Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(smike @ 2006 12 04, 20:33)
man su instruktoriumi nelabai pasisekė- nuvažiuodavom aplinkeliais iki aikštelės ir atgal, o per sankryžas važiuoti taip ir neišmokė.  doh.gif

Beje, ar yra koks nors limitas kiek max kartų galima perlaikyti?  g.gif

Taigi... žinom problemą, kurią reik spręst - važiavimas per miestą intensyviam eisme, pora pamokų su normaliu instruktorium po miestą, ir bus čiki mirksiukas.gif

Aš tai daba pagalvojau, tik Pilaitėj nesu buvus per vairavimo pamokas ax.gif

Perlaikinėt gali kiek nori, rizika tik patekt į regitros pasisakymus apie rekordininkus... doh.gif
O šiaip nesijaudink, ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
A kokie rekordai? Tikiuosi man toli iki jų... rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien vaziavau jau n-taji karta papildomai is tikruju nusimusiau nuo skaiciaus doh.gif ir ka jus manot, vis dar pjaunu gryba doh.gif , bet jau neatideliosiu ir eisiu poryt laikyti egzo. Tai va, ka noriu pasakyti, jei laikyciau is karto po priklausomu vairavimo pamoku didziai abejoju ar man butu pavyke, kai laikiau pirma karta vis dar truko igudziu, nes esu is tu kurioms letai daeina sis reikalliukas.
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2006 12 04, 21:43)
A kokie rekordai? Tikiuosi man toli iki jų...  rolleyes.gif

Vienur skaičiau, kad praktikos - 9, teorijos - 19, kitur, kad praktikos - 14 (gal šviežesnis straipsnis lotuliukas.gif )...
Taip kad dar pakankamai toli mirksiukas.gif
Atsakyti
Jaučiuosi kaip paskutinė nevykėlė- šiandien trečią kartą neišlaikiau.  cray.gif Stresas nerealus, net nemaniau, kad taip pergyvensiu.

Nesijausk tu ta nevykele schmoll.gif
Pilna neislaikanciu. Tu 10 vaziavimu yra is ties labai mazai.Kai Regitroj laukiau savo automobilio, tiksliau egzaminuotojo, tai kalbejom su babcem. Kas 30, kas 40 valandu pirko ir t.t. tongue.gif Kas kiek nori, kiek gali isleist pinigu, tiek ir mokosi.
Man vaidenasi, kad nervai daugiausia zalos pridaro. As va, pvz, egzo neatsimenu. Transe buvau lotuliukas.gif Tik egzaminatoriaus usai per migla kyšo lotuliukas.gif , o paskui pagalvoju, kad gal nebuvo tų ūsų g.gif
Jei nevazin ejai per sankryzas, tai kaip gali islaikyt? Tikrai reik instruktoriuas kad pavaikytu po miesta.
Sekmes.
Rasyk kaip sekasi?
Atsakyti
Sveikos vairuotojos... būsimos ir esamos 4u.gif

Aš "mokausi" jau nuo vasaros pradžios hihihi.gif Jau ir vairavau berods 9 kartus, aišku nieko neatsimenu, bet va dabar sau prisižadėjau, kad susiimsiu ir pradėsiu mokintis.Tai va.Užsiregistravau gruodžio 22d teorijos egzaminui smile.gif

O gal jūs turit kokių teorijos testukų kompe, norėčiau paspręst namie ax.gif
Atsakyti
O kaip ten tiksliau su visom tom papildomom pamokom buna? Na baigiu as savo kursa savoj mokykloj, tada skambinu kitam instruktoriui? O kokius dokumentus reikia jam nunesti? Esamai mokyklai reikia pranesti, kad radau kita instruktoriu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute @ 2006 12 05, 14:30)
Sveikos vairuotojos... būsimos ir esamos  4u.gif

Aš "mokausi" jau nuo vasaros pradžios hihihi.gif Jau ir vairavau berods 9 kartus, aišku nieko neatsimenu, bet va dabar sau prisižadėjau, kad susiimsiu ir pradėsiu mokintis.Tai va.Užsiregistravau gruodžio 22d teorijos egzaminui  smile.gif

