Įkraunama...
Įkraunama...

O kodėl gi ne?!

QUOTE(olilove @ 2006 12 20, 23:17)
Žydroji svajonė, beje kaip tavo egzas?

pravalas, o ne egzas... neišlaikiau verysad.gif bet va rytoj eisiu bandysiu dar vieną laikyti, jei išeis tada nemes iš univeros, jei neišlaikysiu bus bėda...

QUOTE(kriste_k @ 2006 12 21, 08:11)
Sveikos pupos uogos bye1.gif

Istikruju sauniai vakar pasisedejom  gathering.gif  ir as labai patenkinta musu pazintimi.

Visos labai saunios is tiesu  group.gif

Visosms geros dienos!

ačiū ačiū už gerą dieną.. 4u.gif

QUOTE(Gėlyte @ 2006 12 21, 10:12)
Sveikutės smile.gif aš irgi labai džiaugiuosi susitikimu, visos labai fainos ir draugiškos  biggrin.gif
Tuoj planuosim dar vieną susimatymą, a ne?
Žydroji svajone, o kaip ten tas klubas?

na manyčiau gal ir neblogas turėtų būti, tik va neaišku kaip su ventiliacija, nes man pasirodė, kad jis bus įrengtas požemy... g.gif

QUOTE(ingridukas @ 2006 12 21, 10:55)
Sveikutes,sauniai vakar praleidau laika,buvo isties malonu susipazint.Saunuoles jus.Jau laukiu kito susitikimo mirksiukas.gif

Aš irgi laukiu.... wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
29 diena negalesiu i kluba,nes Eisiu su vyru i jo darbovietes pobuvi:)
Priseis atidet kitiem metam ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.Siandien isvaziuoju i Druskininkus,tai tikriausiai priejimo prie kompo nturesiu.Tai isanksto noriu jus pasveikint su artejanciom Sv.Kaledom.
Tegu kaledu angelas atnesa ramybe ne tik i jusu namus,bet ir i jusu sirdis.Tegu issipildo daugiau nei jus tikites 4u.gif Su artejanciom sventem.Jusu Ingridukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 22 gruodžio 2006 - 13:02
QUOTE(ingridukas @ 2006 12 22, 13:01)
Sveikos mergaites.Siandien isvaziuoju i Druskininkus,tai tikriausiai priejimo prie kompo nturesiu.Tai isanksto noriu jus pasveikint su artejanciom Sv.Kaledom.
Tegu kaledu angelas atnesa ramybe ne tik i jusu namus,bet ir i jusu sirdis.Tegu issipildo daugiau nei jus tikites 4u.gif Su artejanciom sventem.Jusu Ingridukas mirksiukas.gif

Ačiū už palinkėjimus..tau taip pat smagių švenčių.. 4u.gif
ir prašom palaikyti kumščius šiandien nuo 4 iki 6 valandos...eisiu egzą laikyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 22, 14:16)
Ačiū už palinkėjimus..tau taip pat smagių švenčių..  4u.gif
ir prašom palaikyti kumščius šiandien nuo 4 iki 6 valandos...eisiu egzą laikyti  doh.gif

tai laikysim, laikysim tik marš mokintis, o ne SM sėdet, marš prie knygų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 12 22, 13:45)
tai laikysim, laikysim tik marš mokintis, o ne SM sėdet, marš prie knygų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai aš šalia kompo mokinuosi...
kai perskaitau skyriu, užsuku pažiūrėti kas naujo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 22, 14:57)
tai aš šalia kompo mokinuosi...
kai perskaitau skyriu, užsuku pažiūrėti kas naujo... blush2.gif

simuliantė bigsmile.gif
Atsakyti
nu mergaitės...............
varau....
kaip sakant...S BOGOM... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi per šventes neturėsiu priėjimo prie kompo, tai iš karto noriu visoms palinkėti pačių linksmiausių ir gražiausių švenčių, meilės širdelėse, ramybės ir jaukumo namuose, sėkmės darbuose visus ateinančius metus smile.gif newyear.gif
Atsakyti
Tegul prie balto Kūčių stalo, susės visa šeima, tegul namo sugrįš visi, kurių jau nebera, tegul šis šventas vakaras suteiks jegų toliau gyventi. Tegu prasminga ir graži būs Jūsų namuose švenčiausia metų šventė!!!

Linksmų ir stebuklingų Šv. Kalėdų Jums ir Jūsų artimiesiems, nuostabiukes wub.gif
Atsakyti
Mano mielosios draugės wub.gif

Po eglute linkiu Jums rasti
Pačių brangiausių dovanų:
Jėgų pradėtus darbus tęsti,
Stiprybės, polėkių, svajų,
Sveikatos taurę pilnutėlę,
Naujų minčių, skambių dainų
Ir įkvėpimo kibirkštėlę,
Ir šypsenų - švelnių, šviesių...

user posted image
Atsakyti
user posted image

su šventėmis merginos ir kuo daugiau susitikimų santa2.gif santa2.gif santa2.gif
Atsakyti