Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatinis mieguistumas, nuovargis

sveikos merginos, man ta pati situacija,man neramu nervinis jaudulys pilve,tirpsta rankos bado adatelem karts nuo karto,svaigsta galva, ima miegas,nuovargis nieko nesinori daryti,pila saltas prakaitas,kartais pykina net verysad.gif man visa tai nusibodo,sedziu airijoj, pas daktaru nzn kaip iseitu nueiti verysad.gif bijau kad ko nerastu arba ne tokiu vaistu israsytu na nzn ka jus manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justinaaaaa: 26 rugsėjo 2009 - 14:40
QUOTE(Justinaaaaa @ 2009 09 26, 15:38)
sveikos merginos, man ta pati situacija,man neramu nervinis jaudulys pilve,tirpsta rankos bado adatelem karts nuo karto,svaigsta galva, ima miegas,nuovargis nieko nesinori daryti,pila saltas prakaitas,kartais pykina net verysad.gif man visa tai nusibodo,sedziu airijoj, pas daktaru nzn kaip iseitu nueiti verysad.gif bijau kad ko nerastu arba ne tokiu vaistu israsytu na nzn ka jus manote?

Labutis Justina,

pradėjai savo žinutę nuo nerimastingų simptomų vardinimo. Ar tai specifinės situacijos, kada jie reiškiasi, ar taip jautiesi visą laiką?
Atsakyti
As ir jauciuosi jau ilga laika apdujusi,net imdavau saves nekest,irzli.Nuotaika keicia kas pusvalandi.Galvos skausmas kiekviena diena,be vaistu negaliu issiversti,sutrikusi atmintis.Tai galu gale kreipiausi i neurologa.Sviete galva,tikrino nervus.Ir zodziu jis pats isvardino mano busena,ir jis pasake visa tiesa,ko as dar pati nebuvau jam sakius.Israse vaistu,3menesiams,bet nusipirkau tik menesiui,nes jie brangoki.Vieni skirti nuo atminties,o kiti,stresui nuimt,nervingumui,nerimui,nu zodziu tikiuosi kad pades.Siandien dar tik pirma diena kaip pradejau gert.
Atsakyti
na s reklamos nedarysiu,bet va tikrai galiu pagirti Tonussan,man jis padejo thumbup.gif thumbup.gif
budvau mieguista, nepaslanki,tesiog energijos nuslis..na o dabar kai geriu situos lasiukus tikrai pazvalejau esu darbingesne,ties dar Magvit kartu geriu gal ir tai turi itakos mano gersniai savijautai g.gif
Atsakyti
as irgi jauciuosi daznai pavargus ir miegoti pastoviai noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 03 17, 22:58)
nervu sistema stiprina B grupes vitaminai (gana nebrangus yra B strong), bet mane nuo ju pykindavo wink.gif.
Jei esi isbalus, tai gal issitirk del mazakraujystes  g.gif Ir lauke dazniau pasivaiksciok (tuoj tikras pavasaris ateis, daugiau saules turesim, ta visai smagu bus nosi i lauka dazniau iskist)  4u.gif

na va jau vasara praejo..ir vel tos pacios problemos g.gif ...dievazi kazkas baisaus unsure.gif ... nervai visiskai istampyti...visi aplinkui nervuoja gun_bandana.gif ..toks vaizdas kad visi pries mane... miego norisi..o nakti neduog dieve pabundu...tai kone iki ryto vartymaisi... kojos rankos tirpsta..skauda raumenis...toks vaizdas lyg persalus..na bet ne...kraujo nesityriau..o gal reiktu..vasara atrodo gerai jauciausi...o atejo ruduo ir vel tas pats...jau rugpjucio pabaigoj nerimas puole mane... nusipirkau siandien magnio..paskaiciau kad daugelis mano negalavimu..lyg ir magnio trukumas...paziuresiu ar jis man pades...dar leksiu savaite i siltesnius krastus...gal tiesiog man cia poilsio trukumas..nes sia vasara atostogu neturejau, jei ne leksiu pas daktare...nes neimanoma dirbti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 09 30, 09:26)
as irgi jauciuosi daznai pavargus ir miegoti pastoviai noriu smile.gif

