Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Nataliukė @ 2006 12 12, 16:08)
Dirbo ir Regitra ir kasa  tongue.gif

Nu tu matai - pagaliau kaip zmones dirba, o tai anksciau pirmadienis iseigine budavo. As lapkriti laikiau, tai man nedirbo pirmadieni...
Bet tikraisuiai tik egzaminai ir dirba, masina reikejo tech apziurai varyt - tai nedirba schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu jungtis prie jūsų ir kartu bandyti gauti tas nelemtasias teises. Tai va. Teoriją be jokių problemų išsilaikiau. Bet va vairavimas. Šiandien pirmą kartą laikiau Regitroje. Susimoviau kaip didelė. Niekaip nesugebėjau įveikt estakados. Mokymosi metu estakada jokių problemų nesukeldavo. Taip gaila 83 litų. Geriau jau būčiau sau ką nors nusipirkusi. Ir dar vairavau su Golfu. Regitroje gavau Opelį... Sankabos jautrumas visiškai kitoks, nors kaip sakoma blogam šokėjui ir ... maišo. Liūdna man ši diena. Toks nervas suėmė, kad pabliovau kaip seniai nebuvau raudojusi...
Atsakyti
Dryželį neliudėk, pasivažinėk dar ir viskas pasiseks...
Nesuprantu aš kai rašo apie sankabų jautrumą, nes man teko važioti su regitriniais polo, golfu ir opeliu, man tos sankabos jokių problemų nesukėlė, gal kažkiek skiriasi...bet mano instruktoriau sankaba buvo gal du kart jautresnė, todėl nustebau atsisėdusi į regitrines, nes nepasirodė, kad jautrios..

o kelinta valanda tu laikėi?

Net nesmagu džiaugtis kai kitam nepasisėkė unsure.gif , bet šendien aš išlaikiau 4u.gif iš trečio karto...Pirmosius du susimoviau aikštelėje, o šendien viskas kuo pukiausiai.. Po to smulkiau papasakosiu, einu kelią į žvaigždes žiūrėt...
Atsakyti
sveikos, jungiuos ir as i jusu buri... neislaikiau si sestadieni pirma kart vairavimo egzo verysad.gif
del regitros masinu jautrumo: as niekad negaledavau suprast ko ten visos uzgesta, bet tikrai ju masinos labai jautrios ir labai pasiseke, kurios mokesi vaziuot su jautresnem...
as uzgesau du kart...
seip po egzo nuotaikos dvejopos... mano egzaminuotojas buvo jaunas ir pakankamai nuolaidziaujantis, bet as neisnaudojau savo sanso, nes labai, labai jaudinausi... doh.gif
o labiausiai mane nustebino, tai kad pries vaziavima manes pradejo klausineti teorijos kl. pvz: kaip patikrint alyvos kieki? koks leng. auto. protektorius turi but vasara ir koks ziema? kaip suzinoti koks slegis auto. padangose?
geriausias bajeris jog isedus nesusitvarkiau veidrodeliu, o jie spec. tai buvo blogai sureguliuosti doh.gif , bet man vjuga vistiek aikstelei nepadariau klaidu ir priparkavau automobili.... thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif Reiške gerai moki valdyti mašiną ir jauti gabaritus...Maladec, jei taip tai iš antro karto tikai tau pavyks... biggrin.gif

O jautrumas tai pasikartosiu kokios ten kt instruktorių mašinos g.gif tada, nes aš tai nei karto per tris egzus neužgesau ir man jos visai ne jautrios schmoll.gif
Atsakyti
Labukas visoms! Na kai as pirma karta laikiau Kaune regitroj,tai irgi susimoviau butent ant estakados.Jaudulys,kuris vis drebino kojas man doh.gif ir jautri sankaba,padare savo juoda darba ax.gif Kai mokinausi,nei karto nebuvau uzgesus,stebedavausi,kaip taip zmones nesugeba susitvarkyti su ta sankaba,tai va ir prisisnekejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukė @ 2006 12 17, 16:18)
nes aš tai nei karto per tris egzus neužgesau ir man jos visai ne jautrios  schmoll.gif

Man kažkaip irgi to jautrumo ten daugiau nė gramu nepasijautė. O va besimokydama ant estakados buvau užgesus lotuliukas.gif
Atsakyti
nu dabar pasakykit man, ka jus vadinat jautriom masinom/sankabom?

as estakadoj su savo instruktoriaus masina visada isvaziuoju vien ant sankabos, su mano vyro benzinine masina tai yra be sansu (tai cia skaitosi, kad ji nejautri?), bet gestu su ja simtus kartus (tai cia galvociau, jautrumo pzymis) g.gif nu krc susipainiojau ir nezinau, ko ten regitroj tiketis g.gif
Papildyta:
QUOTE(pop_mama @ 2006 12 17, 15:12)
o labiausiai mane nustebino, tai kad pries vaziavima manes pradejo klausineti teorijos kl. pvz: kaip patikrint alyvos kieki? koks leng. auto. protektorius turi but vasara ir koks ziema? kaip suzinoti koks slegis auto. padangose?

tai cia gi labai normalu - turi teise viso to klausineti. kartais klausineja, kartais ne. mano instruktorius dali priespaskutines pamokos skyre butent sitiems teoriniams dalykams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 17 gruodžio 2006 - 22:46
QUOTE(Gaziulka @ 2006 12 17, 22:48)
nu krc susipainiojau ir nezinau, ko ten regitroj tiketis g.gif

man asmeniškai jokio skirtumo dėl mašiniuko nebuvo ar mokyklos ar Regitros, tai kaip ir iš savo asmeninės patirties gąsdint neturiu kuo, nes dėl to viskas tikrai buvo gerai. bigsmile.gif
Prabliemas tik egzamino situacija ir šalia pasikeitęs žmogus biggrin.gif
Atsakyti
Mokykoj mokiausi su dviem, abi skirtingai gesdavo, tai Regitroje kaip sykis gavau vidurį - nei labai greit gesdavo, nei visai nereaguodavo į mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukė @ 2006 12 17, 17:18)
thumbup.gif Reiške gerai moki valdyti mašiną ir jauti gabaritus...Maladec, jei taip tai iš antro karto tikai tau pavyks... biggrin.gif

kad tavo zodziai egzaminuotojui i ausi... biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2006 12 17, 23:48)
nu dabar pasakykit man, ka jus vadinat jautriom masinom/sankabom?

as estakadoj su savo instruktoriaus masina visada isvaziuoju vien ant sankabos, su mano vyro benzinine masina tai yra be sansu (tai cia skaitosi, kad ji nejautri?), bet gestu su ja simtus kartus (tai cia galvociau, jautrumo pzymis) g.gif nu krc susipainiojau ir nezinau, ko ten regitroj tiketis g.gif
Papildyta:

tai cia gi labai normalu - turi teise viso to klausineti. kartais klausineja, kartais ne. mano instruktorius dali priespaskutines pamokos skyre butent sitiems teoriniams dalykams mirksiukas.gif

tai ir yrajautri, kad ji nuolat uzgesineja jei per greit atleidi sankaba ir pan.
o del tu klausinejimu, tai as nezinojau... man nieks neiko nesake, tik gerai, kad i tuos kl. galima atsakyti is bendro issilavinimo.
Atsakyti
Kadangi mokiausi vairuoti su sena mašina, tai atsisėdus prie Regitrinio mašiniuko sankabos jautrumas labai pasijautė. Nors mano egzaminuotojas sakė, kad Regitrinių polo ir golfo sankabos dar jautresnės bei opelio. Varge vargeli kaip man nepatinka egzaminuotis. doh.gif
Atsakyti