Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 11 24, 13:39)
drinks_cheers.gif
parašyk man į až

na matai..su tuo konkretumu... g.gif  rytoj laikau egzą... jei neišlaikysiu, tada patikėk jokio noro nebus eiti pasišokti, o jei išlaikau, tada super....tikrai prisijungiu  thumbup.gif  mirksiukas.gif

aš tau parašysiu savo tel į až jeigu ką smile.gif bet jei nebus daugiau tikrai einančių, tai ėjimo nebus 4u.gif

Man PaboLatino thumbup.gif Tik vietos kiek mažoka rolleyes.gif

ingriduk o tu tikrai eisi? jeigu tikrai, tai galim ir į kitą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 24 lapkričio 2006 - 13:41
QUOTE(Euforija @ 2006 11 24, 13:38)
aš tau parašysiu savo tel į až jeigu ką  smile.gif  bet jei nebus daugiau tikrai einančių, tai ėjimo nebus  4u.gif

jau gavau 4u.gif tik gerai būtų dar vardas ax.gif

beje pažiūrėjau www.heaven.lt tinklapį...nu tai gal aš nenoriu tenai... blush2.gif visos tokios jaunutės susirinkusios...lieknos, gražios, o aš ten kaip sena karvė jausiuos.... doh.gif ne mano amžiaus kontingentas renkasi... blush2.gif nors gal jau tokių klubų ir nebėra, kad būtų ne šešiolikinių susibūrimo vieta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 11 24, 14:40)
jau gavau  4u.gif  tik gerai būtų dar  vardas  ax.gif

beje pažiūrėjau www.heaven.lt  tinklapį...nu tai gal aš nenoriu tenai... blush2.gif  visos tokios jaunutės susirinkusios...lieknos, gražios, o aš ten kaip sena karvė jausiuos.... doh.gif ne mano amžiaus kontingentas renkasi... blush2.gif  nors gal jau tokių klubų ir nebėra, kad būtų ne šešiolikinių susibūrimo vieta? g.gif

man ten patinka aplinka ir tai kad yra 4 sales su skirtingom muzikom.zmones ir ju amzius man nerupi.O va lotino tai man ten aplinka nepatinka ir muzika greit pradeda atsibost.Bet as tik siulau,galima ir kur nors kitur.
Ar eisiu ar ne priklausys nuo siandienos vakaro.Tariausi su draugem kaskur islyst.tai jei siandien iseisiu ryt negalesiu niekur eit nes mama du vakarus is eiles nenores maziaus ziuret,o vyras i uzsieni isvaziaves.Bet gali buti taip kad siandien niekur neesiu,tai ryt tikrai as visa jusu.
Beje parasykit man i AZ savo numeriukus telefono ir vardus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 24 lapkričio 2006 - 14:38
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 11 24, 15:40)
jau gavau  4u.gif  tik gerai būtų dar  vardas  ax.gif

beje pažiūrėjau www.heaven.lt  tinklapį...nu tai gal aš nenoriu tenai... blush2.gif  visos tokios jaunutės susirinkusios...lieknos, gražios, o aš ten kaip sena karvė jausiuos.... doh.gif ne mano amžiaus kontingentas renkasi... blush2.gif  nors gal jau tokių klubų ir nebėra, kad būtų ne šešiolikinių susibūrimo vieta? g.gif

PaboLatino vyresni renkasi ir Wilde irgi smile.gif aš tai ir ne pirmo jaunumo, bet tai dzin, dabar visur liberaliszmas, šoka po vieną net ir visai nesvarbu kas kaip su kuom biggrin.gif dar čia buvom vienam klube 69 vadinas Gediminkėj rodos...tai ten su striptizu blush2.gif bet pasišokti visai fainai, tik va reikia pirmoms, kol vietos yra smile.gif čia mūsų visų klubų problema, visi bijo pradėti šokti, už tai kai išeina jau kas nors tai po truputį prisipildo šokių salė, paskui tai jau nepatogu, aš nemėgstu šokti kaip silkės bačkoj biggrin.gif
Atsakyti
O ką girdėjot apie klubą "Tamsta"? o gal kas buvot "Metelicoj" ? g.gif
klube jau nebuvau daugiau nei 5 metai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
As tikrai nusprendziau eiti!Tik kaip man su jumis susisiekt? g.gif
Gal parasykit man kas nors savo kontaktus..
Tik kad busiu turbut pati jauniausia..nejaukiai jausiuos.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silwa: 24 lapkričio 2006 - 16:08
QUOTE(Silwa @ 2006 11 24, 16:06)
As tikrai nusprendziau eiti!Tik kaip man su jumis susisiekt? g.gif
Gal parasykit man kas nors savo kontaktus..
Tik kad busiu turbut pati jauniausia..nejaukiai jausiuos.. schmoll.gif

jauniausia tai ne seniausia lotuliukas.gif čia man ko gero teks ne jaukiai jaustis ... ax.gif galiu parašyti savo kontaktus, bet nežinau ar 100% eisiu, kadangi viskas priklauso nuo egzo... doh.gif
tai jei nori brūkštelk man į až
Atsakyti
Na panikes,siandien sedziu namie,tai gal ikalbesiu mama su sunum pabut ir atleksiu i kluba.Jei nieko nepasikeis(aptikau pas vaika du besikalancius kruminius dantis)ir sunus bus ramus tai pazadu but,bet apie 22-30\23h.Nes reiks apie 22h vaika uzmigdyt,nes gali be manes neuzmigt.Tai tikiuosi iki rytojaus,lauksiu ziniu kur kada ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 11 24, 19:29)
Na panikes,siandien sedziu namie,tai gal ikalbesiu mama su sunum pabut ir atleksiu i kluba.Jei nieko nepasikeis(aptikau pas vaika du besikalancius kruminius dantis)ir sunus bus ramus tai pazadu but,bet apie 22-30\23h.Nes reiks apie 22h vaika uzmigdyt,nes gali be manes neuzmigt.Tai tikiuosi iki rytojaus,lauksiu ziniu kur kada ir kaip...

Aš irgi su vyru suderinau, kad jis mane rytoj išleidžia pasiausti... assa.gif hihihi.gif tai jei išsilaikau egzą, tai brangiosios aš varau....
Ingriduk tave reiks paimti ar tu pati su transportu?
Atsakyti
O yra tokia galimybe kad mane kas paims?gyvenu santariskiu gale,beveik prie rieses ir tokiu metu jau transportas prie mano namu nevaziuoja,tai planuoju su taxi vaziuot...o vairavima tik mokytis pradejau rolleyes.gif
Papildyta:
tai ar yra dar pasiulimu i koki kluba einam.Gal i Conecta,Heaven?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 24 lapkričio 2006 - 20:41
QUOTE(ingridukas @ 2006 11 24, 20:49)
O yra tokia galimybe kad mane kas paims?gyvenu santariskiu gale,beveik prie rieses ir tokiu metu jau transportas prie mano namu nevaziuoja,tai planuoju su taxi vaziuot...o vairavima tik mokytis pradejau rolleyes.gif
Papildyta:
tai ar yra dar pasiulimu i koki kluba einam.Gal i Conecta,Heaven?

galėsiu paimti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 11 24, 21:57)
galėsiu paimti...  mirksiukas.gif

Tikrai?Kaip smagu,bet dar neaisku ar tu eisi?Tikekimes tavo egzas nusiseks.
Atsakyti