Matau, kad ne vienai man tokie simptomai kamuoja. Aciu, kad dalijates informacija. Isbandysiu patarimus ir pakomentuosiu.
Atsakyti
Sveikutes,geriausias vaistas nuo situ ir kitu problemu yra maisto papildai,tik Lt geru sunku gauti,todel as pati vartoju Fjord maisto papildus su omega3.6.9 ,melyniu ekstraktu ir Q10,esu labai patenkinta,po keliu dienu jau pajutau pagerejima,energijos pliupsni,nuotaika geresne,naguciai sustiprekjo,plaukai svelnesni tapo ir daugybe kitu pliusu organizmui...Siu maisto paildu kolkas lt nera,greit bus,bet jei kas noretu galeciau pagelbeti ju gauti,kaina 60lt o pakuotes uztenka 2 menesiams mirksiukas.gif 4u.gif va truputis informacijos apie omega3,6,9 nauda organizmui,kad nereiketu pacioms ieskotis:)OMEGA 3 • 6 • 9: Palaiko Sveikus Širdies ir Cholesterolio Lygmenis • Palaikykite širdies ir kraujagyslių sveikatą • Padeda trukdyti krūtinei, prostatai ir dvitaškio vėžiui • Padeda gydant alergija, astma ir įvairiu odos sutrikimu • Palaiko sveikus plaukus, odą ir nagus • Mažina kraujospūdį, atpalaiduoja kraujagysles ir sumazina cholesterolio padidejima • Kas yra Omega 3 • 6 • 9? Omega 3, 6 ir 9 riebių rūgščių grupės visi turi savyje būtinas riebias rūgštis, būtinas gerai sveikatai. Studijavimas parodė, kad dietos, turtingos riebių rūgščių, palaiko širdies sveikatą, skatindamos deramą cholesterolio lygmeni. Omega 3 žuvies,ruonio tauku yra aukšta dviejose riebiose rūgštyse, svarbiose žmogaus sveikatai, DHA ir EPA. Šitos dvi riebios rūgštys yra pagrindines daugeliui ligų sutrukdyme. Nuolatinis žuvies,ruonio tauku vartojimas su omega 3.6.9.yra labai padrąsintas kaip pagrindinė sudedamoji dalis jūsų sveikatos gerinime. Kodėl Jūs turite Paimti Omegą 3 • 6 • 9? Būtinos riebios rūgštys Omegoje 3 • 6 • 9 turi kelias svarbias funkcijas. Jie yra būtinas komponentas ląstelės sienų ir ląstelinių membranų visuame kūne, jie padeda energijos gamyboje, ir jie padeda reguliuoti cholesterolio lygi,nuotaiku kaitas,depresija,gerina regejima,atminti,kraujotakos ir sirdies darba,stiprina imunine sistema,mazina dideli kraujospudi. Omega 6 gali padėti tinimui ir skausmui, susijusiam su PMS,mazina migrenos,galvos skausmus. Tai taip pat palaiko sveiką odą, plaukus ir nagus ir apskritai padeda sukelti hormoninį ir emocionalų balansą. .Vartodami omega 3 6 9 prieda yra geras būdas garantuoti, kad jūs gaunate būtinas maistingas medžiagas savo gerai sveikatai.

Atlikti tyrimai rodo, kad Omega-3,6,9 vartojimas:

*
sumažina miokardo infarkto, staigios mirties tikimybę, pacientams, sergantiems koronarine širdies liga
*
gali padėti palaikyti normalų arterinį kraujospūdį, palankiai veikdama kraujagyslių sienelių lygiuosius raumenis,
*
slopina trombų formavimąsi, tokių būdu, mažina kraujagyslių užsikimšimo tikimybę, mažina aterosklerozinių plokštelių formavimasi. Taip pat turi įtakos cholesterolio mažėjimui kraujyje dėl to sumažėja širdies ir kraujagyslių sistemos ligų rizika.
*
modifikuoja širdies raumens elektrinį aktyvumą, slopina polinkį į aritmijas.
*
astarųjų metų japonų, vokiečių ir švedų mokslininkų darbai įrodė, kad maisto racione esančios Omega-3 RR yra nepaprastai svarbios regėjimo aštrumui, nes jos yra svarbiausia sudėtinė visų impulsą perduodančių ląstelių membranų sudėtinė dalis tiek akių tinklainėje,
*
būtinos ir brandžių smegenų ląstelių normaliam funkcionavimui.

galit rasyti i az ar i jovita.vereniute@gmail.com
Atsakyti
laukiam 4u.gif
Atsakyti
aš ir taip jaučiuosi bet man dėl per žemo spaudimo yra nuovargis pastovus ir miego noras doh.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jūsų 4u.gif

Aš visada noriu miego, galiu bet kokiu paros metu kristi lovon ir užmigti... Net miegant 10val per parą man sunku išlikti visą dieną darbingai, pastoviai sukasi galvoje "miegoti"... Dažnai netikėtai apsisuka galva, pasilenkus ar greit atsistojus juoduoja akyse ir t.t. Esu ne kartą ir apalpusi.

Beje, būsena tęsiasi jau ne vienerius metus. Ilgai sportavau, bet žvalumo tai nepridėdavo, vistiek jaučiau nuolatinį nuovargį. Tyriausi skydliaukę- nieko. Geležies irgi netrūksta. Spaudimas žemas, bet ir jam pakilus nuovargis nedingsta. Tiesą sakant, aš galiu išgerti tris puodelius espreso kavos ir eiti miegoti. Įvairius preparatus bandžiau (bičių pienelį, tonussan ir pan.)- nuo jų tik dar labiau svaigsta galva.

Ach, ir depresijos sau tikrai nepriskirčiau. Net jausdamasi laimingiausia mergina pasaulyje aš noriu miegoti. Stresas? O kieno gyvenime jo nėra? Be to, nei didėjant, nei mažėjant streso kiekiui gyvenime nejaučiu jokių pokyčių. Amžinas nuovargis.

Nujaučiu, kad mano organizme yra kažkas, kas "suėda" visą mano energiją. Tik daktarai kol kas to neranda...
Atsakyti
Na jei viskas su sveikata gerai, siūlau ne maisto papildus, o žiedadulkes pavartoti. Man nors nebūdavo tokių nuovargių kaip jums, bet esu gerokai energingesnė, žvalesnė, ir miego kokybė labai pagerėjo (anksčiau miegodavau labai jautriai, dažnai nubusdavau). Ir imunitetą sustiprinsit
Atsakyti