Įkraunama...
Įkraunama...

Trupiniuotis

QUOTE(Geltonazuvis @ 2009 12 02, 17:09)
man iskilo klausimas  blush2.gif

skaiciau, kad trupiniuoti galima kepti su uogomis. Ar tai turi buti uogiene ar gali buti saldytos uogos (pvz. serbentai)?

Jei kalbate apie trupinini pyraga, tai tada galima kepti su uogomis. Labiausiai tinka juoduju serbentu uogiene. Arba kokia kitokia, bet kad butu tirsta.

QUOTE(wylia @ 2009 12 02, 22:49)
Tai man daba pasakykit,ar nera kokio greutesnio metodo iskept tuos trupinius?nes kai plonu sluoksniu kepu,tai varge vargeli uzsiklnisau laaabai ilgai... o jei tarkuot tik stpra sluksni?vis pavartyt,pasmulkint kepat,o paskui iskeptus bulviu grustuvu patrint ? g.gif  blush2.gif
negi nera greitesnio budo?  blink.gif

Kepkite keliose skardose is karto ir padidinkite temperatura. Greiciau iskeps.
Atsakyti
Dekui Caramell 4u.gif

Kita savaitgali reikes isbandyti. Sia savaite bandysiu Kursenu vyniotini kepti smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, štai mano trupiniuotis.
Šaldytą tešlą perleidau per tarybinę mėsmalę. Turiu didelių skylučių sietelį, todėl tešlos rutuliukai gavosi lazdyno riešuto dydžio.
Atsakyti
na siandien ir as kepsiu trupiniuoti, atsimenu kai mama padarydavo tai tuoj nelikdavo ax.gif ziuresiu kaip man gausis rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi panašų kartais darau. Tik su "fantazija". ~1 val pavirtą pieną (1 dėž.) suplaku su 100 g tirpinto sviesto bei šlakeliu romo. O kepant į trupinius pidedu sezamo sėklų. Dar į visa tai gaaausiai įdedu smulkintų migdolų ar lazdyno riešutų, džiovintų vaisių... (Priklauso nuo mano virtuvinių dėžučių turinio thumb_yello.gif mirksiukas.gif ) Kiekvieną kartą jis man gaunasi kitoks.
Tik turiu klausimą truputį ne į temą - o kaip jūs etiketės klijų likučius po virimo nuo puodo sienelių nuplaunat?
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2010 01 09, 18:10)
Aš irgi panašų kartais darau. Tik su "fantazija". ~1 val pavirtą pieną (1 dėž.) suplaku su 100 g tirpinto sviesto bei šlakeliu romo. O  kepant į trupinius pidedu sezamo sėklų. Dar į visa tai gaaausiai  įdedu smulkintų migdolų ar lazdyno riešutų, džiovintų vaisių... (Priklauso nuo mano virtuvinių dėžučių turinio thumb_yello.gif  mirksiukas.gif ) Kiekvieną kartą jis man gaunasi kitoks.
Tik turiu klausimą truputį ne į temą - o kaip jūs etiketės klijų likučius po virimo nuo puodo sienelių nuplaunat?

o man ju net nelieka g.gif arba mano puodai stebuklingi biggrin.gif
Atsakyti
Keistas man tas trupiniuotis su kondensuotu pienu blink.gif ,toki varianta su kukuruzais tai zinau.(vietoj trupiniu)
Artimiausiu metu kepsiu su juoduju serbentu uogiene ,butent sito recepto ir ieskojau thumbup.gif
Atsakyti
As irgi ieskojau sio receptuko! Siandien kepsiu thumbup.gif Rytoj maziukui 2m tai bus proga, bet mastau kaip cia sauniau ir graziau padarius g.gif
Atsakyti
Aš ir noriu išsikepti trupiniuotį rolleyes.gif bet noriu su uogiene. smile.gif tai kaži ar tarkuoti tik viršutinį sluoksnį ant uogienės, ar ir apatinį? ir gal kvailai nuskambės, bet ar kol tešla iškeps neperkeps ta uogienė? g.gif Niekad nedarius tokių, tai nežinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 02 26, 17:40)
Aš ir noriu išsikepti trupiniuotį  rolleyes.gif  bet noriu su uogiene.  smile.gif tai kaži ar tarkuoti tik viršutinį sluoksnį ant uogienės, ar ir apatinį? ir gal kvailai nuskambės, bet ar kol tešla iškeps neperkeps ta uogienė?  g.gif Niekad nedarius tokių, tai nežinau...  doh.gif

Kiek suprantu tai nori kepti trupinini pyraga.As kepu taip:padarau trapia tesla,ja pasaldau,tada per burokine tarka patarkuoju ant skardos dugno,keliais sluoksniais,tada dedu uogiene ir vel uztarkuoju tesla ir i orkaite.Tiesa skarda iskloju kepimo popieriumi,o uogenei nieko neatsitinka.Pyragas sis man labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Sonatinos trupininis pyragas skanus, daznai kepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 02 26, 16:40)
Aš ir noriu išsikepti trupiniuotį  rolleyes.gif  bet noriu su uogiene.  smile.gif tai kaži ar tarkuoti tik viršutinį sluoksnį ant uogienės, ar ir apatinį? ir gal kvailai nuskambės, bet ar kol tešla iškeps neperkeps ta uogienė?  g.gif Niekad nedarius tokių, tai nežinau...  doh.gif

Sonatinos PYRAGAS "TRUPINĖLIS" NUOTRAUKA
Labai skanus thumbup.gif
Atsakyti