Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Gaziulka @ 2006 12 01, 21:11)
klausimas:

kiek vairavimo pamoku emet iki sekmingo egzamino Regitroj? Cia klausiu tu, kurios iki tol nemokejo vairuoti visiskai mirksiukas.gif

13+su mamos mašina pasigrūdimas 1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2006 12 01, 22:11)
klausimas:

kiek vairavimo pamoku emet iki sekmingo egzamino Regitroj? Cia klausiu tu, kurios iki tol nemokejo vairuoti visiskai mirksiukas.gif

Vairuotojo pazymejima turiu jau visa savaite! Islaikiau Regitroje is pirmo karto. Emiau dvi papildomas pamokas. Norejosi dar daugiau, nes labai nepasitikejau savimi. Bet mano instruktorius pasake, kad yra isitikines, kad as islaikisi, ir kad daugiau pamoku man nereikia - tik pinigus veltui isleisiu.
Iki vairavimo mokyklos nebuvau net sedejusi prie vairo.
Turejau labai gera instruktoriu (85% jo mokiniu islaiko is pirmo karto). Is karto jam pasakiau, kad noriu padaryti vyrui staigmena ir ismokti vairuoti (vyras ilgalaikeje komandiruoteje). Tad instruktorius tikrai padejo man padaryti ta staigmena, buvo labai grieztas, daug reikalavo ir SVARBIAUSIA net neabejojo, kad islaikisi is pirmo karto (o tas palaikimas daug ka reiskia).
Didziausia dovana man buvo ne teises, o vyro reakcija, kai as jam ant stalo padejau svezuteli vairuotojo pazimejima!
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2006 11 29, 13:55)

Beje, gal kas turi kontaktus instruktoriaus IŠMOKANČIO vairuoti, o ne š... malti? Nes pas saviškį tikrai nenoriu!  doh.gif

Reiktu ir man tokio Vilniuje... Pas Aloyza is Dorkano turbut eiles kilometrines? unsure.gif Kas dar gero ir kantraus Vilniuj yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 12 04, 14:31)
Pas Aloyza is Dorkano turbut eiles kilometrines? unsure.gif Kas dar gero ir kantraus Vilniuj yra? ax.gif

Pas visus gerus ir kantrius eilės bus kilometrinės lotuliukas.gif
Bet parašysiu Tau į AŽ...
Atsakyti
Sveikos, sakiau čia neisiu, bet negaliu, nes labai aktualu man db... Šendien vairavau pirmą papildomą vairavimą, na ir net nežinau išryškėjo daug esminių ir žioplų klaidų... Važiavau ten kur dar neteko važioti ir pamačiau, kad pasimetu labai greit nepažistamose gatvėse ir sąnkrižose, o ypač jei sėdintis šalia "tironas" psichologiškai spaudžia... Net nežinau samoningai jis tai daro ar ne, bet mane veikia ir veikia neigiamai, nes nepakeliu to spaudimo (gal suprantat apie ką kalbu). Jis žino, kad ruošiuos eit laikit egzą trečiadienį ir sako, kad tipo "Tu gi eisi egzaminą laikyti, tau reikia jau puikiai vairuoti, o darai klaidas, esi neatydi".
Net nežinau, dabar susiparinau:
- ar aš ištikro taip tragiškai vairuoju kaip jis megina "nupiešt",
- ar jis įgrudęs manę į sudetingo eismo sąlygas nori manę (sąmoningai ar ne) paveikti ir pasiekti, kad aš pirkčiau dar pamokų.... unsure.gif
Suprantu, kad įgudžių reikia, bet "pinigų upė" nėra neišsemema...verysad.gif
Jau kai ejau po pamokos galvojau, kad egzą reikės atidėti, bet po to blaiviai pamasčius nusprendžiau eiti ir išlaikyti cool.gif
O tam atvejui jei neišlaikičiau, dabar jau tikrai ieškosiu kt instruktoriaus...
QUOTE(MONAko @ 2006 12 04, 09:51)
Didziausia dovana man buvo ne teises, o vyro reakcija, kai as jam ant stalo padejau svezuteli vairuotojo pazimejima!

Kokia gaži istorija ir jos pabaiga wub.gif Jei ne sunku gal instruktoriaus telefoniuką į AZ galima.

QUOTE(Olita @ 2006 12 04, 13:58)
Pas visus gerus ir kantrius eilės bus kilometrinės  lotuliukas.gif

Ir man, labai prašau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 12 04, 14:58)
Pas visus gerus ir kantrius eilės bus kilometrinės  lotuliukas.gif

labai norėčiau ir aš gauti kokios info apie instruktorius ir mokyklas 4u.gif ruošiuosi po naujų metų pradėt lankyt kokią mokyklą tik niekaip neapsisprendžiu kokioj mokykloj ax.gif iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 12 04, 15:28)
labai norėčiau ir aš gauti kokios info apie instruktorius ir mokyklas  4u.gif ruošiuosi po naujų metų pradėt lankyt kokią mokyklą tik niekaip neapsisprendžiu kokioj mokykloj  ax.gif iš anksto dėkoju  4u.gif

na, temoj apie vairavimo mokyklas ir instruktorius tikrai daug parašyta, ir mano keli postai yra (pvz., 12ame psl.)- pasiskaityk tenai, nieko iš esmės naujo nepridurčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2006 12 04, 15:33)
na, temoj apie vairavimo mokyklas ir instruktorius tikrai daug parašyta, ir mano keli postai yra (pvz., 12ame psl.)- pasiskaityk tenai, nieko iš esmės naujo nepridurčiau  mirksiukas.gif

