Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatinis mieguistumas, nuovargis

Ir aš prisidėsiu prie būrio. Antra savaitė naujam darbe, o toks nuovargis ir silpnumas ima darbo dienai įpusėjus, kad net pykina.
Mano kraujo spaudimas žemas, o širdelė permušinėja. Dėl polinkio į mažakraujystę stengiuosi nevartoti kavos ir juodos arbatos. Nuo kavos pasidaro dar blogiau, nes imu drebėti visa ir širdis ima mušti kaip pašėlusi.
Vis noriu išsitirti skydliaukę, bet niekaip neprisiruošiu. Bet kai sėdi darbe ir vidurį dienos rankos svyra, tai jau ne kas....sad.gif
Ir atrodau kaip pamėklė - pajuodusios akys per visą veidą išplėstos....
Atsakyti
QUOTE(korina @ 2009 10 29, 19:42)
Ir man viskas tas pats. Jaučiuos kaip miegapelė. O šiaip ką esu išbandžiusi ir tikrai padėjo, tai PHARMATON vitaminai. Tik kad jų nebėra pirkt LT kaip suprantu..

Va šitie vitaminai yra patys nerealiausi kokius teko vartoti thumbup.gif Gaila, kad Lietuvoje jų nebėra, o užsisakyti internetu irgi nebaisiai kur yra.Jei kas netyčia žinot, kur jų nusipirkti-parašykit į AŽ, prašau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 04 vasario 2010 - 20:53
QUOTE(Jammin1 @ 2010 02 04, 21:53)
Va šitie vitaminai yra patys nerealiausi kokius teko vartoti thumbup.gif  Gaila, kad Lietuvoje jų nebėra, o užsisakyti internetu irgi nebaisiai kur yra.Jei kas netyčia žinot, kur jų nusipirkti-parašykit į AŽ, prašau  mirksiukas.gif

O kuo ypatingi sitie vitaminai? Kokia mazdaug ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(balvane @ 2010 02 04, 21:26)
Ir aš prisidėsiu prie būrio. Antra savaitė naujam darbe, o toks nuovargis ir silpnumas ima darbo dienai įpusėjus, kad net pykina.
Mano kraujo spaudimas žemas, o širdelė permušinėja. Dėl polinkio į mažakraujystę stengiuosi nevartoti kavos ir juodos arbatos. Nuo kavos pasidaro dar blogiau, nes imu drebėti visa ir širdis ima mušti kaip pašėlusi.
Vis noriu išsitirti skydliaukę, bet niekaip neprisiruošiu. Bet kai sėdi darbe ir vidurį dienos rankos svyra, tai jau ne kas....sad.gif
Ir atrodau kaip pamėklė - pajuodusios akys per visą veidą išplėstos....

Pagerk jonažolių arbatos, veikia kaip žoliniai antidepresantai, nes labai jau panašūs simptomai į depresijos. O žolės dar niekam nepakenkė.
Poveikis maždaug po dviejų savaičių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergiote666 @ 2009 07 14, 16:05)
Oho, as galvojau, kad cia man tik taip smile.gif As irgi jauciuosi visai apspangus, bet man jau taip senai, gal kokie metai kai tokia savijauta. Vis galvoju, kad gal del daug darbo, bet dabar manau, kad tai kazkas rimciau. Ryt einu pas gydytoja  verysad.gif nes perskaiciau, kad nuovargis ir mieguistumas gali buti vienas is cukrinio diabeto pazymiu....  unsure.gif

Arba depresijos požymis, arba nerimo gali būti. Yra google tokia frazė "nuovargis ir mieguistumas", paieškokit.
Ir šiaip žinokit dabar nemažai užslėptų depresijų, lengvų formų, kurios nebūtinai pasireiškia nuotaika prasta, bet tiesiog nuolatiniu nuovargiu, mieguistumu, silpnumu, dar kuo nors. Užčiupus pradžioj dar ir iki antidepresantų neprieisit smile.gif
Tik nebijokit pasitikrint ir šitą diagnozę smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, paskaiciau jusu skundus, prisiminiau save .pernai nuo pat sausio men . jauciausi panasiai, nuolatinis nuovargis, mieguistumas, pajuode paakiai, galvos skausmas, veliau atsirado silpnumas, sirdies permusimai padaznejo,nuejau pas gyditoja, sakau labai silpna, padare kraujo tyrima ir rado nusedima 70.pradejo viska tyrti ,tai echoskopuojant pastebejo skydliauke siek tiek padidejusia.Po hormonu tyrimo paaiskejo ,kad man hyper skydliauke.Tai stai, noriu pasakyti,kad nenumokit i ta nuovargi ranka, reikia atlikti kuo daugiau tyrimu, sekmes
Atsakyti
Noreciau pabandyt biciu pieneli, gal zinot ar jo airijoj yra, kokiu pavadinimu? 4u.gif
Atsakyti
Mieguistumą ir nuovargį gali kelti kalcio magnio gal dar ir cinko trūkumas.Taipat jei linkę užkietėti viduriai tai viskas pas mus lėtai nuodijasi ir sukelia mieguistumą,energijos trūkumą mirksiukas.gif Šiaip ,aišku, reikėtų pasitrikrinti pas gydytojus dėl šventos ramybės
Atsakyti
sipnumą ir mieguistumą gali sukelti užterštas organizmas. Organizmas prikaupia apie 5 kg toksinų, o labai užterštas iki 25 kg. Taip kad reikia valytis organizmą.
Atsakyti
QUOTE(atūr @ 2010 03 24, 13:59)
sipnumą ir mieguistumą gali sukelti užterštas organizmas. Organizmas prikaupia apie 5 kg toksinų, o labai užterštas iki 25 kg. Taip kad reikia valytis organizmą.

o kaip patartum ji valytis?
Atsakyti
QUOTE(aramelle @ 2010 03 24, 13:30)
o kaip patartum ji valytis?

Na pirmiausia skaityti ka perki is maisto produktu t.y pirkti kuo naturalesni neperdirbta maista.Ziureti visus E.....
Antra gerti pakankamai vandens apie 1.5-2 l per diena
trecia valgyti sarminius maisto produktus, o ne rugstinius. Nes valgant rugstinius produktus susidaro rugstiniu atlieku perteklius kuris kaupiasi ivairiose kuno vietose ir sukelia ivairius negalavimus.
Na o paskutinis sportuoti
Liudniausia, kad zmones ir patys tai zino, bet jau labai sunkiai nori ka nors keisti gyvenime ir sisilaukia rimtos ligos, na va tada tai jau pradeda kazka daryti.
As pati jau 3 metai stengiuosi sveikai gyventi. Na jauciuosi puikiai svorio per metus numeciau 20 kg ir nuotaikos kitokios, ir nebemigdo po pietu o idomiausia tai ir poziuris i daug ka pasikeite. Zinoma nelengvas kelias buvo nuo blogybiu atskratyti bet dabar labai dziaugiuosi
Atsakyti
[qu
[/quote]
gal galite parasyti sarminiu produktu pavyzdziu?
Atsakyti
[quote=upeliux,2010 03 24, 17:57]
[qu
[/quote]
gal galite parasyti sarminiu produktu pavyzdziu?
[/quote]
Sarminiai:
Darzoves, Kukuruzai, lesiai,grikiai, bulves, grietine, sviestas, nerafinuoti aliejai.
Siaip neblogas straipsnis apie sarminius ir rugstinius produktus yra Gyvenk sveikiau zurnale Nr.2. Geras straipsnis
Atsakyti