Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzijos Rivjeros perlai:

QUOTE(sygyta @ 2007 07 18, 22:17)
super reportazas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
turiu klausymeli-5000 lituku vienam asmeniui ar dviems?

dviems asmenims, ne vienam. smile.gif
Atsakyti
nu va mes irgi buvom liepos pradzioj nicoi kaip matau tie patys vaizdai... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai smagu buvo...papludimy gan dauk nuogybiu... 4u.gif o tarp akmenuku madytis irgi ne pats diaugsmas ypac kaip mum visa laika jura buvo labai banguota.... o kaip pradzior radau pasrasyta jog visi puikiai kaba angliskai..... ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ... siaubas.... vos pralemena....ant galo gaunas kad prancuziskai snekies.... nors ir nemoki.... biggrin.gif mes su vyru laisvai angliskai kalbam.... bet per vienus pietus teko valgyti zalia mesyte.... biggrin.gif bet siaip aplinka oras.. jura FANTASTISKA....!!!!!
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2007 07 18, 14:43)
Aurėja, ar nesidomėjai koks oras lapkričio antroje pusėjė? Labai jau noriu tavo kelione pakartot smile.gif

va va...ir man šitas klausimas aktualus...
Gal kas žinote, koks oras lapkričio antroje pusėje ten?
Aurėja, aš labai sužavėta nuotraukom ir kelione šita...Mes ruošiamės savaitei į Italiją, bet aš bandau MB įkalbėti aplankyti Monako ir Nicą...Mes arba skrisim arba važiuosim iš Vokietijos, dar nenusprendėm...
Šiaip man labai įdomu, kokios kainos traukinių bilietams?

nežinau,ar apsimoka skristi į Italiją ir iš ten traukiniais į visas vietas, tuo tarpu ir į Monako, Nicą, ar visgi savo transportu...
Atsakyti
na štai "taupiau" reportažą šaltiems žiemos vakarams... ir še tau - Aurėja "apšoko" biggrin.gif

lankėmės (kiek platesniu maršrutu) rugpjūty su auto.

svajojantiems gyvenimo saulėlydį praleist kazkur prie Nicos (galvojau tik man tokia mintis šovė ..... pasirodo neeeee tongue.gif ) štai būsto kainos..... pardavus Vilniuje, nesunkiai galit įsikurt Nicoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o šiaip tai kaip ir visiems didžiausią įspūdį žinoma palieka Monte Karlas... kažkas ne iš šio pasaulio, ir italams, ir prancūzams dar ne vienas dešimtmetis iki to lygio (nekalbant apie mus) jei aureja nesupyks, 4u.gif keletas vaizdelių iš tos pasakiškos vietos....
karališka sargyba keičiasi - 10 min šou
user posted image

garsusis kazino (įėjimas tik su pasu.... ir 10 eu)
user posted image

kafe de Paris (o jau kainelės doh.gif ) šalia diiiiiidžiulė salė su lošimo automatais - rija viska - žetonus, kas tingi nueit iki kasos, yra plyšiukas eurams tongue.gif
user posted image

kai tik atsiranda laisva minutė vis "keliauju" per nuotraukytes..... verysad.gif
noriu atgal cry.gif cry.gif cry.gif

sory gal per daug sumažinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trampararam: 30 rugsėjo 2007 - 20:17
dar iš Monte Karlo - kad kojytės nepervargtų - mieste veikia eskalatoriai

user posted image

ir jokių grafiti "meistrų" darbų, ar juo lab šiukšlių ...
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 09 30, 15:52)
va va...ir man šitas klausimas aktualus...
Gal kas žinote, koks oras lapkričio antroje pusėje ten?
Aurėja, aš labai sužavėta nuotraukom ir kelione šita...Mes ruošiamės savaitei į Italiją, bet aš bandau MB įkalbėti aplankyti Monako ir Nicą...Mes arba skrisim arba važiuosim iš Vokietijos, dar nenusprendėm...
Šiaip man labai įdomu, kokios kainos traukinių bilietams?

nežinau,ar apsimoka skristi į Italiją ir iš ten traukiniais į visas vietas, tuo tarpu ir į Monako, Nicą, ar visgi savo transportu...

Ėmėm turistines keliones su prancūzu gidu, gimusiu ir augusiu Nicoj, tai jis pasakojo, kad žemiausia temperatura žiemą būna 8 laipsniai šilumos, bet labai retai, dazniausia 12-16. Bet cia žiemą. Lyja taip pat retai, kelias dienas per metus. Nes vėjas pučia nuo jūros ir visus debesis nugina už Alpių, o jos lyg užuolaida, neleidžia jiems prasiskverbti link Nicos.
Nežinau ar kiek padėjau, bet gal pravers.. 4u.gif
Atsakyti
planuojam kelione panasiu marsrutu rugpjucio menesi. blush2.gif kaip supratau temos autore gyveno tik nicoj ir i kitus miestus vazinejo traukiniu. kaip labiau apsimoka? ar traukiniuku ar masina ( nes mes vaziuojam is UK su masina)
ar uztenka vienos dienos monakui? ir vienos kanams?
plius dar norim aplankyti paryziu ir didiji kanjona. tai kiek mazdaug dienu reiketu vien tai dieviskai pakrantei aplankyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 02 16, 12:26)
planuojam kelione panasiu marsrutu rugpjucio menesi. blush2.gif  kaip supratau temos autore gyveno tik nicoj ir i kitus miestus vazinejo traukiniu. kaip labiau apsimoka? ar traukiniuku ar masina ( nes mes vaziuojam is UK su masina)
plius dar norim aplankyti paryziu ir didiji kanjona. tai kiek mazdaug dienu reiketu vien tai dieviskai pakrantei aplankyti? g.gif

