Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

dėja schmoll.gif . Aš jau minėjau kaip sekėsi verysad.gif Bandisiu dar kartą cool.gif
Atsakyti
Laba diena,As taip pat noreciau prei jusu prisijungti blush2.gif vakar ir as isirasiau i Ket.Tai vakar man buvo pirma pamoka.Tai is kart dave spresti testus doh.gif tai gerai kad galejau naudotis knygute.Kazkur Vasario pabaigoj man bus egzai.Tai jau siek tiek jaudinuosi ir darosi baisu kai pagalvoju. 4u.gif Tai db skaitineju knygute,mokinuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2006 12 12, 09:14)
noriu, kad isntruktorius is Regitros pamokytu....kad su ju masinom mokinciaus.... ax.gif Busiu labai dekinga uz informacija.... 4u.gif

Nu tai kad Regitra ne mokina, o egzaminuoja. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, grižau po vairavimo, ir na nežinau, vairavimas jau buvo 15. Man atrodo, kad kuo toliau, tuo labiau aš pradedu kažkuo bijot, vairpju kaip pirmą kartą unsure.gif Na nežinau, ar jūms taip buvo, papasakokit. kažkaip visai, nemaniau, kad busiu tokia nevikėlė, tiesa saknt verysad.gif
Atsakyti
Nesinervink Nataliuke 4u.gif
Čia viskas labai normalu. Matai, dabar važiuodama save įpareigoji važiuoti "kaip per egzaminą" o čia jau didis stresas ir prasideda visokios nesąmonės.. Čia tik atsipalaiduoi reikia, ir priimti kaip VIENĄ IŠ MILIJONO VAŽIAVIMŲ. juk važiuosi ir teises išsilaikius ir bla bla... Tai va linkiu ramybės ir suprantu, kaip tai sunku cool.gif
Atsakyti
sveikutes...
labai noreciau prie jusu prisijungti... be galo noriu vairuot, vien del savarankiskumo ir i darba daug greiciau butu nuvaziuot su masinyte blush2.gif taigi zyziau zyziau ir gavau Kaledu dovanele, vyras irase mane i vairavimo kursus biggrin.gif Siandien bus pirma pamokele, taigi stengsimes kopti i vairavimo ziniu virsune blush2.gif
O kaip jums sekesi (-asi)?

Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2006 12 11, 14:33)
Gaziulka, del egzo turi apsispresti pati, nes niekas tiksliai nepasakys. Vieniems privalomu pamoku pakanka, o kiti (kaip pvz. as  blush2.gif)  mokosi po 3-4men. kol pasijaucia, kad jau gali vaziuoti savarankiskai.

drinks_cheers.gif bet antradieni jau bandau laikyt. emiau papildoma, ir dar viena egzo diena.

QUOTE(ingucke @ 2006 12 11, 19:07)
Uzjauciu tikrai, man zinok buvo tas pats, man kazkaip ne i galva buvo kad ten tiesioji linija, bet siaip ne taip tada ismaldavau, kad atleistu sia klaida, nors neislaikiusi dar iki siol... verysad.gif

as suprantu apie koki pratima snekat, bet apie kokia tiesia linija g.gif nu ta prasme, ten gi visur galima sakyt linijos (kur tie pagaliai,kuoliukai), ant kurios ten uzvaziavo Nataliuke?

QUOTE(Ada M @ 2006 12 11, 22:11)
Ai čia tas paskutinis pratimas? biggrin.gif

nu jo, dazniausiai atliekamas paskutinis. nors jis nebutinai taip vadinasi biggrin.gif dazniau T formos sankryza

o dar truputi naudingos info. vazinejom su savo instruktorium kuria cia pamoka prie Regitros, tai parode man kelais "klastingas" vietas. gal ir jums pravers.

1_Regitros sankryza. i kaire nuo Regitros (stovint i Regitra nugara). ten visur i ja ivaziuojant ir isvaziuojant yra viena normali juosta ir dar greitejimo letejimo. tai darant posuki geriau iskart sukt i normalia, paskui neturesit persirikiuot 4u.gif

2 - vaziuojant nuo Regitros link Gariunu reikia pravaziuoti po tokiu tiltu. tai jeigu issukat is salutinio kelio i desine, ivaziuojat i ta Gariunu kelia ir egzaminatorius sako "Vaziuojam tiesiai" kuo greiciau rikiuokites is tos greitejimo letejimo juostos, i kuria ivaziavot, i pagrindine. nes iskart uz tilto prasides istisine linija, ir jeigu nebusit persirikiave, galesit sukt tik i desine, o ne vaziuot tiesiai (arba turesit kirst istisine). Zdz, su savo instruktorium as toj vietoj "neislaikiau" cool.gif o is Regitros sake, daznai ten gaudo mirksiukas.gif

3) irgi tam kely nuo Regitros link Gariunu, netoli to pacio tilto yra posukis i kaire. nu stojat i raire juosta ir po biski ivaziuojat i sankryza. ten ne normali sankryza su svesoforais, o tiesiog vieta, kur gali apsisukt arba sukt i kaire. tai ten uzimdami vieta sankryzoje posukiui i kaire turit atsistoti taip, kad neuzstotumet kelia masinai, kuri vaziuoja priespriesiniu keliu is Gariunu ir sugalvoja apsisukti.