4u.gif dėkui ,dabar jau turiu šiokios tokios info rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukė @ 2006 12 04, 15:21)
Sveikos, sakiau čia neisiu, bet negaliu, nes labai aktualu man db... Šendien vairavau pirmą papildomą vairavimą, na ir net nežinau išryškėjo daug esminių ir žioplų klaidų... Važiavau ten kur dar neteko važioti ir pamačiau, kad pasimetu labai greit nepažistamose gatvėse ir sąnkrižose, o ypač jei sėdintis šalia "tironas" psichologiškai spaudžia... Net nežinau samoningai jis tai daro ar ne, bet mane veikia ir veikia neigiamai, nes nepakeliu to spaudimo (gal suprantat apie ką kalbu). Jis žino, kad ruošiuos eit laikit egzą trečiadienį ir sako, kad tipo "Tu gi eisi egzaminą laikyti, tau reikia jau puikiai vairuoti, o darai klaidas, esi neatydi".
Net nežinau, dabar susiparinau:
- ar aš ištikro taip tragiškai vairuoju kaip jis megina "nupiešt",
- ar jis įgrudęs manę į  sudetingo eismo sąlygas nori manę (sąmoningai ar ne) paveikti ir pasiekti, kad aš pirkčiau dar pamokų.... unsure.gif
Suprantu, kad įgudžių reikia, bet "pinigų upė" nėra neišsemema...verysad.gif
Jau kai ejau po pamokos galvojau, kad egzą reikės atidėti, bet po to blaiviai pamasčius nusprendžiau eiti ir išlaikyti cool.gif
O tam atvejui jei neišlaikičiau, dabar jau tikrai ieškosiu kt instruktoriaus...

Žinai man irgi taip buvo, kai pradėjau papildomai važinėti. Kaip išvarė mane po miestą važinėti, tai buvo kažkoks šokas. Niekas nepažįstama, mašinų pilna... Pamačiau, kad visai neatidi ir neatsargi, irgi išlindo visokios problemos. Na, o iki tol aš tik į aikštelę važinėdavau, tai tą kelią gerai žinojau, todėl galvojau, kad kaip ir neblogai man sekasi. Tad važinėjau daugiau ir jau netrukus eisiu į egzaminą. Bet kad esu tokia lėtai besimokanti, kad vis dar jaučiuosiu nevisai užtikrinta, nes trūksta man to ir to... Noreciau dar pavažinėti, bet nebeduoda man jau pinigų. Tėvas sako, kad man jau laikas į egzaminą. Na, ir kas, jei neišlaikysiu, nes nedaug kam iš pirmo karto pavyksta. Nepatinka man toks požiūris, nes aš visai ne to noriu.

Na, aš manau, kad jis tikrai nenori išpešti daugiau pinigų. Jis tik nenori turėti mokinės, kuriai nepavyko arba bando parodyti, kad trūksta įgūdžių ir dar ne laikas į egzaminą. wink.gif

Ar reikia ką atsakinėti apie automobilio techniką, pvz.: kaip ką nors patikrinti?

Gal kas iš jūsų internetu registravotės? Koks yra teorijos egzamino kortelės numeris? Ar tai prašymo numeris teorijos egzaminui? Nes tik du numerius radau ant savo kortelės, kitas buvo grupės numeris, bet manau šitas netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ada M: 04 gruodžio 2006 - 17:10
teorijos kortelės nr. tai tas kur eina po žodžio prašymas. Aš registravaus internetu, viskas buvo gerai ax.gif SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2006 12 01, 22:11)
klausimas:

Is viso vaziavau 15 kartu. Pirkau 30a.val. Vienas vaziavimas, tai 2 akademines valandos.
Priklauso pagal kazkoki istatyma 20 a.val., t.y. 10 vaziavimu. O as iskart emiau 30a.val. Man buvo per akis. Taip manau, nes islaikiau is karto, perlaikyt nereikejo tongue.gif Gyvenime nebuvau sedejusi prie vairo !!!
Linas is Zebro tai ner zodziu koks fainulka ax.gif
Atsakyti
Jaučiuosi kaip paskutinė nevykėlė- šiandien trečią kartą neišlaikiau. cray.gif Stresas nerealus, net nemaniau, kad taip pergyvensiu. Rankos iki šiol dreba, bijau net pagalvoti apie kitą vairavimą. mega_shok.gif Jau gėda tuoj bus Regitroj rodytis, kaip kokia paleistuvė per visus egzaminuotojus būsių perėjusi... pomidorai2.gif Na atrodo ir mašinos nebijau, ir aikštelėje normaliai susisukioju, bet vos tik išvažiuoju i miestą tampu ne vairuotoja, o beždžione su granata- pati nežinau ką padarysiu... stupid.gif Sveiku protu suvokiu ką daryti, bet iš to jaudulio ir "nusivažiuoju". verysad.gif man su instruktoriumi nelabai pasisekė- nuvažiuodavom aplinkeliais iki aikštelės ir atgal, o per sankryžas važiuoti taip ir neišmokė. doh.gif
Mintyse kažkodėl visą dieną skamba daina "I'm a looser baby, so why don't you kill me..."
Beje, ar yra koks nors limitas kiek max kartų galima perlaikyti? g.gif
Atsakyti