mes kadangi ne su savo auto atvykę, o lėktuvu, tai pasinaudojom traukinukais, bet jei būsit su savo auto tai žinoma patogiau bus prasivažiuot pakrante, ten tokie nuostabūs vaizdai ir sustot galima bus daugiau kur. Mums tai užteko ir po 1 dieną skirti Monakui bei Kanams. Nors Monake gal būčiau norėjus ir ilgiau pabūt. Dabar jei važiuočiau dar, tai pirma Kanus aplankyčiua ir tik po to Monaką, nes po įspūdingojo Monako labai nublanksta visa kita tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 02 16, 12:26)
planuojam kelione panasiu marsrutu rugpjucio menesi. blush2.gif  kaip supratau temos autore gyveno tik nicoj ir i kitus miestus vazinejo traukiniu. kaip labiau apsimoka? ar traukiniuku ar masina ( nes mes vaziuojam is UK su masina)

Kanams vienos tikrai uztenka, o Monake g.gif ziurint kokie poreikiai, jei tik apeit miesta - taip, o jei juru muziejus, senu auto muziejus, kaktusynas, cirkas, 3 uostai, tar ten kazkas visko net nepamenu.... kazino (beje jei noresite uzeit i zymuji kazino butinai turekite prie saves pasa, negalioja nei teises, nei kokios kopijos, nes mes buvom palike verysad.gif tad teko pasitenkinti apziurint hola su fotogalerija kokios izymybes ten lankesi) tai pora dienu kaip tik.
del traukiniu, ar auto - tik uz traukinius. pirma vaziuot autostrada tik keletu euru pigiau nei traukinio bilietas, bet iskils problemu su parkingu - monake jos po zeme ir nera pigios. vaziuot magistraliniu, senuoju anglu keliu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif (atstuma Soporto - Kanai (APIE 180 km) iveikeme per 6 val, istisinis kamstis, viena miesteli keicia kitas ir kas 50 m pereja arba svieoforas, o jau motopirdu doh.gif , o dviratininku doh.gif , zodz atsikandome ir visur aplinkui vazinejones tik traukiniais - greita patogu, labai gerai ir informatyviai organizuota ir nepasakyviau kad brangu - biotas - kanai - biota, biotas-nica-biotas, biotas - monakas-biotas du suauge ir vaikas berods 32 eu.
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2008 02 17, 14:33)
man ši kelionė neduoda ramybės
kažin kiek pinigų reikia tokiai kelionei? unsure.gif

savo auto - Praga (2d) - Soporto (2d) Biotas (4d) (is jo aplankant Kanus, Nica, Monaka) Jasolo (4d) (aplankant Venecija) Slovakija (2d) (Slkovensky ray, termines maudykles), gyvenom kempinguose (isskyrus Slovakija), du suauge ir vaikas - apie 5900 lt (taupymo riezimas nebuvo ijungtas tongue.gif ) 5d vaziavome, 5d apziurinejom miestus ir 5d voliojomes prie dvieju juru rolleyes.gif
Atsakyti
Ech, Monakas, Nica wub.gif kaip gera žiūrėt ir matyt pažįstamus vaizdus wub.gif Įsimylėjau ir aš tas vietas, ypač Nicą cool.gif wub.gif Norisi grįžti dar, dar ir dar.. wub.gif bigsmile.gif

Įkelsiu ir aš vaizdų iš Monako ir Nicos, kad būtų kur akis paganyti 4u.gif wub.gif

Monakas
user posted image

user posted image

Įžymusis Monako kaktusų sodas
user posted image

user posted image

Monako akvariumo gyventoja biggrin.gif
user posted image

Operos teatro fasadas
user posted image

Papildyta:
Nica

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
oi gausim "ausu" nuo Aurejos ax.gif bet negi kursi tokia pacia tema, metu dar keleta fotkiu blush2.gif

Kanai ir garsusis kilimas
user posted image

visai salia dar vienas raudomas kilimas kur zvaigzdes ne tiek aktorinius privalumus demonstruoja ....
user posted image

juros gerybiu (gyvu) parduotuve, pusmetriniai omarai (75eu) kanadietiski veziai (80eu) ir t.t.
user posted image

tradicine prancuziska zabegalka, kur zmones renkasi isgert kavos, parukyt (nezinau kaip bus dabar kuomet pagal ES normas ten ivede tokia tvarka kaip pas mus - NERUKOMA), paskaityt laikrasti
user posted image

zvaigdziu aleja ir isiamzines "mikey mause" biggrin.gif
user posted image

antikvariato turgelis (nuo 15eu)
user posted image

Nica ir 10 km papludymio
user posted image

Nicos biblioteka
user posted image

Monako panorama
user posted image

karaliskos sargybos keitimasis (kiekviena diena 12-00)
user posted image

Papildyta:
cirko pastatas, kur vyksta pasaulio geriausiuju pasirodymas
user posted image

dar panorama
user posted image

Princo Alberto ikurtas juru muziejus (musiskis geresnis tongue.gif )
user posted image

o cia ir pats princas (a.a.)
user posted image

pliazas schmoll.gif
user posted image

garsusis kazino
user posted image

dar vaizdelis nuo juros
user posted image

naujamiestis - stiklas ir betonas
user posted image

Atsakyti