nu ne visas veitas lengva ant pirstu man paaiskint, bet pabandykit paklaust savp instruktoriu, manau, parodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 14 gruodžio 2006 - 22:58
QUOTE(Gaziulka @ 2006 12 14, 23:52)
2 - vaziuojant nuo Regitros link Gariunu reikia pravaziuoti po tokiu tiltu. tai jeigu issukat is salutinio kelio i desine, ivaziuojat i ta Gariunu kelia ir egzaminatorius sako "Vaziuojam tiesiai" kuo greiciau rikiuokites is tos greitejimo letejimo juostos, i kuria ivaziavot, i pagrindine. nes iskart uz tilto prasides istisine linija, ir jeigu nebusit persirikiave, galesit sukt tik i desine, o ne vaziuot tiesiai (arba turesit kirst istisine). Zdz, su savo instruktorium as toj vietoj "neislaikiau" cool.gif o is Regitros sake, daznai ten gaudo mirksiukas.gif

Nelabai supratau tos vietos. g.gif Iš kokio čia šalutinio kelio išvažiavus į dešinę į Gariūnus? ax.gif

Ir man šiaip įdomus toks dalykas. Pvz.: na, jeigu jau žmogus nespėja persirikiuoti ir prieš jį išdygsta ta nelaiminga ištisinė linija, tai kas tada? Jeigu pasakysiu, kad sukti negaliu, nes teks kirsti ištisinę ir nepasuksiu, tai egzo rezultatas vis vien bus neigiamas, tas pats, kaip kirsti ištisinę? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ada M: 14 gruodžio 2006 - 23:10
QUOTE(Ada M @ 2006 12 14, 23:05)
Nelabai supratau tos vietos.  g.gif Iš kokio čia šalutinio kelio išvažiavus į dešinę į Gariūnus?  ax.gif

Ir man šiaip įdomus toks dalykas. Pvz.: na, jeigu jau žmogus nespėja persirikiuoti ir prieš jį išdygsta ta nelaiminga ištisinė linija, tai kas tada? Jeigu pasakysiu, kad sukti negaliu, nes teks kirsti ištisinę ir nepasuksiu, tai egzo rezultatas vis vien bus neigiamas, tas pats, kaip kirsti ištisinę?  unsure.gif

tai sakau, sunku taip nepasakot. nu bet pavadinimo tas kelias. tiesiog isvaziuoji is jo, rodai posuki i desine, ir isvaziuoji i pagrindini kelia, kuris veda link Gariunu, visai netoli tilto. Praktiskai pries ji. nezinau, kaip aiskiau nupasakot.

nu idomus, idomus. nu zinai, jeigu tu spesi sustabdyt tiesiai pries ta istisine ir susiprotesi, kad nepersirikiavus, tai juk galesi parodyt posuki, kad rikiuojies ir persirikiot. Tada ok. Bet jeigu jau kirtai istisine tai vsk, tai kritine klaida. o jeigu sakai, kad suki i desine, nes tiesiai vaziot nebegali, tai irgi neislaikei, nes nevykdai egzaminatoriaus nurodymu (juk sake aiskiausiai - vaziuosim tiesiai!)
Atsakyti
Ačiū už atsakymą. Atsiminsiu bent jau tiltą biggrin.gif

Bet dar truputi pratęsiant temą. wink.gif Juk tai nebūtų piktybiškas nurodymų nevykdymas. Na, netyčia taip išėjo. Nejau negalima pasitaisyt? Pvz.: apsisukt ir iš naujo čia važiuot? Juk jeigu šiaip kokią klaidą padarai, pvz:. pavarą ne tą įsijungi, galima graitai pasitaisyt ir viskas ok. O tai tokiu atveju, kodėl negalima? Ech, aš matyt per daug noriu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada M @ 2006 12 15, 08:29)
Ačiū už atsakymą. Atsiminsiu bent jau tiltą biggrin.gif

Bet dar truputi pratęsiant temą. wink.gif Juk tai nebūtų piktybiškas nurodymų nevykdymas. Na, netyčia taip išėjo. Nejau negalima pasitaisyt? Pvz.: apsisukt ir iš naujo čia važiuot? Juk jeigu šiaip kokią klaidą padarai, pvz:. pavarą ne tą įsijungi, galima graitai pasitaisyt ir viskas ok. O tai tokiu atveju, kodėl negalima? Ech, aš matyt per daug noriu...  ax.gif

piktybiskas gal ir nebutu, bet formaliai ziurint - taip, nevykdai (nesugebi ivykdyti) instuktoriaus nurodymu. apsisukti toj vietoj negalima, turetum sukti i desine, kur veda ta letejimo-greitejimo juosta, o is jos ieskot kelio, kaip cia vel i Gaziunu kelia isukt, taip isivaziduoji? biggrin.gif pavara pasitaisai ir ok, cia jokia nekritine situacija, o va kirtus istisine juosta galetu buti kritine ir avarine, jei kita masina salia lektu.
Atsakyti
[quote=Gaziulka,2006 12 14, 23:52]

3) irgi tam kely nuo Regitros link Gariunu, netoli to pacio tilto yra posukis i kaire. nu stojat i raire juosta ir po biski ivaziuojat i sankryza. ten ne normali sankryza su svesoforais, o tiesiog vieta, kur gali apsisukt arba sukt i kaire. tai ten uzimdami vieta sankryzoje posukiui i kaire turit atsistoti taip, kad neuzstotumet kelia masinai, kuri vaziuoja priespriesiniu keliu is Gariunu ir sugalvoja apsisukti.

Tai va, man buvo pasitaikiusi trecia situacija ir as nezinojau, kur man atsistoti ir laukti, kada galesiu pasukti i kaire (t.y. link Maxima Bazes), t.y. kada nebus atvaziuojanciu masinu is priekio. T.y. reikia palikti vietos, kurie nores sukti i kaire is priekio atvaziuojantys, kad jie galetu pravaziuoti pro mano kairiji sona ar pro keleivio desiniji? As nezinojau ir maciau, kad kaip tik egzaminuotojas tuo metu kazka uzsirase. Tai matyt padariau kazka ne taip... Bet kadangi islaikiau, tai matyt nebuvo kritine klaida biggrin.gif
Atsakyti