QUOTE(sigita @ 2006 12 11, 14:33)
Gaziulka, del egzo turi apsispresti pati, nes niekas tiksliai nepasakys. Vieniems privalomu pamoku pakanka, o kiti (kaip pvz. as

) mokosi po 3-4men. kol pasijaucia, kad jau gali vaziuoti savarankiskai.

bet antradieni jau bandau laikyt. emiau papildoma, ir dar viena egzo diena.
QUOTE(ingucke @ 2006 12 11, 19:07)
Uzjauciu tikrai, man zinok buvo tas pats, man kazkaip
ne i galva buvo kad ten tiesioji linija, bet siaip ne taip tada ismaldavau, kad atleistu sia klaida, nors neislaikiusi dar iki siol...
as suprantu apie koki pratima snekat, bet apie kokia tiesia linija

nu ta prasme, ten gi visur galima sakyt linijos (kur tie pagaliai,kuoliukai), ant kurios ten uzvaziavo Nataliuke?
QUOTE(Ada M @ 2006 12 11, 22:11)
Ai čia tas
paskutinis pratimas?
nu jo, dazniausiai atliekamas paskutinis. nors jis nebutinai taip vadinasi

dazniau T formos sankryza
o dar truputi naudingos info. vazinejom su savo instruktorium kuria cia pamoka prie Regitros, tai parode man kelais
"klastingas" vietas. gal ir jums pravers.
1_Regitros sankryza. i kaire nuo Regitros (stovint i Regitra nugara). ten visur i ja ivaziuojant ir isvaziuojant yra viena normali juosta ir dar greitejimo letejimo. tai darant posuki geriau iskart sukt i normalia, paskui neturesit persirikiuot
2 - vaziuojant nuo Regitros link Gariunu reikia pravaziuoti po tokiu tiltu. tai jeigu issukat is salutinio kelio i desine, ivaziuojat i ta Gariunu kelia ir egzaminatorius sako "Vaziuojam tiesiai" kuo greiciau rikiuokites is tos greitejimo letejimo juostos, i kuria ivaziavot, i pagrindine. nes iskart uz tilto prasides istisine linija, ir jeigu nebusit persirikiave, galesit sukt tik i desine, o ne vaziuot tiesiai (arba turesit kirst istisine). Zdz, su savo instruktorium as toj vietoj "neislaikiau"

o is Regitros sake, daznai ten gaudo
3) irgi tam kely nuo Regitros link Gariunu, netoli to pacio tilto yra posukis i kaire. nu stojat i raire juosta ir po biski ivaziuojat i sankryza. ten ne normali sankryza su svesoforais, o tiesiog vieta, kur gali apsisukt arba sukt i kaire. tai ten uzimdami vieta sankryzoje posukiui i kaire turit atsistoti taip, kad neuzstotumet kelia masinai, kuri vaziuoja priespriesiniu keliu is Gariunu ir sugalvoja apsisukti.
nu ne visas veitas lengva ant pirstu man paaiskint, bet pabandykit paklaust savp instruktoriu, manau, parodys.