QUOTE(balvane @ 2010 02 04, 21:26)
Ir aš prisidėsiu prie būrio. Antra savaitė naujam darbe, o toks nuovargis ir silpnumas ima darbo dienai įpusėjus, kad net pykina.
Mano kraujo spaudimas žemas, o širdelė permušinėja. Dėl polinkio į mažakraujystę stengiuosi nevartoti kavos ir juodos arbatos. Nuo kavos pasidaro dar blogiau, nes imu drebėti visa ir širdis ima mušti kaip pašėlusi.
Vis noriu išsitirti skydliaukę, bet niekaip neprisiruošiu. Bet kai sėdi darbe ir vidurį dienos rankos svyra, tai jau ne kas....
Ir atrodau kaip pamėklė - pajuodusios akys per visą veidą išplėstos....
Pagerk jonažolių arbatos, veikia kaip žoliniai antidepresantai, nes labai jau panašūs simptomai į depresijos. O žolės dar niekam nepakenkė.
Poveikis maždaug po dviejų savaičių
Papildyta:
QUOTE(Mergiote666 @ 2009 07 14, 16:05)
Oho, as galvojau, kad cia man tik taip

As irgi jauciuosi visai apspangus, bet man jau taip senai, gal kokie metai kai tokia savijauta. Vis galvoju, kad gal del daug darbo, bet dabar manau, kad tai kazkas rimciau. Ryt einu pas gydytoja

nes perskaiciau, kad nuovargis ir mieguistumas gali buti vienas is cukrinio diabeto pazymiu....
Arba depresijos požymis, arba nerimo gali būti. Yra google tokia frazė "nuovargis ir mieguistumas", paieškokit.
Ir šiaip žinokit dabar nemažai užslėptų depresijų, lengvų formų, kurios nebūtinai pasireiškia nuotaika prasta, bet tiesiog nuolatiniu nuovargiu, mieguistumu, silpnumu, dar kuo nors. Užčiupus pradžioj dar ir iki antidepresantų neprieisit

Tik nebijokit pasitikrint ir šitą diagnozę