Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

Sveikos, aš irgi noriu susitikti 4u.gif
Siūlau gal kokioj kavinukėj pasėdėt trečiadienį ar ketvirtadienį?
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2006 12 17, 23:12)
Sveikos, aš irgi noriu susitikti  4u.gif
Siūlau gal kokioj kavinukėj pasėdėt trečiadienį ar ketvirtadienį?

nei trečiadienį, nei ketvirtadienį negaliu verysad.gif laisva diena pas mane bus ko gero penktadienis.. 4u.gif
Atsakyti
aš turbūt mielai dabar su kuom iš gerčiau kavos, bet visi padorūs žmonės tokiu metu dirba ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Dauguma padorių tuoj eis pietauti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 18, 11:09)
nei trečiadienį, nei ketvirtadienį negaliu  verysad.gif laisva diena pas mane bus ko gero penktadienis.. 4u.gif

O as penktadieni jau turbut isvaziuosi is Vilniaus
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2006 12 18, 12:47)
Dauguma padorių tuoj eis pietauti wink.gif

tiksliai jau tuoj pietūs, o aš dar rytinę kavą geriu doh.gif doh.gif doh.gif, jokių kavų varau....... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(acotra @ 2006 12 18, 12:56)
O as penktadieni jau turbut isvaziuosi is Vilniaus

O kur vaziuosi?tai reiktu kaskaip visom iki penktadienio susimatyt,nes penktadieni as i druskininkus isvaziuoju,grysiu tik treciadieni.O zydrosios svajones planai ir mokslai gal pakryps taip,kad ir ji gales susitikt mirksiukas.gif
Gelyte,tikiuosi si karta susitikime tikrai sudalyvausi.
Man tinka bet kokia diena.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 12 18, 14:26)
O kur vaziuosi?tai reiktu kaskaip visom iki penktadienio susimatyt,nes penktadieni as i druskininkus isvaziuoju,grysiu tik treciadieni.O zydrosios svajones planai ir mokslai gal pakryps taip,kad ir ji gales susitikt mirksiukas.gif
Gelyte,tikiuosi si karta susitikime tikrai sudalyvausi.
Man tinka bet kokia diena.

o as vaziuoju i Varena smile.gif
Atsakyti
na, aš jau iš visų ligų išsikapsčiau, tai dalyvaučiau būtinai, tik penktadienį nežinia kaip bus, šiaip planuojui važiavimą šeštadeinį, tai jei ką, penktadienis irgi greičiausiai tiktų, o šiaip visos deinos tinka po darbo valandų smile.gif negaliu namie sėdėti, jau nuprotėti baigiu, būtinai susitinkam, o ir šiaip įdomu jus visas pamatyti ax.gif
Atsakyti
Planai gali pasikeisti..ko gero galėsiu terčiadienį.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
tai gal ir planuokimes treciadienio vakarui?
Atsakyti
Man tinka.Kelinta valandą?Aš siulau gal 17.30 val?
Atsakyti