QUOTE(Geltonazuvis @ 2009 12 02, 17:09)
man iskilo klausimas
skaiciau, kad trupiniuoti galima kepti su uogomis. Ar tai turi buti uogiene ar gali buti saldytos uogos (pvz. serbentai)?

skaiciau, kad trupiniuoti galima kepti su uogomis. Ar tai turi buti uogiene ar gali buti saldytos uogos (pvz. serbentai)?
Jei kalbate apie trupinini pyraga, tai tada galima kepti su uogomis. Labiausiai tinka juoduju serbentu uogiene. Arba kokia kitokia, bet kad butu tirsta.
QUOTE(wylia @ 2009 12 02, 22:49)
Tai man daba pasakykit,ar nera kokio greutesnio metodo iskept tuos trupinius?nes kai plonu sluoksniu kepu,tai varge vargeli uzsiklnisau laaabai ilgai... o jei tarkuot tik stpra sluksni?vis pavartyt,pasmulkint kepat,o paskui iskeptus bulviu grustuvu patrint ?
negi nera greitesnio budo?


negi nera greitesnio budo?

Kepkite keliose skardose is karto ir padidinkite temperatura. Greiciau iskeps.