvis patyliu).

Keista tikrai, nes užsieniečiai visi giria.

Turiu Prague in your pocket, Česky Krumlov in your pocket, kas norite, duokite meilus, pdf formatą atsiųsiu. Angliškai viskas, ten balandžio gegužės mėnesiams info apie renginius ir t.t., bet ir apskritai yra info apie tuos miestus.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 05 08, 15:07)
Keista tikrai, nes užsieniečiai visi giria.

Turiu Prague in your pocket, Česky Krumlov in your pocket, kas norite, duokite meilus, pdf formatą atsiųsiu. Angliškai viskas, ten balandžio gegužės mėnesiams info apie renginius ir t.t., bet ir apskritai yra info apie tuos miestus.

Buciau labai dekinga, jei atsiustum apie česky Krumlov. prasau atsiusti i: mano nikas eta g meilas taskas kom
aciu 4u.gif

o stai cia interneta apie Česky Krulov : http://www.ckrumlov..../kaktualita.xml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 08 gegužės 2008 - 15:40
Norejau paprasyti gal kas nors galetu pasidalinti patirtimi kaip sekesi ieskant nakvynes Cekijos Sveicarijos regione, tarkim Hrensko ar janov miesteliuose. Taip pat turiu klausimeli norint diena pasivaikscioti Cekijos Sveicarijoje i kuria vieta konkreciai geriau vaziuoti ir parkuotis.

Taip pat tokie patys klausimeliai butu apie Adrspach kalnu draustini jo apylinkes. ax.gif

Nu va niekas man neatsako, bet dar turiu klausimeli, sitagal kas nors zinos ir gales atsakyti. rolleyes.gif Norejau paklausti apie Karlovy vary kazkoki baseina lauke, kur jis yra? Ar cia sitas ?
Atsakyti
Buvau Čekijoje 2008.04.30-2008.05.04 dienomis, su kelionių agentūra...
Fontanai Prahoje man labai patiko , tik vietas būtinai reikia užsiimti ne per aukštai , per vidurį, tada viskas geriau matosi, kai važiavau įsivaizdavau, kad čia kur nors mieste atviri, pasirodo nea, teritorija aptverta ...
Buvo Andrea Boceli "Romansa" blush2.gif (atsiprašau, jei netiksliai) , nuostabu, tik liūtis užpuolė, tai kaip po reginio ėjom (bėgom lotuliukas.gif ) į autobusą likom šlapi visi doh.gif , bet dar linksmiau buvo...
buvom ir Punkevni urvuose wub.gif nepakartojama, palyginus su Slovakijos Demenova urvais, šie mažesni, bet turi nuostabų išėjimą į Pamotės prarają, gražu labai, po to plaukėm požemine upe, vaizdai liux thumbup.gif
Labai sužavėjo Olomauce Vaclovo bažnyčia, grožis bigsmile.gif
Buvome užlipę ir į kalnus doh.gif (sunkiai ten man sekėsi lotuliukas.gif pasportuoti reikia ), bet vaizdas pasakiškas, vertas pastangų...

Atsakyti
Sveiki,
Buavu Čekijoj geg.pirma- penkta dienomis.
Važiavom su mokykla.Žodžiu išvarėm iš Vilniaus apie penktą ryto, į viešbutį ,kuris buvo Liberco (rodos taip rašos) regione atvažiavom po devyniolikos valandų.. Košmaras kaip sunku buvo..
Aplankem Liberco zoo,pramogu "centą" Babylon., Brno miestą ,o tiksliau bažnyčią... šv Petro ir Povilo rodos.. Dar aplankem nepakartojamus urvus... Pats geriausias dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Fantastika ax.gif
Taip pat nuvažiavom ir į Praha bet tai ten pabuvom tik apie keturias valandas tai mažokai tokiam miestui apžiūrėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 05 15, 16:14)
Mane irgi domina, kurgi tos ekskursijos eina, nes kelionių agentūrų reklamose rašo, kad maudosi kažkur g.gif

Kai as kazkada pries n metu buvau Karlovy Varuose, tai buvau butent sitam baseine. Bet apie kainas negaliu nieko pasakyt, nes buvau su grupe.
Is tu laiku man likes prisiminimas, kad ten labai buvo antihigiena. Net su tapkem einant buvo baisu neuzsikresti grybais visokiais unsure.gif Dabar gal kazkas pasikeite. Kita vertus, vaizdas is ten puikus smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
as irgi buvau Prahoje pries 2m.man tai thumbup.gif ir tie fontanai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o Karlovy varuose mano sese maudesi tame baseine po atviru dangumi tai irgi dziaugesi,ir niekuom nesusirgo
Atsakyti
QUOTE(Rasunia @ 2008 05 16, 08:57)
Buvau Čekijoje 2008.04.30-2008.05.04 dienomis, su kelionių agentūra...
Fontanai Prahoje man labai patiko , tik vietas būtinai reikia užsiimti ne per aukštai , per vidurį, tada viskas geriau matosi, kai važiavau įsivaizdavau, kad čia kur nors mieste atviri, pasirodo nea, teritorija aptverta ...
Buvo Andrea Boceli "Romansa"  blush2.gif  (atsiprašau, jei netiksliai) , nuostabu, tik liūtis užpuolė, tai kaip po reginio ėjom (bėgom  lotuliukas.gif ) į autobusą likom šlapi visi  doh.gif , bet dar linksmiau buvo...
buvom ir Punkevni urvuose  wub.gif  nepakartojama, palyginus su Slovakijos Demenova urvais, šie mažesni, bet turi nuostabų išėjimą į Pamotės prarają, gražu labai, po to plaukėm požemine upe, vaizdai liux  thumbup.gif
Labai sužavėjo Olomauce Vaclovo bažnyčia, grožis  bigsmile.gif
Buvome užlipę ir į kalnus  doh.gif (sunkiai ten man sekėsi  lotuliukas.gif pasportuoti reikia ), bet vaizdas pasakiškas, vertas pastangų...

Su kokia kelioniu agentura buvai ir kaip tiksliai vadinasi keliones marsrutas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2008 05 30, 23:02)
Su kokia kelioniu agentura buvai ir kaip tiksliai vadinasi keliones marsrutas ? g.gif

Su Novaturu

taip ir vadinasi Čekija
(aktyvus poilsis) , visos nakvynės viešbučiuose

KROMERŽYŽAS – OLOMOUCAS – MORAVIJOS KARSTAS – PRAHA – ČEKIJOS - ŠVEICARIJA – LIBERECAS
Atsakyti