O gal jūs turit kokių teorijos testukų kompe, norėčiau paspręst namie  ax.gif

parasyk savo e- pasto adresa, atsiusiu testa
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 12 05, 14:59)
O kaip ten tiksliau su visom tom papildomom pamokom buna? Na baigiu as savo kursa savoj mokykloj, tada skambinu kitam instruktoriui? O kokius dokumentus reikia jam nunesti? Esamai mokyklai reikia pranesti, kad radau kita instruktoriu? g.gif

Skambint tai tikrai gali nieko nebaigusi.
Jei gauni savo mokykloj baigimo liudijimą, daugiau apie nieką neprivalai su ja šnekėt.
Kitam instruktoriui, jei jis moko privačiai, nzn, ką reik nešt, bet sveikatos pažymą privalai su savim visada vežiot, beje...
O jei instruktorius sąžiningai ax.gif dirba vairavimo mokykloj, reiks eit sumokėt tenai ir pasiimt vairavimo lapą, su kuriuo keliaut pas instruktorių, aš taip suprantu g.gif
Atsakyti
Labas.
As paildomas pamokas imsiu toj pacioj mokykloj ir pas ta pati instruktoriu. O siaip tai turi tureti sveikatos pazyma ir gali eiti pas koki nori instruktoriu. Bent jau man taip atrodo g.gif
Atsakyti
Jaučiuosi kaip paskutinė nevykėlė- šiandien trečią kartą neišlaikiau.  cray.gif Stresas nerealus, net nemaniau, kad taip pergyvensiu. Rankos iki šiol dreba, bijau net pagalvoti apie kitą vairavimą.  mega_shok.gif Jau gėda tuoj bus Regitroj rodytis, kaip kokia paleistuvė per visus egzaminuotojus būsių perėjusi...  pomidorai2.gif Na atrodo ir mašinos nebijau, ir aikštelėje normaliai susisukioju, bet vos tik išvažiuoju i miestą tampu ne vairuotoja, o beždžione su granata- pati nežinau ką padarysiu...  stupid.gif Sveiku protu suvokiu ką daryti, bet iš to jaudulio ir "nusivažiuoju".  verysad.gif man su instruktoriumi nelabai pasisekė- nuvažiuodavom aplinkeliais iki aikštelės ir atgal, o per sankryžas važiuoti taip ir neišmokė.  doh.gif
Mintyse kažkodėl visą dieną skamba daina "I'm a looser baby, so why don't you kill me..."
Beje, ar yra koks nors limitas kiek max kartų galima perlaikyti?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 12 05, 13:59)

pabaigei kursa savo mokykloj - tau ta mokykla turi israsyti baigimo pazymejima. su juo jau darai kaip nori - eini laikyt ar eini mokytis papildomai. vazinejant su bet kuriuo instruktorium ar be jo (kai islaikysi) privalai tureti su savim sveikatos pazyma. kartais buna, kad ta sveikatos pazyma buna pas instruktoriu, su kuriuo vazinejai (na kad kiekviena karta nesinesiot, gal pamirsi ar ka), tai tada nepamirs ja is instruktoriau atsiimti. jo, saziningai dirbantis instruktorius imdamas papildomus mokinius, pranesa apie tai mokyklai, mokiniai nueina i mokykla, sumoka pinigus ir vairuoja. Bet taip labai retai kas daro - as savo mokykloj pasakiau, kas bus jeigu noresiu imti papildomu pamoku, tai pati direktore sake, kad cia tu viena tokia sazininga gal, siaip visi su intruktorium susitaria ir vazineja, tai sako, ir tu taip vazinek irnesakyk.gif

beje, siandien paklausiau savo intruktor,ar per gulinti policininka reikia vaziuoti paspaudus sankaba. sake, kad nieko panasaus schmoll.gif tiesiog sumazini begi, ir ant antro sau ramiausiai prariedi per ta policininka, nespausdamas jokio gazo
Atsakyti