Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolatinis mieguistumas, nuovargis

Žmogaus nuovargis susijęs su organizmo užterštumu.
Atsakyti
pagerk vitaminų kokių, aš tai manau, kad kai toks nuovargis ištisinis yra tai čia grynai organizmo išsekimas ax.gif gal taip tavo organizmas parodo, kad jam trūksta vitaminų g.gif
Atsakyti
aš irgi paskutinius 2 mėnesius taip jaučiuosi 4u.gif

kažkoks gyvenimo marotonas doh.gif

geriausia būtų pakeisti aplinką ir pailsėti
Atsakyti
QUOTE(verksniukė @ 2005 12 22, 16:26)
pagerk vitaminų kokių, aš tai manau, kad kai toks nuovargis ištisinis yra tai čia grynai organizmo išsekimas ax.gif gal taip tavo organizmas parodo, kad jam trūksta vitaminų g.gif

Na bet kaip gi atrasti, kokių būtent vitaminų trūksta doh.gif Aš irgi turiu tą problemą, ir tiesą sakant jau pakankamai seniai. Bandžiau įvairių vitaminų ir papildų, bet kažkaip įpatingo pagerėjimo nesulaukiau. Ir valyti organizmą su homeopatiniais Detox-Kit lašais bandžiau - irgi be rezultatų.
Numanau, kad man gal pravartu būtų nors trumpam pakeisti aplinką, kažkur ištrūkti. Bet kai vaikas mažas, ir be vyro nėra daugiau kam jo palikti, tai sunkiau gaunasi.
Atsakyti
Jiooo.. Pažįstamas jasmelis. Man lygiai tas pats. Kai sportuodavau taip nebūdavo. Reikia būtinai daugiau judėti ir gerti kokius vitaminus.
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 12 23, 11:34)
Jiooo.. Pažįstamas jasmelis. Man lygiai tas pats. Kai sportuodavau taip nebūdavo. Reikia būtinai daugiau judėti ir gerti kokius vitaminus.

Tai vat butent... bet kaip prisiversti sportuoti, kada vos pasivelki ir taip, kol viska susitvarkai, pasidarai.... atsisedi ir atrodo nebepasikelsi nuo kedes...ryte pabundi ir nesinori keltis, keliesi tik del to kad reikia...
Atsakyti
sportas tikrai daro stebuklus: didesnis darbingumas, mažiau miego reikia, daugiau energijos, mąstymas greitesnis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 23 gruodžio 2005 - 09:59
QUOTE(*sraige* @ 2005 12 23, 10:46)
Tai vat butent... bet kaip prisiversti sportuoti, kada vos pasivelki ir taip, kol viska susitvarkai, pasidarai.... atsisedi ir atrodo nebepasikelsi nuo kedes...ryte pabundi ir nesinori keltis, keliesi tik del to kad reikia...

prisiversti mirksiukas.gif
Kai pradedi ką daryti nuovargis dingsta. Aš lengvus rūbelius plaunu rankomis,skalauju, džiaustau. Jei ir toliau tingiu plaunu energingai "su šokiais" grindis, valau langus. Ir viską kad ir per prievartą kuo energingiau ir savijauta "per prievartą" praeina po 10 min.
Kai išsijudinu, patikėkit manim, daug geriau jaučiuosi. O nuo gulėjimo ir nieko neveikimo-aptingstu dar labiau.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2005 12 23, 12:10)
prisiversti  mirksiukas.gif
Kai pradedi ką daryti nuovargis dingsta. Aš lengvus rūbelius plaunu rankomis,skalauju, džiaustau.  Jei ir toliau tingiu plaunu energingai "su šokiais" grindis, valau langus. Ir viską kad ir per prievartą kuo energingiau ir  savijauta "per prievartą" praeina po 10 min.
Kai išsijudinu, patikėkit manim, daug geriau jaučiuosi. O nuo gulėjimo ir nieko neveikimo-aptingstu dar labiau.

Sutinku
drinks_cheers.gif

Man toks nuolatinis nuovargis ir tingejimas ka nors daryt jautesi gana ilga laika... kol neisimylejau...
nuo to laiko pasikeite viskas... atsirado ir energija ir sypsena veide ir ta nuovargi pamirstu...nors sportuoti tai reiktu... pradesiu begioti rytais, nuspresta.
Atsakyti
Sraige, sexas geriausias sportas. mirksiukas.gif
Atsakyti
prisiminiau 1 užsieniečio žodžius:
man gyvenime didžiausias malonumas yra sportas ir sexas biggrin.gif

pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
As jausdavausi pavargusi pastoviai, kai buvo biski per mazas hemoglobinas. Bet susitvarke, gydytoja skyre vitaminu visokiu, gelezies..
O siaip tam labai gerai jausdavausi po jogos. Toks ramumo jausmas, energijos antpludis. ax.gif
Atsakyti