Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzijos Rivjeros perlai:

Aureja, atostogos fantastiskos wub.gif varvinu seile 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 16, 09:42)
pastaruoju metu, kai būna bloga nuotaika, visada lendu į šią temą blush2.gif

beprotiškai gražu wub.gif

o aš namie kas vakarą nuotraukų albumą vartau - "keliauju" wub.gif

O per vakarienes blogiausia tai, kad viskas, ką pati pasigaminu, dabar man jau nebeskanu atrodo po prancūzų virtuvės biggrin.gif
Atsakyti
Aureja, su kokiom avialinijom is Varsuvos skridote? Vasario pabaigoje- kovo pradzioje planuojam su Dublino skrist arba i Portugalija, arba i Prancuzija. O jus sioje kelioneje nesinuomavote auto? visur visuomeniniu transportu? Kiek dienu prabuvote?
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2006 11 22, 23:31)
WADR  4u.gif - with all due respect - mano smalsumas mane nugalejo - nuotraukele avatare ne is sios keliones?

taip, norėjosi naujausią foto įsidėt smile.gif

QUOTE(vedeja @ 2006 11 25, 12:56)
Aureja, su kokiom avialinijom is Varsuvos skridote? Vasario pabaigoje- kovo pradzioje planuojam su Dublino skrist arba i Portugalija, arba i Prancuzija. O jus sioje kelioneje nesinuomavote auto? visur visuomeniniu transportu? Kiek dienu prabuvote?

skridom su LOT'u. Labai man jie patinka. Jau antrą kartą skrendam su jais (Į Tunisą dar teko iš Varšuvos skrist). Lėktuvai jų geri abu kartus pasitaikė, daug vietos kojoms būna, maitinimas įskaičiuotas.
Auto nesinuomavom, nes vyras norėjo atostogų nuo automobilio, nes jis jo gyvenime ir hobis, ir darbas ir t.t. Ir nė karto nepasigailėjom, kad be auto smile.gif Labai šauniai traukiniais prasivažiavom, o geležinkelio linijos ten palei pat jūros krantą nutiestos, tad per langus dar ir visą pajūrį pamatėm. Buvom 7 dienas.
Atsakyti
Prisidedu prie liaupsių wub.gif Fontastika! Super!!!! Apskritai mano širdis Prancūzijai atiduota wub.gif
Labai smagu, kad nepasitvirtino mano baimės dėl Prancūzijos, kurioje kalbama vien pranciūziškai (nes aš nė bum bum). O kainos tikrai nustebino - maniau daaaug brangiau viskas tongue.gif
Atsakyti
Labutukas,
Tik dabar pamaciau nuotraukytes is keliones po zydraja pakrante bigsmile.gif
Man taip susilo sirdeleje, nes pati esu visur ten buvusi jau 3 kartus. Mat mano drauge gyvena pacioje Nicoje, tai turejau daug progu ja aplankyti ir nemokamai ten pagyventi thumbup.gif O dabar ji ten su savo brangiuoju statosi nama ir pavasari i ji isikels. Turesime superine proga ten vel apsilankyti jau su musu mazaja atzalele ax.gif ten tikrai verta grizti, jau vien tik del graziu vietu ir maisto ir pacio Provanco thumbup.gif Jis taip pat vertas didelio demesio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minna @ 2007 01 11, 21:18)
Nuotraukos fantastiskos  thumbup.gif , jei ne paslaptis su kokiu fotoaparatu darytos?

su Nikon F55 smile.gif neskaitmeninis, juostinis veidrodinis

va šitoj nuotraukoj jis matosi tongue.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos, sia vasara mes su vyru planuojam vaziuoti iki zydrosios pakrantes smile.gif tik as truputi bijau 4u.gif nes su savo masina toliausiai buvom tik rygoj ir bialistoke
Aureja, tikrai labai grazios foto, kai pamaciau is karto ten uzsimaniau, kazkiek jau ieskom info,visokiu zemelapiu prisisiuntem,gps nusipirkom,bet man kazkaip nzn,baisoka 4u.gif
Atsakyti
kaip pažiūriu Jūsų darytas nuotraukas, tai atrodo, kad jos tokios pačios kaip mūsų, taip viskas matyta smile.gif labiausiai iš žydrosios pakrantės patiko monakas, nica buvo labai tvarkoma, tai viskas išrausta, o kanai irgi nieko, tik kad buvom jau vakare ten, tai niekas nedirbo verysad.gif buvom ir saint tropeze, tačiau paplūdimys nekoks, jei nori smėlio mokėk eurus, kažkur už saint tropezo yra kurortiniai paplūdimiai, bet mums užteko ir sainte maxime paplūdimio, ten mes nakvojom ir po to visą dieną mėgavomės paplūdymiu ir jūra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _|ingute|_: 18 liepos 2007 - 15:56
super reportazas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
turiu klausymeli-5000 lituku vienam asmeniui ar dviems?
Atsakyti
pvz mums 5000lt užteko, visur ėjom kur spėjom ir aplankėm tris šalis, italų, prancūzų rivjierą ir costą bravą, patiko costa brava paplūdimiai, vien smėlis, jokių medūzų smile.gif ir taupyk rėžimas nebuvo įjungtas biggrin.gif
Atsakyti
kalbant apie prancuzija niekado nepamirskime pamineti ir Le Mont St Michel kalna 4u.gif o nakti tai jis isvis yspudingai atrodo, arba kuomet rudeni ji apsemia vanduo
arba disneylando -oi gaila neturiu sitame kompe fotkiu-fantastiska pasaku salis kaip vaikysteje
ax.gif
Atsakyti