Įkraunama...
Įkraunama...

Čekija. Praha.

o kiek mazdaug reik pinigu su savim turet, jei vaziuoji su agentura? ir ka galima lauktuviu parvezt?
Atsakyti
Laba,
Esu gyvenusi Cekijoje kuri laika. Buvo toks etapas, kad vykdavau kad grizdavau i savaite karta ir atgal ten. Turiu pasakyti, kad ta sali myliu visa sirdimi ir su didziausiu malonumu ten likciau gyventi. Daugiausiai esu gyvenusi siaurineje Cekijoje - Liberece, thumbup.gif ir vel ten noriu.. Labai patiko Brno ir miestas ir apylinkes, Karlovy Vary - ir grazu. Visoje Cekijoje labai daug piliu - gaila, kad sunku jas visas pamatyti... NORIU I CEKIJA!!!!!!!!!!!!!!! Turiu minciu siemet nuskristi , padaryti vyrui n - tuju vestuviu metiniu dovana... Jei tik pavyks su maziuku...

Zmones silti, malonus, paslaugus, tiesiog medus...
Papildyta:
QUOTE(rasulensija @ 2008 06 09, 08:52)
o kiek mazdaug reik pinigu su savim turet, jei vaziuoji su agentura? ir ka galima lauktuviu parvezt?

As visada vesdavau sesei Tatrankas - labai skanu (tokie vafliai) . O siaip aukso dirbiniai grazus...
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2008 06 09, 08:52)

Aš pirkau čekišką bižuteriją, stikliniai karoliai thumbup.gif , tik nepirkit suvenyrų turgeliuose- parduotuvėse pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 09 birželio 2008 - 14:01
QUOTE(rosenka @ 2008 06 09, 14:31)
As visada vesdavau sesei Tatrankas - labai skanu (tokie vafliai) . O siaip aukso dirbiniai grazus...

Man irgi patinka Tatrankos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va vakar grizom po keliones po Cekija... grazu ten wub.gif veliau paruosiu fotoreportaza todel nesiplesiu pasakodama, jei kazkas labai smalsu suzinoti tai ataskysiu jei zinosiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 06 09, 15:08)
Man irgi patinka Tatrankos  drinks_cheers.gif

O kaip knedlikai? Ragavot? Man tai nelabai... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Forma @ 2008 06 09, 15:55)
Na va vakar grizom po keliones po Cekija... grazu ten  wub.gif  veliau paruosiu fotoreportaza todel nesiplesiu pasakodama, jei kazkas labai smalsu suzinoti tai ataskysiu jei zinosiu...  ax.gif

o kokiu teansportu vykot?
Atsakyti
QUOTE(rosenka @ 2008 06 09, 16:03)
O kaip knedlikai?  Ragavot?  Man tai nelabai... ax.gif

O man labai patiko. O šiaip tai yra labai daug jų rūšių. Aš rodos keturių ragavau.
Atsakyti
QUOTE(rosenka @ 2008 06 09, 15:06)
Papildyta:

man tai kniedlikai jega. dar su tokiu minkstu guliasiuku...mmmmmmm... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabazzz: 09 birželio 2008 - 15:50
QUOTE(rosenka @ 2008 06 09, 16:06)
Papildyta:

Man paragauti tai visai nieko buvo su guliašu. Dažnai valgyti tai nenorėčiau, turbūt... Čia panašiai kaip ir su mūsų cepelinais - gana sunkus valgis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenka @ 2008 06 09, 16:06)
Papildyta:

Visiskai nepatiko tie kniedlikai schmoll.gif kazkoks nedakepes batonas

mes vykom su savo auto ax.gif taip labiausiai megstam keliauti
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 06 09, 17:03)
Man paragauti tai visai nieko buvo su guliašu. Dažnai valgyti tai nenorėčiau, turbūt... Čia panašiai kaip ir su mūsų cepelinais - gana sunkus valgis  biggrin.gif

Tai man irgi taip. Lyg ir nieko, bet daznai nenoreciau. Ir guliaso ten nevalgydavau vien del knedliku biggrin.gif

Mergaites, o kaip Jums Slyvine? As pati negeriu, bet grazu budavo ziureti kaip lietuviai skaniai geria, o is visos cekisku alu gausos labiausiai grazus VELVETAS viena puta.....
Atsakyti
QUOTE(rosenka @ 2008 06 09, 17:50)
Mergaites, o kaip Jums  Slyvine? As pati negeriu, bet grazu budavo ziureti kaip lietuviai skaniai geria, o is visos cekisku alu gausos labiausiai grazus  VELVETAS viena puta.....

Slyvines tai neragavau, bet Becherovka tai gera gerimelis biggrin.gif Uztat alu nemazai ragavom, vienas geriausiu sakyciau buvo Dačistky gaminamas Kutna Horoj, taip pat Kozel ypac juodas, nu ir kt. Pilsner Urquel, Budweiser, Zlatopramen, Starobrno, Gambrinus, Branik...

o alu pagal grozi vertini? biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 09 birželio 2008 - 17:17