Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatinis mieguistumas, nuovargis

QUOTE(Fedes @ 2012 01 29, 22:01)
čia kam buvo skirta?  biggrin.gif

o dažniausiai kaip supratai jaučiatės gerai? tik tada, kai ilgiau pasivartot apsnūdusi? jei būtų taip lengva, kad mažiau pamiegi, ir valio...  o vėlai keliastės, turbūt dėl to, kadvėlai gulatės. tai aišku, kad išsimiegojimas ne tas, kaip anksti gulus smile.gif

tame skirtumas, kad būna būsena, kai nebūna gerai niekad, kartais tik geriau, kai nejauti beviltiškos traukos gultis bet kur, kad ir darbe ant grindų pamiegot... tai jau patikėkit, išbandyta daug. ir iš esmės lyg ir padėtų, bet tiesiog nėra tiek paroj laiko, kad po tiek valandų miegot, kiek norisi. reikia dar ką nors be miego nuveikt  bigsmile.gif

Perskaičiau, kad 14 val miego buvo maža. smile.gif Pati esu pastebėjusi, kad miegant tokiais dideliais kiekiais snaudulys nedingsta visą dieną, prie žemės vis traukia. Ir kažkaip net kitaip nei pamiegojus gerokai per mažą valandų kiekį. Ypač jeigu tas miegas užsitęsia ryte, o ne anksčiau einama gulti vakare.
Bet čia asmeniniai pastebėjimai tik, ištaisomi kito normalaus miego metu.
4u.gif
Atsakyti
kai man pasireiskia sie simptomai ,tai pirmas skambutis,kad kazkas negerai,artinasi depresija,viskuo nepasitenkinimas ar abejingumas,svarbiausia neuzsilaikyti ilgai tokioje busenoje
Atsakyti
Man mazdaug nuo naujuju metu prasidejo nuovargis, mieguistumas, nenoras nieko daryt, galvos skausmai doh.gif . Be citramono ir Ibuprumo negaliu apseiti. Net dabar su galvos skausmais rasau. Sie dalykai, labai atsliepia darbo rezultatams doh.gif . Gal zinot kaip susigrazint gera savijauta i savas vietas. Kaip stiprinti organizma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 31 sausio 2012 - 20:05
Gal turim geru patarimu gerai savijautai ax.gif
Atsakyti
Panasi savijauta buvo ir pas mane kazkada. Dabar tai praeityje. Daznai(beveik kasdien ) skaudedavo galva, (kazkaip nuo sprando pradedavo). Galvojau kaklo kraujagysliu nepraeinamumas. Dare ten kazkoki tyrima. Viskas praeina, viskas daeina. Man rekomendavo gydytoja rytais gerti 1 tabl. Magnium B6, o vakare Triptan Forte. Padetis pasitaise(net nenoriu girtis), galvos nebeskauda ir energijos padaugejo. Aisku reiketu pirma koki kraujo tyrima atlikt, cia tas mano patarimas ne visiems .... 4u.gif
Atsakyti
Man, tai galvos virsugalvi dazniausiai skauda, dazniausiai nuo vidurio link kaires puses. Nusipirkau zuvu tauku kapsulemis, ziuresim, kaip bus smile.gif .
Atsakyti
Prie mieguistumo, nuovargio, ypac jei yra troskulys (2-3 L per diena ir nereikia primint atsigerti), nepamirskit ne tik kraujo tyrimu pasidaryti, bet ir gliukozes tyrima (arba gal kas turi is tevu ar seneliu aparatuka cukraus kiekiui krajyje pamatuoti).

Buvo atvejis, kai zmogus 3 metus blogai jautesi ir vos iki kapu saves nenuvare, o turejo cukralige. O tyre krauja viskas gerai buvo, nes ryte po nakties nerode auksto cukraus kiekio kraujyje, o uzvalgius ohoho. Dabar geria vaistus ir neaisdziaugia normalia savijauta ir, kad pagaliau neskauda galvos ir mieguistumo ir nuovargio nera.

Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2012 02 02, 22:13)
Man, tai galvos virsugalvi dazniausiai skauda, dazniausiai nuo vidurio link kaires puses. Nusipirkau zuvu tauku kapsulemis, ziuresim, kaip bus  smile.gif .

pirmiausia,kaip ir daugelis minejo,reikia pasidaryti pilna kraujo tyrima smile.gif
kai zinosi atsakyma galesite stiprinti organizma 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš tai taip pat jaučiuoi labai jau nekaip, skauda galvą ir kaip kažkuri rašėte pradeda skaudėti nuo sprando, visalaik silpna, jaučiu kažkokį nestabilumą, nuovargį. Beje pradėjau labai į viską jautriai reaguoti, rodosi viskas blogai, negerai. Dariausi pilną kraują, cukrų, skydliaukės tyrimą, kardiogramą,,,,viskas gerai. Be viso šito dar ir pykina nei iš šio nei iš to. Užkniso tokia savijauta. Na dar eisiu skradžio tirtis. verysad.gif verysad.gif
Kartais norisi tiesiog pasakyti....PAVARGAU....... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ukristina @ 2012 02 03, 20:58)
Sveikutės, aš tai taip pat jaučiuoi labai jau nekaip, skauda galvą ir kaip kažkuri rašėte pradeda skaudėti nuo sprando, visalaik silpna, jaučiu kažkokį nestabilumą, nuovargį. Beje pradėjau labai į viską jautriai reaguoti, rodosi viskas blogai, negerai. Dariausi pilną kraują, cukrų, skydliaukės tyrimą, kardiogramą,,,,viskas gerai. Be viso šito dar ir pykina nei iš šio nei iš to. Užkniso tokia savijauta. Na dar eisiu skradžio tirtis.  verysad.gif  verysad.gif
Kartais norisi tiesiog pasakyti....PAVARGAU....... verysad.gif

Mane vat irgi ilga laika kamavo galvos skausmai,kaip taisykle-is po nakties,ir nuo sprando...su pykinimais (ne visa laika,o tik ilgiau pamiegojus)...silpna,jegu ner...tai vat dabar paaiskejo priezastis-kaklo isvarza rado...sprando raumenys labai stipriai itempti,is to ir visos bedos...o kreipiausi i poliklinika del labai stipraus rankos skausmo,del kurio nebegalejau dirbti...tai jau trys menesiai namie sedziu... doh.gif kova gal jau iseisiu i darba...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 01 29, 22:23)
Perskaičiau, kad 14 val miego buvo maža. smile.gif Pati esu pastebėjusi, kad miegant tokiais dideliais kiekiais snaudulys nedingsta visą dieną, prie žemės vis traukia. Ir kažkaip net kitaip nei pamiegojus gerokai per mažą valandų kiekį. Ypač jeigu tas miegas užsitęsia ryte, o ne anksčiau einama gulti vakare.
Bet čia asmeniniai pastebėjimai tik, ištaisomi kito normalaus miego metu.
4u.gif

na taip, čia dėl vienkartinių tokių, tas teisa, ir ypač einant vėlai miegot... bet kai po 8 val jokie žadintuvai nekelia, o po keturiolikos vis dar tik valadelę žvali pabūni, tai mažiau miego nepadeda smile.gif aš galvojau, kad gimdymų - nemigo naktų man chroninis nuovargis, ir reikia daugiau naktų iš eilės išsimiegot, o niekas neleidžia... bet kai vit B pradėjau vartot, tai kažkaip visai normaliai ir su 8-10 val miego, nebežiovauju visą dieną, tai tikiuosi ir toliau taip gerės.
Atsakyti
Turiu kelis zmones kaip pavyzdi, kaip pasikeite savijauta po issityrimo ka galima valgyt pagal krauja. Ne reklama cia. As pati nedariau. Tyresi pas Tulcina, pagal tai valgo viska. Sake, kag energijos labai daug atsirado, is pat ryto gali kalnus nuverst, zinoma ir svoris nukrito. As kadangi liekna, tai vien del to nesidarau, nes jei tai taip veikia ir svori, tai is manes nieko neliks unsure.gif O siaip neatsidziaugia rezultatu, butent energija ir gera savijauta.
Atsakyti